Az egyiken megtalálsz minden kék, lila cuccot, a seteket, reliceket, monster charmokat, formulákat, artifactokat,...
A másikon pedig elég durva monsterspecifikus zöld cuccokat lehet venni.
Ezekkel igazából csak annyi a baj, hogy sztem elrontják a játékélményt és megunja az ember hamar. Ha telerakod a karaktered a létező legdurvább cuccokkal, akkor hova fejlesztenéd már tovább, mit tudnál még elérni? Egyszer régen kipróbáltam én is, de aztán gyorsan le is szedtem és visszaraktam a karakterekre az eredeti talált\vett cuccaikat.
Hunter mellé nem érdemes olyan masteryt választani, ami eszi a pontokat, úgysem jutna rá. Nagyon jó mellé a dream (talán a legjobb, ha jó cuccaid vannak), kezdőként inkább a nature, ki lehet próbálni a rouge-t is mellé, bár az a mandrake-en kívül nem sok értelmes dolgot ad hozzá.
Statpontok közül dexre csak annyi, hogy felvehesd az íjat\dárdát (420-30 körül bőven elég), intre semmi, a többi mehet strengthre.
Skillek közül meg Marks és passzívjai, Study, Call of the Hunt passzívokkal, Volley, Art of the Hunt és Wood Lore, de ezek adják magukat.
Nah most hirtelen ennyi jutott eszembe. Jó egy év után elkezdtem megint játszogatni a régi karakterekkel, így most megint megvan a varázsa.