23078
-
Ikzo #20358 kénytelen vok akkor csinálni 1 új harus-t mert az elsőt nagyon elbaltáztam :P -
Ikzo #20357 Köszi a tippet Kgabus :D -
kgabus #20356 Jaja, "L" és hazateleportálhatsz- olyan helyekre legalábbis, ahol van portal, olyasmi mint dioban a waypointok voltak. Ezek között meg vannak rövidebb távolságonként kutak, ha behalsz, vagy mentés után kilépsz, a legutolsó ilyen mellől folytatod, amit érintettél.
Ha szépen bemész mindenhová, akkor normal végére meglesz kb. a 40 szint. A cuccok szintkövetelményei közül 55 a legmagasabb, szóval epic végére elvileg felvehetsz mindent.
Másik:
Én most tutira harust csinálnék. Van egy 64-es rangerem, de nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A sok hp nyilván jónak tűnik, de íjásznak nem nagyon kell, ha meg már ütnek, akkor régen rossz. Farkasok ritkán adják be az üvöltést, csak ha közel van az ellen, szóval az is jobb inkább egy közelharcosnak. A plague remek skill, de ott van helyette a felső trance. Igaz az is csak közelre hat, de a harusnak lesz egy csomó defensive abilityje, jó sok dodge (+4 skillel 60%, arrow dancer scrollal 100 :)), szóval nem kell félteni. A nightmare is nagyon hasznos kis pet tud lenni. Emellett a passzívokból még nagy sebzés, viszonylag jó total speed.
Szóval sztem harus powa. :) -
Ikzo #20355 nincs mit hát én amit eddig láttam a legjobb idő az 4 óra volt 1 conquererel :P
-
HerrKiss #20354 Köszi az info-kat. Annyira nem hiszem, hogy kitartó leszek, hogy mindhárom fokozaton végigvigyem. A történetet végigjátszom normál nehézségen szerintem, aztán annyi. Ehhez kb. hány órára van szükségem? Egy harcos csajjal kezdtem el egyébiránt... -
Ikzo #20353 Jah igen, Herr az hogy mennyi idő alatt viszed végig függ a karaktertől is, pl 1 íjjásszal gyorsabban végig tolod mint pl 1 conquere.el aztán h mekkora szintű vagy amikor be fejezed a normált is függ attól mennyit tápolsz én általában 40-es vagyok de láttam már olyat h 22-es volt a srác és 2.ik fokozaton volt már. Amugy mint a diabloban 3 fokozat van normal, epic és legendary, a max lvl 75, annyiba jobb a diablohoz képest ha itt nincs cuccod sok karin nem ér semmir :D -
Ikzo #20352 Hi all, Herr ha megnyomod az "L" betűt akkor nyitsz 1 portált de csak bizonyos városokba tudsz menni ahol van portál.
Még 1 kérdés a veterán játékosokhoz :D
Melyik a jobb íjjász Haruspex vagy a ranger ? -
HerrKiss #20351 Sziasztok!
Én igazából tegnap este kezdtem el foglalkozni ezzel a játékkal, valahogy eddig nem került rá sor.
Első ránézésre tetszik, klassz kis Diablo-klónnak tűnik.
Két kérdésem lenne;
Egyik a terjedelemre vonatkozik: milyen hosszú a játék? Egyjátékos módban kb. hány óra a végigjátszása, hányas szintű lesz egy átlagos karakter addigra?
A másik pedig, ami elsőre kicsit bosszantott: megtelik a hátizsák, és rohanhatok vissza a jó messze levő városba, a kereskedőhöz. Van erre valami megoldás (pl. mint a Diablo-kban a Town Portal volt)? Vagy mindig csak futni kell?
Köszi a visszajelzéseket előre is.
Üdv:
Herr -
savior #20350 valaki megszerezte mar azt az ijat, ami repakat lo ki? -
HerrKiss #20349 Szia!
Tegnap este telepítettem fel a TQ-t, az 1.30-as patch-et és a magyarítást, jelentem működik!!!
