HerrKiss#20404
Sziasztok!
Már több, mint egy napja játszom a játékkal (tisza játékidő, nem úgy érteni, hogy tegnap kezdtem ).
Azt, hogy Diablo közeli rokona, le sem tagadhatná. Ha nem tetszene, még azt is mondhatnám, hogy rókabőr, klón vagy hasonlók, de nem mondom, mert a játék tetszik. A sok koppintás ellenére, és annak ellenére is, hogy igazán eredeti ötletet nem találtam benne, tetszik. Sok apróságot jobban (vagy legalábbis nekem jobban tetszően) oldottak meg, mint a Diablo 2-ben. A görög-egyiptomi-??? környezet, hangulat, a Diablo 2-höz képest csodás grafika (a Diablo 2 is gyönyörű a maga módján, de azért ez egy másik lépcsőfok - persze később is készült) "elviszi a hátán" a dolgot.
Egy dolog lenne, amit hiányoltam, és nem találtam. A Diablo 2-ben volt egy "láda", ami minden városban ott volt. Ahova elrakhattam azokat a dolgokat, amiket valamikor használni szerettem volna, de még akkor nem tudtam, a még nem teljes erekjéket, ilyesmit, hogy ne kelljen mindig magammal cipelnem, ne foglalja az értékes helyet a hátizsákban. Itt ilyet nem talátam. Tényleg nincs, vagy csak béna vagyok?