23078
  • yc1980
    Üdv !:)

emberek,emberek...akinek könnyű a játék,használjon modokat !:)
    lásd pla chilles,über,xmax,vagy a legjobb a lilith mod insane EB fokozaton !:) Higgyétek el,akkor már legenden az 1800 DA és az 13-as Oa meglehetősen sekély,hisz a 70. szintű moboknak is van vagy 1500 Da-ja és ugyan ennyi OA-ja,a bossokról nem is beszélve !:)
    kgbaus,kiváncsi lennék,hogy a 64-es haruspexed ott miket sebezne !:)
    Én a ahrbingert javaslom,igaz,hogy nincs 25K-s sebzése,de egyszerre,akár 5-6 mobot is meg lehet ölni,és így xmaxnál is gyors a haladás!:)
    Azt tudtátok,hogy a vitality damage-t az intelligencia nőveli ?:)
    Érdekes buildeket lehet így létrehozni pl botos diviner személyében! :)))
  • kgabus
    Igen, ebben is van vmi, ha nincs kihívás\izgalom a játékban, akkor unalmassá válik.

Az én Harusom 64-es, 100 reces, dárdás. Ennek sincs sok hpja (3500), de 1800-as def ability mellett nem sokszor ütnek meg, emellett az 1300-as offal instant szórja a 20-25ezres phantom strikeokat.

Nyilván ezzel is unalmas lenne... az xmax modnak hála azért legenden még élvezhető. :)
  • Ikzo
    am igazség szerint ha van boss amitől én félek közelharcossal az a manticor :P
  • Ikzo
    sry karit helyett cuccot akartam írni :P
  • Ikzo
    jah am még annyit, hogy szerintem az olyan karikhoz amihez nem kell feltétlen cucc, hogy jó legyen fölös előre össze szedni mondjuk 1 rangerrel a karit mert ugy elveszik a játék varásza, haruspexet is azzért untam meg mert 1 lővéstől halnak a mobok nincs kihívás vele az meg, hogy kicsi a hp-ja és act-4be 1 támadásból leölik nem számít kihívásnak, de ez csak az én véleményem :D
  • Ikzo
    de am azért annyira nem vok én se kezdő csak hát eddig nem naon jöttek össze a karik, most hogy ez azért volt mert rosszul pakoltam skillekre vagy rossz párosításokat próbáltam ki esetleg a cuccok hiánya miatt volt azt nem tom. Ezért is kértem inkább ki azok véleményét akik jobbak :D

• Ikzo
    nah jó mondjuk van egy 44-es haruspexem szal azért van némi cuccom a conqurer-hez, de az-az igazság, hogy nekem nem jött be annyira ez a haruspex, mindenhol írták,hogy jó, de nem tom. 37.szer haltam meg vele és ebből 34.szer csak a 4-ik act.ban és kicsit idegesít, hogy epicben a 2-ik acba vok és ott meg hozzám se bírnak érni :P
  • ollie
    Nyílván elgépelted.
  • kgabus
    Caster karikhoz nem értek (a Summoner ugye Earth+Nature), azok vhogy kimaradtak az életemből.

Az altatás az a Sands of Sleep, én a Distortion Wavet javasoltam, az csak lassít.

A conq meg elmegy azokban a cuccokban is, amiket magának szed össze- nyilván nem rossz, ha megvan előre, hogy miket akarsz rátenni, de ha nincs, az sem gond. Szívós kis kari, nem kell félteni.
    Bár elsőnek valszeg egy íjász csak jobb- pl. a Cyclopsot meele karival elég nehéz leütni az elején.
  • Ikzo
    hi all, még 1 kérdés conqeurer-hez kellenek össze hanálkodott cuccok vagy azért meg állja a helyét azok nélkül is ? :D
  • Gotty
    Nekem az első karim, ami most van:) íjász, és természetesen elszúrtam mert életszívót tettem mellé, pedig most hogy tudom mi micsoda, inkább summonert kellene:) szerintetek?:) bár ez a dream is naon jónak tűnik. A kérdés, hogy ha bealtatod akkor amint rálősz felébred, vagy marad úgy ahogy van. Persze a lineageban is felkel, de itt még nem próbáltam.:)
  • kgabus
    Na ezt remekül megcsináltam, tök üres az egész...

