• apuci70
    szia kedves barátom(AnginaP):)
    Hát elég misztikus:)
    Csináltam azóta néhány raktár karit ami csak idő beli külömbséget idézett elő a karik között( raktár azért kellett mert a lányommal LAN-ba is szoktuk nyomni:))de amikor esetleg XP-t telepítek és a savegamet helyezem át akkor az egésznek a tartalmát mozgatom.
    Tehát szerintem ez nem lehet gond meg hát azt nem értem hogy egyszer a hetes máskor meg pl anégyessel nem sikerül visszaállitanom a rendet.
    Abban lehet valami hogy több helyen van jelen a savegame mappa mert addig nem merem az eredetit kitörölni amig visszanem áll minden.
    probáltam azt is hogy amikor pl a hetes karimmal nem sikerült a dolog akkor azt felül írtam a régi mappábol de csakis azt a karit ás csak azt defile-oztam de ugy se jött össze.
    de ebben a többhelyenlévöségben(savegame) sem látok nagy gebaszt mert próbáltam azt is hogy kitöröltem a savegamét az ujonan telepitett TQ-IT-böl és ugy inditottam a TQ defiler-t és akkor azt írta ki hogy nem talál semmit mygames mappába, tehát ugy gondolom hogy a progi onnan dolgozik amit berakok a neki, és már probáltam az eredeti(C:program files és az új helyröl E:programfilesbol betenni a savegamét.
    De sajan mindig mást hozott helyre és mindig mást cseszett el.
    Hát ennyi nagyjábol. szerintem ez örök rejtély marad de nem adom fel és rád is számitok:)
    Üdv:apuci