Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy tom haverral jáccani lan-ba? Hamachival összekötöttük a két gépet és nem megy! sima alap játékunk van pecs nélkül!
ötlet vkinek?
Én az alap játékkal jáccom és van egy küldi aminél elekadtam! a Küldi lényege h Athénban el kell menni a dokkhoz h elvigyen egy hajó Krétára ahol majd egy Telkint kell megöljegy vgy csinááljak vele vmit!
Aki tudja h meik küldirõl beszélek az irja meg h hol van a dokk mert 3 napja keresem és nem találom! Azt irta a küldi h athénban menjek a dokkhoz! de nem h atháénban hanem körülötte sem találom a dokko!
Akit tud segiteni kérem irjon ide vagy a mail cimemre: [email protected]
elõre is köszi bárki is segit!
Duracell
Köszönöm, jól jött a tipp!
Azzal a technikával gyaktam le, hogy körberohangásztam körülötte és meg-megeresztettem egy-egy nyíllal és amikor idézett, azokat rögtön szétcsaptam. Azért is volt jó, mert Õ meg szinte soha nem talált el, én meg 90%-ban. Közben meg a tûzgólemem (?) szépen bántatlanul inzultálta 😊)
Ami még megdobbantotta a szívemet, hogy nem lett vége a játéknak! Jihhá!
Megyek Egyiptomba! Remélem sok helyszín lesz még (Mezopotámia, India, Kína, Japán, Inkák, Vikingek, Gallok ... Mindenki!!)
Még1x THX!!!
Üdv
Magicrat
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Remélem segítettem<#vigyor2>#vigyor2>
A Minotaurusz körül kellett egy kicsit szaladgálnom, de nem volt vészes. Gondolom mert a Normal fokozaton játszom...
17-es szinten valószínûleg még csak egy közbensõ BOSS-nál jársz. Elõször jó lenne tudni hogy melyik az? Az élõholt akihez le kellett menni 5 szintet egy katakombában? Vagy a Telkine aki elõtt meg kell ölni egy nagy és erõs minotauruszt? <#buck>#buck>
Teljesen kezdõ vagyok a gaméval, szóval nincs több éves tapasztalatom, mint itt néhány emberkének...
Az lenne a kérdésem, hogy az alapjátékban van-e valamilyen titka a végsõ szörnyike leölésének?
Egészen eddig simán jöttem Normál szinten, ment is minden mint a karikacsapás, de itt satu. Semmi. Kb 4 pixelnyi életet sikerült lefaragnom a szimpatikus szörnyikébõl de jó egészségnek örvend és gyógyulgat. Szóval?
Elõre is Köszi a segítséget!
Üdv
Magicrat
ui. 17. szintû Föld/Ijjász karival + 4 es tûzelementállal megyek...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Btw nagyon bejön a játék!
http://www.youtube.com/watch?v=Cdmwn10FgvM&feature=channel_page
Ebbe van egy rakás pet, a végén dzsinn is persze.😉
Hamarossan xart sem fogok érni vele, hiába gyúrok arra, hogy kimaxoljam.
Még simán szétkapja a bossokat egy kis rásegítéssel, de nem tudom, hogy meddig lesz ez még így.
Láttam egy videót, amin 2 figura nyomult együtt. Az egyik egy lichet idézett, a másik egy tûz elemtált. Volt egy 3. lény is, egy nagy zöld dög, valami djinn féle. Azt hogy tudnám összehozni? Lehet, hogy csak charmolt enemy volt?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A másik kérdésemre is megvan már a válasz.
Remélem tud nekem valaki segíteni, most kezdtem el ismerkedni a játékkal.
Nagyon tetszik. De van egy olyan gondom, hogy 5-6 perc játék után hibaüzenettel kilép. Aztán van olyan, hogy a karakteremet nem tölti be (ott is kilép). Feltettem egyébként a magyarosítást és ez csak a sima játék (nincs fönn a kiegészítés).
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Tudna valaki dobni egy linket a set és epic cuccokról? Biztos van valami oldal. Hasonlóra gondoltam, mint a Diablonak ez itt.
Arra is kíváncsi lennék, hogy mi a fene az az Unlock Content gomb a menüben? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszi!!
És mindenkinek kellemes uj évet kivánok!!!
31-es szint igen, reális, de ha nem tetszik, visszamész normalra aratni még egy picit.
Nudli: ha neked egyik kasztnál sincs értelmes használható skill, akkor valami orbitális nagy baj van, mert kb 3bol 2 skill igenis jo, csak nincs cuccod hozzá.
oracle sharder: manatemetõ, ha nincs cucc, ha van cucc, akkor egy milliméterrel nem megy le a mana (-% nrg costok stackolódnak).
Na most X idõ után jol kiosztottam az észt. =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
elöre is köszi!!
Diablo-t vágom is ki a polcról a kukába. xD
Sajna egyik kasztnál sem sikerül túl sok értelmes/hasznos skill-t találnom, de sebaj, majd próbálkozom. Még jó, hogy a skilleket újra el lehet osztani.
Ez a dual classos dolog sem tetszik igazán...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Amikor az Enchanternél Artifactet szeretnék létrehozni, akkor kilép a játékból.
Van erre valami orvosság?
Oracle - Lightnin Bolt
Sharder-t akkor válaszd ha nincs meg a 100% rec, a Lightning Bolt csak 100% rec-cel az igazi. A Shard igazi manatemetõ még Dark Covennant mellett is. 250-300% fast cast ajánlott mindkét esetben.
Ezen az oldalon
van egy olyan topic is hogy "CustomMap és a Defiler használata".
http://sacred2.hu/
Ha ranyomsz a forum feletti tq logora megnyit egy oldalt ahol soksok kezdoknek/nem kezdoknek hasznos dolgot talalsz magyarul dudovec es shorlexnek koszonhetoen.Koztuk van egy character build is,a ranger.Kezdoknek ez ajanlotr,mert konnyu vele meg low cuccokban is egy jo darabig a jatek(en is azzal kezdtem).
Kicsit megkésve, de most vetettem magam bele komolyabban a játékba.
Van rá valami mód, hogy a rosszul elosztott skillpontokat újra osszam?
Illetve valami oldal, ahol leírják mire érdemes fejleszteni?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Közületek van valakinek tört verziója?
Mert ha igen, akkor lehet hogy találkozott azzal a problémával amivel én is. A tört exe file-t még nem cseréltem ki az eredetivel, hogy tudjam patch-elni, de a patch nem hajlandó felmászni a játékra(Titan Quest update has encuontered an error) címmel. Ha valaki tudna erre valami megoldást, azt megköszönném!
<#help>#help>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more