• kgabus
    Jó nagyon a Hood azzal a 41%-kal, ha mondjuk az van fent alapnak, akkor ilyesmi lehetőségek vannak:

"A":
    Jade Emperor (ezzel már 66 %)
    Odysseus (ezzel 82%)
    két relicelt gyűrű (így összesen 98%)

és itt van baj, mert fel kell tenni még egy Golden Shield of Pelaront, hogy meglegyen a 100%. Úgy sem lenne rossz, ha lenne vmi brutális Soldier's Unyieldding pajzs -20% körüli reccel, akkor a két gyűrű sem kellene, vagy az egyiket, meg az artifactot lecserélném. Csak sajna ilyen pajzsom nincs még.

Sokáig ilyesmi összeállítással szaladgáltam. Aztán lett egy 47%os Archmage1s Clasp, meg egy 17%os Tiresias Guide és kibővültek a lehetőségek.

Most a legerősebbnek ez tűnik:

Odysseus, Archmage és Tracker's Hood (összesen 104%), így szabadon marad az artifact (Tyrant's Fist, Symbol of the Polymath, Thoth's Glory,...), a gyűrűk (Apollo, Adroit Loop,..), a pajzs (leginkább Aionios).

Egyenlőre nagyjából ennyit lehet kihozni belőle, kellene pár jó zöld cuccot farmolnom, az lehet megdobná még kicsit. Még két Portal és végigmentem legendaryn is, utána el lehet kezdeni runolni... hátha. Így a vége felé xmax modban azért már vannak húzós helyzetek, főleg az íjászok miatt, ha elbambulok és nem megyek egyből tovább a phantommal, akkor egy sorozat elég érzékenyen érint. Ha figyel az ember és folyamtosan támad, akkor visza lehet lopkodni gyorsan az életét.

Tényleg, még vmi, gondolkodtam rajta, hogy fel kellene rakni a legújabb fanpatchet, pl sok zöld tárgy rechargeja ott már rendesen beleszámít, ezzel kapcsolatban vannak tapasztalataid?

Na egyenlőre ennyi. Üdv, szép napot! :)