Üdv:
Herr -
kgabus #20348 Lol... egyszerre írtunk. :)
Hunting mellé nagyon jó választás a dream, ha íjászkodni akarsz. Kb. ezek a skillek kellenek neki:
Distoration Wave: (Rank: 1 of 12)
Lucid Dream: (Rank: 8 of 8)
Premonition: (Rank: 6 of 6)
Temporal Flux: (Rank: 6 of 6)
Trance of Wrath: (Rank: 12 of 12)
Meg ha marad pont, akkor gyúrhatsz egy Nightmare-t is a confuse-zal.
Harus az egyik legjobb íjász amúgy, jobbat nehéz csinálni.
-
kgabus #20347 A warden nagyon kemény, szívós kari, annyi, hogy első\kezdő karakternek nem az igazi, mert jó cuccok kellenek hozzá.
Viszont ha megvan a legtöbb jó lila, meg néhány táp zöld, akkor érdemes egyet indítani. -
T4sY #20346 Íjjász mellé dream-ből milyen skillek kellenének és mért? Köszi!
Vagy esetleg dream helyett másik mastery-t tudnátok ajánlani? -
Ikzo #20345 Hi all, az egyik haverom most tette fel a tq-t és azt kérdezte tőlem, hogy a warden jó kari-e. Mondtam neki, hogy én nem tom, de megkérdem forumon, szal azt szeretném kérdezni hogy a warden jó kari-e, előre is köszi a válaszokat a haverom nevében is :P
-
vasziszdasz #20344 Jó az. 1.08-ban idézőként, 1.20 után meg fegyverrel is jó. -
Ikzo #20343 am az a baj h a conqot már unom :P am most én is elkezdtem folytatni harus át tettem spearesre és most elég jó mek vele :D
-
Ikzo #20342 köszi a tippet, még annyi h campinél meik masterit érdemesebb elsőnek fejleszteni ? :D
-
kgabus #20341 Hát -47% reces Hoodal könnyű. :) Úgy már sima ügy lenne, Clasp helyett meg fel lehetne tenni egy Stonebindert a maga kis +3 all skilljével, legendes Aressal, vagy Herculessel relicelve. A másik út a +skillekre a sapi, csak pl. Revenant satyót sem találtam még, +1 skillest sikerült venni, legendes Erebussal abból is megvan a +3.
A harust amúgy végigtoltam, most 70-es szinten farmolgatok vele.
lkzo:
A Champi nagyon jó kari, az egyik legjobb dual wielder. Nyilván jó a Conq is, délután pont ezen filóztam, hogy melyik lehet jobb, egy dualos champi, vagy egy 100 reces dualos Conq folyamatos Colossus Formban. Igazából nem is kell 100 rec hozzá, sztem 85 körül elég, azt meg ki lehet hozni weapon switches módon is egy Lykaion Malleussal (16%) meg egy Euphrates pajzzsal (14%). Úgy alapból már csak 55 kell rá, az könnyen megoldható.
Nemtom melyik erősebb, sztem megyek is tesztelgetni. :) -
Ikzo #20340 hi all, lenne 1 kérdésem. A champion jó karakter és h mennyire cucc függő ? Am egész jó a conquerer 38 eddig 1szer haltam meg de azt is azért mert nem figyeltem :P
-
yc1980 #20339 Üdv,
én olyan trackers hood-ot találtam,aminek -47 a rechaerge-a ! :)
Azzal gondolom már menne simán ! :)
az a baj,hogy a clasp,nem ad olyan jó dolgokat,bár azért attack speed-et is tol rendesen,viszont 1 király zöld cuccal,megfleleő reliccel többet ki lehetne hozni belőle !
A kiváncsiság kedvéért összeraktam tegnap vaultból,defilerrel 1 68. szintű karaktert ! Csak saját aurákból 19K-s dps-t tudtam összehozni,és erre még rájön a 100 reces phantom strike,úgy már azért elég szép! :)
Csak hát nagyon kevés a mana,és az OA !
