No igen. Ha nekem a Clone curerommal, vagy loaderrel ilyen bugos (tehát crack nélkül) akkor mégis mi a francért venném meg 7-8-9-10ezer pénzért? LOTR, anno a Settlers 3 -ban megmondták hogy ha nem hivatalos, akkor lesznek benne "fícsörök" (meghal a karakter x idő mulva, vagy nem olyan lesz a játékmenet ahogy kellene)
De ezek a TQ bugok nem "fícsörök" hanemm programozási hibák. "runtime error", "memory could not be read", "fatal exception" nem másolásvédelmi szándékos bugok, és nem is a hardverfüggőségre jellemző hibaüzenetek. Ezek erőteljes kódhibák (progosoknak: debug-oltam pár részt amit sikerült elkapni).
Nos ezek ismeretében, valamint a külföldi anyázások, illetve tapasztalok alapján senki se anyázzon senkit hogy nem az eredetivel játszik..:)
Azon keveseknek akiknek nem bugzik és hivatalos példánya van, valamelyest igazuk van a topik minőségét illetően, azonban tisztában lehetnek azzal is mi a pálya a magyar játékvásárlással. Írjátok le milyen konfigon milyen beállításokkal játszotok, hátha ezzel segíteni tudtok a többieknek, és akkor máris kevesebb lesz a rinya:)
Egyébként meg aki azt mondja, hogy semmi hiba nincs a játékkal, az vagy hazudik, vagy valami mázlista csodabogár. Én meg nem veszek meg olyan játékot amiben a játékélményt az szorítja vissza, hogy na vajon mikor fog elhalálozni legközelebb.