Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne még egy kérdésem!
hogy tom haverral jáccani lan-ba? Hamachival összekötöttük a két gépet és nem megy! sima alap játékunk van pecs nélkül!
ötlet vkinek?
Üdv mindenkinek!

Én az alap játékkal jáccom és van egy küldi aminél elekadtam! a Küldi lényege h Athénban el kell menni a dokkhoz h elvigyen egy hajó Krétára ahol majd egy Telkint kell megöljegy vgy csinááljak vele vmit!
Aki tudja h meik küldirõl beszélek az irja meg h hol van a dokk mert 3 napja keresem és nem találom! Azt irta a küldi h athénban menjek a dokkhoz! de nem h atháénban hanem körülötte sem találom a dokko!

Akit tud segiteni kérem irjon ide vagy a mail cimemre: [email protected]

elõre is köszi bárki is segit!
Duracell
Solikka!

Köszönöm, jól jött a tipp!
Azzal a technikával gyaktam le, hogy körberohangásztam körülötte és meg-megeresztettem egy-egy nyíllal és amikor idézett, azokat rögtön szétcsaptam. Azért is volt jó, mert Õ meg szinte soha nem talált el, én meg 90%-ban. Közben meg a tûzgólemem (?) szépen bántatlanul inzultálta 😊)

Ami még megdobbantotta a szívemet, hogy nem lett vége a játéknak! Jihhá!
Megyek Egyiptomba! Remélem sok helyszín lesz még (Mezopotámia, India, Kína, Japán, Inkák, Vikingek, Gallok ... Mindenki!!)

Még1x THX!!!
Üdv
Magicrat
Robert Miles az jó lesz. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Amúgy Dream + Warfare-nak milyen Dreames trance-t javasoltok? Egyenlõre az életlopóst használom de nem sok hasznak van 😞

A trükk amit keresel szerintem az, hogy néha amikor teremt magának 2db életlopós lényt akkor azokat egybõl öld meg mert gyorsan visszatöltik az életét. Amõgy elvileg gyorsan meg fogod tudni ölni. Én épp tegnap inditottam egy Warfare + Dreamet és nekem személy szerint a minotarusz okozott nagyobb problémát, a telkin nem volt olyan vészes mert a sebzése nem túl nagy 😊

Remélem segítettem<#vigyor2>

Igen, a Telkine az!

A Minotaurusz körül kellett egy kicsit szaladgálnom, de nem volt vészes. Gondolom mert a Normal fokozaton játszom...
Magricat!

17-es szinten valószínûleg még csak egy közbensõ BOSS-nál jársz. Elõször jó lenne tudni hogy melyik az? Az élõholt akihez le kellett menni 5 szintet egy katakombában? Vagy a Telkine aki elõtt meg kell ölni egy nagy és erõs minotauruszt? <#buck>

Halesz Hellasz!

Teljesen kezdõ vagyok a gaméval, szóval nincs több éves tapasztalatom, mint itt néhány emberkének...

Az lenne a kérdésem, hogy az alapjátékban van-e valamilyen titka a végsõ szörnyike leölésének?

Egészen eddig simán jöttem Normál szinten, ment is minden mint a karikacsapás, de itt satu. Semmi. Kb 4 pixelnyi életet sikerült lefaragnom a szimpatikus szörnyikébõl de jó egészségnek örvend és gyógyulgat. Szóval?

Elõre is Köszi a segítséget!
Üdv
Magicrat
ui. 17. szintû Föld/Ijjász karival + 4 es tûzelementállal megyek...
Tûzmágust érdemes fejleszteni? Mert ahogy látom nincs sûrûn emltve. Mit érdemes fõleg fejleszteni rajta?
Zan
Nem gáz,ha kérdezgetsz,nem gáz,ha eleinte nem érted a dolgokat,én is így kezdtem(még most is elég noob vagyok hozzátenném).Amúgy igen,ez egy elég brutál játék,ha szereted a "One More Level" gameket😊!Én is nagyon szeretem,csak mostanában nincs idõm játszani...<#shakehead>

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Jól látod, totál káosz van 😊
Btw nagyon bejön a játék!

Úgy látom nagy a zûrzavar.😄 A petek szintje csak akkor nõ ha raksz rá pontot a 16 a max ha Dwellered van. Fognak erõsödni ha átlépsz nehezebb szintre (Epic, Legend). Dzsint papirusszal lehet idézni amit árusnál tudsz venni elég borsos áron kb 3 percig él tovább nem.
http://www.youtube.com/watch?v=Cdmwn10FgvM&feature=channel_page
Ebbe van egy rakás pet, a végén dzsinn is persze.😉

Az elementálom szintje még mindig csak lvl 16. Ez nem fog változni idõvel?
Hamarossan xart sem fogok érni vele, hiába gyúrok arra, hogy kimaxoljam.
Még simán szétkapja a bossokat egy kis rásegítéssel, de nem tudom, hogy meddig lesz ez még így.

Láttam egy videót, amin 2 figura nyomult együtt. Az egyik egy lichet idézett, a másik egy tûz elemtált. Volt egy 3. lény is, egy nagy zöld dög, valami djinn féle. Azt hogy tudnám összehozni? Lehet, hogy csak charmolt enemy volt?<#fejvakaras>

Köszi, de már megtaláltam.
A másik kérdésemre is megvan már a válasz.

Szasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni, most kezdtem el ismerkedni a játékkal.
Nagyon tetszik. De van egy olyan gondom, hogy 5-6 perc játék után hibaüzenettel kilép. Aztán van olyan, hogy a karakteremet nem tölti be (ott is kilép). Feltettem egyébként a magyarosítást és ez csak a sima játék (nincs fönn a kiegészítés).
parancsolj, remélem megfelel cuccok

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Setekrõl már találtam is, csak keresnem kellett a gugliban. <#idiota>

Hiho!