-
kgabus #20338 Jó nagyon a Hood azzal a 41%-kal, ha mondjuk az van fent alapnak, akkor ilyesmi lehetőségek vannak:
"A":
Jade Emperor (ezzel már 66 %)
Odysseus (ezzel 82%)
két relicelt gyűrű (így összesen 98%)
és itt van baj, mert fel kell tenni még egy Golden Shield of Pelaront, hogy meglegyen a 100%. Úgy sem lenne rossz, ha lenne vmi brutális Soldier's Unyieldding pajzs -20% körüli reccel, akkor a két gyűrű sem kellene, vagy az egyiket, meg az artifactot lecserélném. Csak sajna ilyen pajzsom nincs még.
Sokáig ilyesmi összeállítással szaladgáltam. Aztán lett egy 47%os Archmage1s Clasp, meg egy 17%os Tiresias Guide és kibővültek a lehetőségek.
Most a legerősebbnek ez tűnik:
Odysseus, Archmage és Tracker's Hood (összesen 104%), így szabadon marad az artifact (Tyrant's Fist, Symbol of the Polymath, Thoth's Glory,...), a gyűrűk (Apollo, Adroit Loop,..), a pajzs (leginkább Aionios).
Egyenlőre nagyjából ennyit lehet kihozni belőle, kellene pár jó zöld cuccot farmolnom, az lehet megdobná még kicsit. Még két Portal és végigmentem legendaryn is, utána el lehet kezdeni runolni... hátha. Így a vége felé xmax modban azért már vannak húzós helyzetek, főleg az íjászok miatt, ha elbambulok és nem megyek egyből tovább a phantommal, akkor egy sorozat elég érzékenyen érint. Ha figyel az ember és folyamtosan támad, akkor visza lehet lopkodni gyorsan az életét.
Tényleg, még vmi, gondolkodtam rajta, hogy fel kellene rakni a legújabb fanpatchet, pl sok zöld tárgy rechargeja ott már rendesen beleszámít, ezzel kapcsolatban vannak tapasztalataid?
Na egyenlőre ennyi. Üdv, szép napot! :)
-
yc1980 #20337 Üdv ! :)
miért az archmage és miért nem a trackers hood ?:)
az artifact is gyenge,de a -25 rec jól jön...viszont ha ki lehetne váltani,akkor lenne 1-2 igen sok + sebzést adó :)
a +4-re is rá lehet menni,a 1-2 zöld sisak csodákra képes és még -x rec-et is ad !:)
kezd szipatikus lennie ez a haruspex..lehet kezdek egyet...valahol láttam ilyen fórum versenyt,hogy ki tudott a legkevesebb halállal végig menni,mind3 nehézségi fokozaton ! A legjobb ilyen 4-5 halált írt,többnyire figyelmetlenségből ! :)
-
kgabus #20336 Halihó!
Ilyen cuccaim vannak:
Archmage's Clasp (-47% rec)
Tracker's Hood (-41% rec)
Talisman of the Jade Emperor (-25% rec)
Odysseus' Armor (-16% rec, -30% reduction to requirements)
Tiresias' Guide (-17% rec, -10% reduction to requirements)
két Hale Seal of the Eagle megrelicelve epices Hammurapival (-8% rec)
ami még használható:
Thoth's Glory (-20 % reduction to req, +1 all skill)
Hephaestus' Molten Shield (-20% reduction to req)
Ezekből lehet gazdálkodni, még én is keresem a legjobb öszeállítást. Az Odysseus és az Archmage's ugye alap, ez már 72%, a többivel lehet játszani.
Tippek? :) -
yc1980 #20335 Üdv KGB! :)
s miből szedted össze a 100 recet ? gondolom a trackers hood az alap !:)
némi relic és artifact ?:)
-
kgabus #20334 Igen, írtam is már korábban, hogy "Lali" 100 reces. Valszeg ezért nem értettem akkor, hogy miért írtad, hogy a harbi jobb lehet. Annyi hátránya van, hogy kicsit manaintenzív és be kell vásárolni lötyikből rendesen, de ezt leszámítva nagyon írt, xmaxmodos legendaryn is... nemtom van-e jobb tőle.