Na mindegy, a lényeg:

Hunting
    Wood Lore: (Rank: 6 of 6)
    Marksmanship: (Rank: 12 of 12)
    Art of the Hunt: (Rank: 12 of 12)
    Herbal Remedy: (Rank: 1 of 6)
    Call of the Hunt: (Rank: 8 of 8)
    Study Prey: (Rank: 8 of 8)
    Puncture Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
    Find Cover: (Rank: 8 of 8)
    Exploit Weakness: (Rank: 10 of 10)
    Trail Blazing: (Rank: 6 of 6)
    Flush Out: (Rank: 6 of 6)
    Scatter Shot Arrows: (Rank: 12 of 12)
    Volley: (Rank: 6 of 6)

Dream
    Distoration Wave: (Rank: 1 of 12)
    Lucid Dream: (Rank: 8 of 8)
    Premonition: (Rank: 6 of 6)
    Temporal Flux: (Rank: 6 of 6)
    Trance of Wrath: (Rank: 12 of 12)

Lehet csinálok én is egyet. :)
  • kgabus
    Szivesen. Ne sajnáld azt az Avengert, egy jó Harussal\Rangerrel (esetleg Brigi, de abból már jobb a meele) hamar utól fogod érni. Leadni sajnos nem lehet a masteryket, amit egyszer kiválasztottál, az már úgy marad. Egyébként sztem az ilyen tipusú játékokban az első karakterét rendre elrontja az ember... látnád az én első Brigandomat, szegény srác.. :)

A karavánnál nekem olyan tapasztalataim voltak, hogy ha ugyanolyan nevű felhasználói fiókot csinálsz windowsban, mint amilyen alá anno installáltad a játékot, és úgy rakod fel megint, akkor nem vesznek el onnan sem a dolgok.

Közben a munkahelyi unalom alatt összedobtam egy Harus íjász buildet, én vmi hasonlóval próbálkoznék:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9
  • Gotty
    Ez jó hír!:) ha ma végzek időben akkor mindenképpen benézek!:)
  • Piccolo13
    Szia Gotty!

Tényleg tele van. Csináltam 13-as szobát, jelszó ugyanaz. Délután esetleg este mindig fennt vagyok.
  • grebber
    A magyarítás melyik patchig jó az 1.30-as verzióval még működik?
  • geriand
    Köszi a válaszokat! Csalni nem szeretnék, mert az tényleg tönkrevágja a játékélményt. Csak az zavar, hogy 2 hónapja egy Hunterrel vagyok és nagyon úgy néz ki, hogy dobhatom ki a kukába:-) Most vagyok az Epic szinten a kiegészítő elején, de már most elég nehézkes. A Masteryt nem tudom leadni ugye? (Mármint az Earth-öt).

Más:
    Mentett állást hogy tusz kompletten átvinni? Ugyanis nekem a Karavánvezetőnél lévő cuccok mind elszálltak. Pedig volt ott egy két érdekesebb dolog:-(

Köszi
  • Ikzo
    hi all, köszi a tippet kgabus :D
  • kgabus
    Kezdőként a kettő közül jobb Templart kezdeni. Szívósabb sokkal, mint a Harbi, aminek már jobb cuccok- elsősorban "converted to health" buzogány- kellenek.

A Templar elég igénytelen, cucc sem nagyon kell neki, nekem is volt egy az elején, egy darabig el is voltam vele, bár abszolút kezdőként jópárszor behaltam vele, mire legendary elején meguntam.

Ha mindenképpen közelharcosban gondolkodsz, a Conquerer még jobb, a Warfare jobban kiegészíti a Defenset, mint a Dream.

Bár kezdőként lehet érdemes lenne vmi íjász indítani- Harus, Ranger, Brigi esetleg-, aztán ha pár jobb cuccot összeszedsz velük, csinálhatsz más karikat is. De valszeg a Conq is megállja a helyét.
  • kgabus
    A setek közül tényleg nem nagyon éri meg egyet összerakni, ha ügyesen kevergeted az egyes darabokat, sokkal jobb végeredmény jön ki.

Találsz itt két custom mapot:

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=108

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=137

Az egyiken megtalálsz minden kék, lila cuccot, a seteket, reliceket, monster charmokat, formulákat, artifactokat,...

A másikon pedig elég durva monsterspecifikus zöld cuccokat lehet venni.

Ezekkel igazából csak annyi a baj, hogy sztem elrontják a játékélményt és megunja az ember hamar. Ha telerakod a karaktered a létező legdurvább cuccokkal, akkor hova fejlesztenéd már tovább, mit tudnál még elérni? Egyszer régen kipróbáltam én is, de aztán gyorsan le is szedtem és visszaraktam a karakterekre az eredeti talált\vett cuccaikat.

Hunter mellé nem érdemes olyan masteryt választani, ami eszi a pontokat, úgysem jutna rá. Nagyon jó mellé a dream (talán a legjobb, ha jó cuccaid vannak), kezdőként inkább a nature, ki lehet próbálni a rouge-t is mellé, bár az a mandrake-en kívül nem sok értelmes dolgot ad hozzá.
    Statpontok közül dexre csak annyi, hogy felvehesd az íjat\dárdát (420-30 körül bőven elég), intre semmi, a többi mehet strengthre.

