23078
-
Árnyvadász #2041 Az a baj a warezosokkal, hogy bármilyen játék legyen is az, annak fórumában mindig megmagyarázzák, hogy nekik miért kell leszedni, miért nincsen pénzük, milyen rossz a helyzet MO-n és a többi. Unalmas.
Ez meg az én szubjektív véleményem volt. -
#2040 Szubjektív, reagálni rá csak kulturáltan...
No igen. Ha nekem a Clone curerommal, vagy loaderrel ilyen bugos (tehát crack nélkül) akkor mégis mi a francért venném meg 7-8-9-10ezer pénzért? LOTR, anno a Settlers 3 -ban megmondták hogy ha nem hivatalos, akkor lesznek benne "fícsörök" (meghal a karakter x idő mulva, vagy nem olyan lesz a játékmenet ahogy kellene)
De ezek a TQ bugok nem "fícsörök" hanemm programozási hibák. "runtime error", "memory could not be read", "fatal exception" nem másolásvédelmi szándékos bugok, és nem is a hardverfüggőségre jellemző hibaüzenetek. Ezek erőteljes kódhibák (progosoknak: debug-oltam pár részt amit sikerült elkapni).
Nos ezek ismeretében, valamint a külföldi anyázások, illetve tapasztalok alapján senki se anyázzon senkit hogy nem az eredetivel játszik..:)
Azon keveseknek akiknek nem bugzik és hivatalos példánya van, valamelyest igazuk van a topik minőségét illetően, azonban tisztában lehetnek azzal is mi a pálya a magyar játékvásárlással. Írjátok le milyen konfigon milyen beállításokkal játszotok, hátha ezzel segíteni tudtok a többieknek, és akkor máris kevesebb lesz a rinya:)
Egyébként meg aki azt mondja, hogy semmi hiba nincs a játékkal, az vagy hazudik, vagy valami mázlista csodabogár. Én meg nem veszek meg olyan játékot amiben a játékélményt az szorítja vissza, hogy na vajon mikor fog elhalálozni legközelebb.
ON -
Mr. Perfect #2039 ja bocs visszaolvastam előtte a warez verzió (reloaded) kilépett neki, szóval akkor ez rendben van. -
Mr. Perfect #2038 Ennek a "megveszem eredetibe és nem lép ki" dolognak csak akkor van értelme,ha előtte fenn volt valakinél a warez verzió és az rendszeresen kilépett az eredeti pedig nem -
bloodrayne2 #2037 HammeRed #2011 -
bloodrayne2 #2036 Igazad van nincs rá garancia csak egy ember mondta itt a fórumon hogy ő megvette és nem lépeget ki a játékból ugyhogy én is megpróbálom és ha nem lépeget ki a az eredetibe akor majd szólok! -
#2035 Az biztos, hogy kissé nagy a gépigénye, de ettől függetlenül egy faja és gyönyörű gamma. Főleg widescreenben látványos a nagy belátható terep miatt. -
#2034 Külföldi fórumokon is megy a patch téma elég rendesen, ugy látszik első sorban a multisokra számitanak a készitök mert ez csak nekik szól.A grafikai bugok javitásárol meg egy árva szó sem esik... -
#2033 Hát nemtudom. De külföldi oldalakon nem 1-2 ember pofázik arról h nekik eredetiben is kilépked a játék. -
pzs #2032 Csak annyi kérdésem lenne , hogy mi a garancia arra ha megveszem az eredetit nem fog fagyogatni ? Mert szerintem nem csak a törés nem jó , hanem a game sincs rendesen optimalizálva. -
bloodrayne2 #2031 jaja igaza van M3nt0R-nak akinek nem tetszik hogy fagyogat meg lehet venni eredetibe enegem is idegesített ezért megvettem x össszegért de nekem böven meg ér ennyit mert nagyon király a gém.
-
M3nt0R #2030 Eredeti a game-d? Mer ha nem akkor faggyá is sokat... Ez azért már kicsit kiborító hogy itt reklamál mindenki hogy így fagy, úgy szar, mekkora fos a game. nemtudom feltűnt e vkinek hogy a srác aki megvette eredetibe, írta hogy egyszer nem fagyott. húúú akkor lehet nem a játék a fos, meg nem a patch a szar hanem meg kéne venni.
kérdezem megint, nemtud vki egy topicot ami a titan questről szól? mert jó lenne egy két dologról dumálni... -
#2029 Bocsi,de ne akard már megmondani,hogy mit csináljak ha neked jó ez igy meglehetösen igénytelen vagy. -
#2028 jaja a PATCH nem sokat javit, nekem is megmaradtak a fagyasok, pedig mar kezdtem orulni :S -
PallMall #2027 ezeket a hibákat szerinted kifogják még javítani, engem nem izgatnak a hibái, mingyárt itt a Diablo 3, ne emiatt a szar miatt siránkozzunk, ha 4éve csinálják a diablo 3-at akkor nem lehet ennyire hibá;)szal sztem sneki nem sírjon, legyetek türelemmel:)^^ -
#2026 Hát én már sok patchet láttam de ez talán a leggyengéb már a telepitöje is bugos ami még elmenne csakhogy a tartalma is egy nagy semmi mert egy grafikai bugot sem javit,ha ez így megy tovább akkor rekord mennyiségü patchre lesz szükség. -
M3nt0R #2025 Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudok olyan topicot vhol neten ahol magyarul, a játékról beszélnek. Mert visszaolvastam egy pár oldalt és a hozzászólások 5% kb ami játék a többi warez.... ennek így nem sok értelme van. -
savior #2024 nekem jol futna max beallitasokkal is, csak idovel egyre tobb megjelenitesi hiba jon igy elo -
#2023 nektek milyen gyorsan fut a játék (fps-ben értve)?
csak mert nekem borzalmasan szaggatós, pedig azért még nem ennyire elavult a gépem... -
M.A.D. #2022 Patch Notes
This patch updates Titan Quest from v1.01 to v1.08
*** If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:
skipCompatibilityChecks = true
Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.