-
AnginaP #20333 Windows tűzfal nálam mindig ki van kapcsolva. :D Én más tűzfalat használok... Utána gondoltam, nálunk akkor fordult elő ilyen "nemlátjukegymástbug", amikor haveromnak meghalt a win-je... Reinstall segített... :D -
perverztata #20332 Indításnál az Auto-Party be van jelölve?
Előbb party-ban kell lennetek, hogy lássátok egymást. Azt hiszem "P", és bejön a Multi menü, ott invite player.
Ha ezeket már próbáltlok, akkor bocsi! -
yc1980 #20331 Üdv :)
Kgabus ,próbáltál már 100 reces harust ?:)
mókás dolog az,amikor minden támadásod phantom strike !:)))
-
fireon #20330 Az alap van fent az 1.01-es verzió, és igen a lan van bepipálva, nem lehet hogy a tűzfalat ki kell kapcsolni?
vagy én már nem tudom:S -
AnginaP #20329 Az új többjátékosnál a LAN van bepipálva? Egyezik a felrakott patch? És ha Te csinálsz szervert, akkor ő lát Téged?
Nekünk mindig pöccre megy a lan, akárhányan vagyunk. Eddigi tapasztalat szerint akkor van baj, ha a különbözően vannak patch-elve a TQ-k. ;) -
fireon #20328 Ja nem is, hanem haver belép a játékba, utána játék aztán új többjátékos aztán ő belép de én meg nem látom öt így nem is tudok belépni hozzá -
fireon #20327 Hali!
Nem ír ki semmit, de valami térképet kellene választani azt ott nincs is semmi anélkül pedig el sem lehet indítani a játékot:S
szóval nem értjük mi a gond! -
AnginaP #20326 Szia Fireon?
Miért nem jön össze? Ír valamit a TQ, vagy mi a gond pontosan? -
fireon #20325 Szasztok
Titan Questel szeretnénk haverral lanon nyomni, de nem jön össze. Patch kell hozzá vagy hogyan lehetne? valaki segítsen pls!!! -
vasziszdasz #20324 Ennél azért a mogyoro.hu-n is jobbat kukázol. -
Battistaldo #20323 Sziasztok!
Hogyan tudom elérni, hogy program mutassa a játék közben a karater által kiosztott sebzést. A tqdefiler-ben a modsby fül alatt bejelöltem a show all damages opciót, de semmi. Mi egyebet kell csinálni? Nekem 1.15rc verzióm van, ez bezavarhat?
Köszi a segítséget! -
Ikzo #20322 jaja van 1, de eléggé elszúrtam :P -
kgabus #20321 Már van egy 44es harusod, nem? :)
Attól függ, mit akarsz belőle kihozni. Ha tisztán íjásznak indítod, akkor a marksot és passzívjait érdemes gyúrni, a wood loret, esetleg art of the hunt, dreamből meg a passzívokat, esetleg 1 pont a lassítós skillre.
-
Ikzo #20320 hi all, am 1 kérdés a harus-ről ahogy elnézem dreammel érdemes kezdeni nála ugye ? -
kgabus #20319 Arra én is kíváncsi lennék. :)
Lehet ezt a lilithet megnézem idővel, kicsit gyúrok még a haruson- még vagy 5-6 szint legalább, meg némi zöld felszerelés. Azokból eddig sokmindent nem találtam, kythonion spykeból is egy teljesen közönséges van fent legendary anubissal relicelve, jobb még nem jött szembe.
Lila cuccokból, artifactokból megvan már szinte minden, ezekkel viszont sokkal többet már nem lehet kihozni a harusból. Több def abilityhez kellene minimum egy jobb batrachos greaves, soldiers unyielding, azokkal harusnál (wood lore és premonition) ki lehet hozni 3000 körüli defet is. Több off viszont nemigen jönne össze, max. az egyensúly kárára.
Jobb karaktert viszont... hát nemigen tudok ennél elképzelni. Ez is 6 ellenfelet sebez egyszerre a phantommal, szóval nagyon jó\gyors tömegoszlató. A bossokat is seperc alatt elintézi- a három hydra átlag 3-4 mp. Nemtom a harbi miben tudná felülmúlni.
Viszont ha vannak ötletek, szivesen meghallgatok mindent. :)