Skillek közül meg Marks és passzívjai, Study, Call of the Hunt passzívokkal, Volley, Art of the Hunt és Wood Lore, de ezek adják magukat.

Nah most hirtelen ennyi jutott eszembe. Jó egy év után elkezdtem megint játszogatni a régi karakterekkel, így most megint megvan a varázsa.
  • veryy
    Úgy csináltam. Beírtam C:/Programfile/TQH/Immortal vagy valami hasonló,de nem találja.
  • ollie
    Hát add meg neki kézzel.
  • veryy
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék: Nem tudom feltenni a fanpach-t. Letöltöttem, elindítom és felugrik egy ablak angolul. Gondolom az elérési útvonmnalat kell megadni, hogy hova telepítse, de nem teszi. Kiírja hogy nem találja. Lehet hogy az a baj hogy IT-n full pach van. Szeretnék megoldást.
    Előre is köszönöm.
  • ollie
    Chuck Norris
  • Gotty
    :( ez mindíg tele van vagy csak nekem nem megy?:) Leszedtem az 1.0.1.5-öst találtam 1 weboldalt is pár szobával, de nem ír aktív embereket, csak szürke mindenki:). Külföldi szervereket találtam a játékban, de mivel nem igazán tudom mit is kell csinálni ezért kidobnak:)) Azt hiszem nekem kéne csinálni 1 hamacsi szobát:) ha van jelentkező akkor holnap este összehozhatnánk valamit:)
  • geriand
    Szia yc1980!

Köszönöm a válaszokat! Most már nem kezdek új karaktert:-) Már az Epicen vagyok és most hagytam el Typhon-t. És ha jól tudom mastery-t nem lehet lecserélni. Akkor nem szórakozom a set-ekkel, de a gondom megmarad:-) Túl alacsony az erő és az intelligencia, így szinte semmit nem tudok felvenni:-) Artifactok közül rengetek lesser van, de nagyobbat még nem tudtam összehozni:-( Többször végigmentek egy pályán, hogy dobálja?
    Amúgy a huntert mivel érdemes fejleszteni?
    Köszi!
  • Ikzo
    Jah még annyit, hogy olyan kari érdekelne aminek azért van valamennyi sebzése és nem fekszik meg 1 ütéstől
  • Ikzo
    Hi all, 1 kis segítséget szeretnék kérni, 2 kari tetszik a Templar meg a Harbringer, azt szeretném kérdezni h meiket érdemes kezdene vagy ha van más közelharci párosítás arról is elfogadok tippet, pls segitsetel 1 újoncnak :P
  • Piccolo13
    Hamachi ver 1.0.1.5
    szoba név: TQHU-12
    jelszó: TQHU
  • AnginaP
    Artifact-okkal egyet értek. Mindenképpen megérik a fáradtságot! :)
  • yc1980
    Üdv geriand,

meg mondom őszintén a hunter és az earth nem a legjobb párosítás,ugyanis nem nagyon erősítik 1mást,a hunter az 1 vérbeli harcos,míg az earth 1 vérbeli varázsló kaszt,ha végig akarod tolni a játékot,akkor legenden vért fogsz izzadni:/
    Egy set sem jó összegyüjtve,csak 1-1 darabja,szóval amiatt ne aggódj,de ha mégis kellenének cuccok,akkor töltsd le a new world custom map-et és tedd fel,ott megtalálod a többit...
    Az artifactok..nos igen,megéri vessződni velük,mert a divine cuccok brutálisak,és olyan bónuszokat tudnak adni,hogy csak néz az ember! :)

• geriand
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Ehy Hunterem van Earth masteryvel keverve. Főleg Dexterityre fejlesztettem, de mosot 50-es szinten nem találok cuccokat, amiket használhatnék is. A kék cuccok meg nem a legjobbak (amiket találtam). Viszont megvan a Vadász karvértje és kellene a set többi darabja is. Tudna valaki segíteni ebben? Akár egy mentett állással? Vagy valami jótanács?
    Illetve még egy kérdés. Azt Artifactokra érdemes gyúrni? Mármint gyűjtögetni a reliq-eket? Adnak annyi pluszt, hogy megérje vesződni vele?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Geri
  • Gotty
    Sziasztok!
    Szeretnénk multizni, vagyis kipróbálni, mert fogalmam sincs, hogy mit kell ott csinálni. Ha van magyar szerver, illetve hamacsi akkor írjátok meg pls. De addig is leírhatnátok, hogy mi hogy van a multiban. Vissza olvastam pár oldalt és nem nagyon találtam erre vonatkozó utalásokat:).
    Köszi
  • veryy
    Köszönöm a választ!
  • tomcsa4
    Hűű köszi, ezt én is hasznosítom. :) Kamera mod meg az a lilith kell. :)