-
#2021 #1988 ???? PLs ha valaki tud megoldást! -
PallMall #2020 nem tudom, én lusta vagyok megvenni, meg most minek, nekem tökéletesen fut midnen akadás ésfagyás meg kilépés nélkül:Deddig egyszer lépett ki amikor 5órát jáccotam vele meg közben töltöttem és hallgattam a zenét egyszerre, 5óra után kilpett 1x:D -
Árnyvadász #2019 Én is beruháztam rá, múlthéten. Semmi gond nincs vele. -
metlogen #2018 Hello
Warfare-el vagyok és annak van az képessége hogy "ancestral horn" , megidéz 5 db harcost, ezek nekem 14-es szinten vannak, csak eltünnek
10másoperc után, pedig 24 van írva. Valaki erről tudna valamit
thx -
virs lee #2017 "Required security modul blablabla..." errornál mi a teendő? Kipróbáltam már minden itt leírt módszert, gamecopyworldről is az összes okosságot, lépsről-lépésre, eredeti .exe-vel, és krekkelttel is, démonban minden virtual drive letiltva, rmps on, curerom, asr, emudvd kiírva alkesszal (rmps-sel), minden, mégis ez van. Mi a tökömet szórakozik ez mégis? Esetleg az alkesz120 kavar be? Pedig az csak ott van, nincs bemountolva semmi.
// Ma megveszem a cdgalaxisban, ha nem "sajnos elfogyott" van, de akkorse fogom szétkúrni az eredeti lemezt hogy játszhassak, szal vmi megoldás mindenképp kell. -
#2016 Az csak a fegyverekre hat asszem.. De bőven elég.. Hunting-al vagy Warfare-el kombinálva jó cucc.. -
r4pt0r #2015 Valaki aki használja a Storm Mastery ágat meg tudná mondani hogy a Storm Nimbus az csak a fegyvereket erősíti vagy a spelleknek is ad bonuszt. -
#2014 hamar eredetizunk, erdemesebb ebayrol, meg delutan neztem... megbizhato emberektol 6K kornyeken jon ki a dobozos eredeti vacsiujban... ;) -
#2013 Igen, az exe file tartalmazza(ná) a szövegeket a patch telepítője esetében, nem külső file. -
ele #2012 a kissebbik gépemen megy ati vga,athlon xp cpu, a másikon nvd vga 7900GTX,athlon 64 cpu -ezen nem megy ,marad a gyári TQ verzió kicsit húzós az ára 11000 de ezzel remélhetőleg nem lessz baj.a warez verzióval tele a hócipöm. -
HammeRed #2011 Én a héten megvettem eredetiben mert elegem volt a kilépkedésekből.Reloaded-es verzióm volt,nem anyáztam a jaték készítőire sem,vagy a warez verzióra sem mert gondoltam bármi miatt lehet ez.Ha viszont ezek után az eredetivel is csinálná akkor azthiszem jogosan szidhatnám a jaték készítőit.Mióta megvan az eredeti,egyetlen egy kilépés vagy fagyásom nem volt, a patch előtt se és utána sem.Ezek után én csak azt tudom mondani hogy nem bántam meg azt a közel 12 ezer forintot (postaköltséggel együtt volt annyi) amit kiadtam érte.Multiban nem próbáltam még,meglehet hogy ott van,volt a több bug.Akit csak azt tart vissza hogy az eredeti is rossz lesz szerintem nyugodtan megveheti,nincs azzal gond. -
#2010 Ugyan úgy kilép mint a patch előtt szerintem gyárinál is ugyanígy kilépne nem hinném, hogy a védelem csinálná ezt.
Én már gyanakszom az ati kártyára meg a amd64-re talán ezek kavarnak de nem biztos. -
FoToS #2009 Lehet megyek holnap és megveszem valahol és nincs a kinylódás :-) -
savior #2008 majd en is megszandekozom venni a jatekot, csak menjen kicsit lentebb az ara, es jojjon ki hozza meg par patch
amugy a netes resze az olyan mint diabloban a battlenet?
cuccokra is kivancsi leszek, hogy mennyit ernek majd. nekem egyelore ugy tunik, hogy tul gyakori a legendary -
savior #2007 az rendben hogy kulso szoveg file-ra hivatkozik, csak azt nem ertem, ha a vilag osszes mas progijaban megtudtak oldani, hogy megfeleloen mukodjenek ezek az alapveto dolgok, akkor naluk milyen hatalmas nagy problema allhatott az utjukba? -
PallMall #2006 az eredeti játékban is vannak ilyen bajok, maximum nem ennyi...am nekem semmi bajom a játékkal, 5óra után TALÁN egyszer kifagy, de most azt el lehet nézni szerintem, cure rommal, eredeti exe és daemon és semmi baj nicnsen....tökéletesen fut, nem tudom ki, hogy van vele, de nekem kibaszottúl teccik ez a játék még azokkal a kis hibákkal együtt amik vannak is benne... -
#2005 nálam a wareznak sincs semmi baja.. -
#2004 válasz a kérdésemre? -
#2003 az ertelmetlen fagyasok nem lennenek
mas optimalizalasi baja lehet, de mondjuk 1 normalisan karbantartott gepen az eredeti jateknak semmi baja nem szabad, hogy legyen -
#2002 es az exe file nem hivatkozhat kulso szovegfile-ra
:[[[