Tudna valaki dobni egy linket a set és epic cuccokról? Biztos van valami oldal. Hasonlóra gondoltam, mint a Diablonak ez itt.
Arra is kíváncsi lennék, hogy mi a fene az az Unlock Content gomb a menüben? <#fejvakaras>

köszönöm szépen a választ,kielégitõ volt!!!!
Köszi!!
És mindenkinek kellemes uj évet kivánok!!!
Én is kiosztom az észt BUÉK mindenkinek!<#vigyor3>

szetteket felejtsd el, egy nincs köztük, amit érdemes összegyüjteni.
31-es szint igen, reális, de ha nem tetszik, visszamész normalra aratni még egy picit.

Nudli: ha neked egyik kasztnál sincs értelmes használható skill, akkor valami orbitális nagy baj van, mert kb 3bol 2 skill igenis jo, csak nincs cuccod hozzá.

oracle sharder: manatemetõ, ha nincs cucc, ha van cucc, akkor egy milliméterrel nem megy le a mana (-% nrg costok stackolódnak).

Na most X idõ után jol kiosztottam az észt. =)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Azt szeretném kérdezni hogy 31es szinten fejeztembe az elsõ szintet.Az reális??31 szintel kezdeni az epic szintet???Ja és hogy lehetséges az hogy össze lehessen gyüjteni a ruhák egy teljes szettjét sima küldetés alatt??

elöre is köszi!!
Pedig igazabol a dual class adja az otleteket mindenfele buildekhez. Hat igen, vannak szar skillek, de jo buildel meg jo cuccokkal meg a legszarabb skill is eleg jol tud aratni^

Nagyon bejön most ez a game.
Diablo-t vágom is ki a polcról a kukába. xD

Sajna egyik kasztnál sem sikerül túl sok értelmes/hasznos skill-t találnom, de sebaj, majd próbálkozom. Még jó, hogy a skilleket újra el lehet osztani.

Ez a dual classos dolog sem tetszik igazán...

Zan
Helyes,jó játékot!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Orvosolva a probléma.

Zan
Vagy tölts le egy másik cracket,vagy vedd meg a játékot!

Hiho!
Amikor az Enchanternél Artifactet szeretnék létrehozni, akkor kilép a játékból.
Van erre valami orvosság?

Oracle - Sharder
Oracle - Lightnin Bolt

Sharder-t akkor válaszd ha nincs meg a 100% rec, a Lightning Bolt csak 100% rec-cel az igazi. A Shard igazi manatemetõ még Dark Covennant mellett is. 250-300% fast cast ajánlott mindkét esetben.
Hali! Nem tudna nekem összerakni valaki Titancalc-on, egy erõs, életképes Oracle-t? Vagy akinek az van (volt) mondja már meg, hogy mire érdemes, és mire kell a pontokat elosztani. Köszi szépen.

ollie
Senki sem tud neked segíteni, amikor azt sem tudjuk, hogy mi a hibaüzenet.

Hy!Nekem van egy gondom a Titan Questtel az a gondom hogy állandoán hibaüzenetet küld és néha egy jó darabig questett se tudok meg csinálni és néha már nagyon idegesitõ.Valaki nem tud ebben segiteni?Elõre is kössz
Köszönöm a helpet/tippet 😊

envoka
Nem reklámozni akarom magam, de :
Ezen az oldalon
van egy olyan topic is hogy "CustomMap és a Defiler használata".

http://sacred2.hu/

Zan
Olyat keress a googleban,hogy TQdefiler.Azzal lehet buzeralni mindent.

Ha ranyomsz a forum feletti tq logora megnyit egy oldalt ahol soksok kezdoknek/nem kezdoknek hasznos dolgot talalsz magyarul dudovec es shorlexnek koszonhetoen.Koztuk van egy character build is,a ranger.Kezdoknek ez ajanlotr,mert konnyu vele meg low cuccokban is egy jo darabig a jatek(en is azzal kezdtem).

A legfõbb úr átjároját,hogy lehet kinyitni azt a kaput????

Hiho!
Kicsit megkésve, de most vetettem magam bele komolyabban a játékba.
Van rá valami mód, hogy a rosszul elosztott skillpontokat újra osszam?
Illetve valami oldal, ahol leírják mire érdemes fejleszteni?

Hát ha boltban vetted, akkor fogsz.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Akkor valószínûleg hiába van meg a kieg, nem fogok tudni vele gamelni...?
Nyilván az "eredeti" .exe is már krekkelt.

Hello!

Közületek van valakinek tört verziója?
Mert ha igen, akkor lehet hogy találkozott azzal a problémával amivel én is. A tört exe file-t még nem cseréltem ki az eredetivel, hogy tudjam patch-elni, de a patch nem hajlandó felmászni a játékra(Titan Quest update has encuontered an error) címmel. Ha valaki tudna erre valami megoldást, azt megköszönném!
<#help>
ja azt én is tom sok pontot lehet érte kapni de én se tom hogy kell megcsinálni.

Van egy olyan quest ahol oszlopok vannak és mind1iknek a neve vmi ellenállás (fire, lighting, stb.). Tovább lehet jutni egy nagy ajtón. Asszem a quest neve Hádész kincstára... Itt mit kell csináni? <#nemtudom>
Zan
Olvasd el a mod lerasat.

Ha letöltöttem egy módot,hogy kell beilleszteni a játékba???

nem quest item, nem jo semmire. fun

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Zan
Ez az úgynevezett "hírlap" az õsi birodalomban..😊!

Kicsikiraly
quest item szvsz.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Semmire.