zsotesz: a integrált intel megjelenítő teljes neve: Intel GMA X3100. De én rövidíteni szoktam X3100-ra. Bocsánat a félreérthető jelölés miatt.
  • ollie
    Uhh, ez a lilith mod 150 óra játékidő. :)
  • T4sY
    Vault-on kívül felesleges bármi csít!
  • yc1980
    Üdv veryy :)

akkor válasz 1-2 kérdésedre !:)
    1. fanpatch : néhány lelkes játékos,kijavított pár hibát a játékban,volt 1-2 skill ami nem megfelelően működött ! Innen tudod letölteni,s megnézni,mit javítottak : http://computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/14147/name/titan-quest-immortal-throne-v117-unofficial-patch.html
    2. xmax mod : ez 1 játékosok által készített kiegészítés a TQ-hoz,növeli a mobok számát(kb 10* annyian lesznek),és a főellenfelek is 3-asával fordulnak elő. Innen tudod letölteni : http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html
    3. achilles mod: no ez már kemény dió,a játékban található ellenfelek Oa és DA értékét növeli igen jelentős mértékben,ezáltal sokkal nehezebben lesznek sebezhetőek,és nagyobb sebzést is képeske bevinni Neked,elég brutális mod , innen tudod letölteni : http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=136
    ez az egyik elgnehezbb mod szerintem az alapjátékhoz...
    4. übermod : ez lényegében 1 felturbózott xmax mod,némi achilles mod beütéssel,itt a főellenfelek 6-osával fordulnak elő...pl 6 titán-t kell leverni,elég kemény dio !:) Innen tudod letölteni,de kell hozzá a fan patch is.. http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/26975-release-uber-mod-1-0-a.html
    5. Lilith mod: ez 1 teljesne új kampány,rengeteg új lénnyel,sztorival,bátran ajánlom !:) rendelkezik ez a mod,1 beépített nehézségi szint szabályozóval,amivel be tudod magadnak lőni,a legmegfelelőbb nehézségi szintet..10 fokozat van,az insane az egyik legkeményebb...Innen tudod letölteni : http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
    6. masteries mod: ez 8 új szakértelmet ad,a régiek helyett,1-2 igen érdekes,de szerintem nem jobb,mint az alapok !:) Itt tudod megnézni miről is van szó : http://www.masteriescalc.wz.cz/
    7 camera és allskin mod: a camera mod nagyon hasznos tud lenni,ugyanis engedélyezi a kamera forgatását,és nagyobb látószöget nyújt,az all skins mod pedig lényegében test festés !:) Innen tudod letölteni: http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=119

Még 1-2 dolog,vagyis inkább kérdés...használtál már custom map-eket?
    tudod,hogy kell telepíteni őket,s játszani velük ?
    Alapvetően 2féle van..az egyik az alapjátékhoz kapcsolódik...nehezítések leginkább...a másik meg új játék,bár van olyan is,ami kifejezetten cuccokra van kihegyezve pl az itemus,vagy a shopMI
    A tqDefiler-t ismered? hasznos kis program a játékhoz.

Szóval ha maximálisan ki akarod hozni a játékból amit lehet,akkor ajánlom a köv programok beszerzését...
    fan patch,tqdefiler,tqvault,xmax mod,übermod,lilith,camera mod,all skins mod

Ha van még kérdés,szívesen válaszolok,ha tudok persze,de hülyeségeket nem akarok mondani !:)

• veryy
    Szia mindenkinek!
    Elég régi titán quest játékos vagyok (mióta megjelent), de csak mostanában olvastam először az itteni fórumot és nem kaptam levegőt a rengeteg információtól. Lehetne némi érthető infót küldeni a [email protected]? Fel van rakva a titan quest és az immortal mindkettő max pach(1.3 és 1.3RC). +TQVAULT. Ennyi.
    Eddig ennyit tudtam a játékról. Ehhez képest mi az a http://masteries.titanquestvault.ign.com/classes.html oldal hogy lehet feltenni és milyen módok vannak még. szereznék tudni minden információt a játékkal kapcsolatban ha lehet. Mi az a Achilles mod,xmax,übermod,vagy akár a Lilith insane fokozat. Szeretném tudni mi mindenről maradtam le. Hogy lehet cuccokat, ruhákat csinálni, stb. Mi az a fanpach, érdemes felrakni, allskin 08, stb? Azt hiszem eddig vak voltam. Jók az ilyen fórumok.
    Előre is köszönöm mindenki segítségét.
  • zsotesz
    De szerintem az egyáltalán nem X3100 (mármint ATI). Eleve intel chipset-es.
    Intel® Graphics Media Accelerator 3100: 3D enhancements enable greater flexibility and scalability and improved realism with support for Microsoft DirectX* 9.0c Shader Model 2.0, OpenGL* 1.4. Intel® Graphics also support the highest levels of the Windows Vista* Aero experience.