23078
-
tomcsa4 #20278 X3100 előnye, hogy SM 3.0-ás. Ezért fel fog települni. Lehet, hogy futni is fog. Csak nem mindegy hogyan. Az árnyékokat ki kell kapcsolni (nem elég a low, off kell), illetve az effekteket is.
Nővéremnek olyan notja van, amiben szintén X3100-as van és Civ4 megy rajta. :) De a TQ-t nem próbáltam. -
zsotesz #20277 Próbáld ki de szerintem nem fog menni, az intel chipset-es integrált vga-k nem valami izmosak. -
tomcsa4 #20276 Szia! X3100 miatt akadozva. 1024x768-ban, minimumon megpróbálhatod. A lényeg, ohgy ez effektek minimumon legyenek. Illetve az árnyékokat kapcsold ki.
Már ha egyáltalán elindul. A többi alkatrész bőven elég. -
#20275 hi!
ezzel fog menni a játék?:
-
yc1980 #20274 Üdv tata,
nekem is volt már ilyen hibám,de nem tudtam reprodukálni többször fordult elő...
de van 1 fix,pl ha a lilithel játszottam,és 1 másik verzióját töltöttem be véletlen,akkor volt ilyen...
A lilithben meg van 1 kijelölt útvonal...amerre a főküldetések szólnak,arrafelé kell haladni,különben sokkal erősebb lények közé keveredsz és lenyomnak mint a bélyeget ! :)
Elöször a kisfalu,utána az erdő,majd a földalatti alagút,aztán ott tovább egészen a nagy kapúig ! Mindennek megvan a helye,és az ideje !
-
perverztata #20273 Hát nem sokat játszottam vele, de már haltam meg annyiszor, lehet vissza kéne venni a nehézségből. Most jutottam el a 2. restpointhoz, ami abban a a nagy barlangban van, a tábortól észak-északnyugatra.
Voltam abban a mocsárban is ami É-ÉK-en van, de azok brutál erősek.
Erre a portál hibára nincsen ötleted? -
yc1980 #20272 Üdv perverztata,
pedig rengeteg restpoint van ám,csak meg kell őket találni,és sokszor igen jól jönnek! :)
Merrefelé jársz?:)
-
tomcsa4 #20271 Üdv mindenkinek!
Én tegnap kezdtem a játékot. Druidára esett a választásom. Elsőnek felvettem a Stormot, és majd a megfelelő időben a Naturalt. A játék jó, én élvezem.
Gondolkoztam még elementalisten, championon és a paladinon. Remélem nem lövök mellé a druidával. -
perverztata #20270 A legidegesítőbb, hogy akármilyen játékot választok a probléma él. Single, Multi, Custom map, Normal, Epic. Elég gáz így...
Tegnap a Lilith-tel játszottam, ott meg a Restpointok is olyan ritkán vannak:( -
AnginaP #20269 Én eddig olyan küldetés bug-ot láttam, h normal-on egy 9000-es quest 90 K-t adott, de olyat még nem, h nem ad xp-t...
A portálos problémát sem láttam még. -
perverztata #20268 Ha túl nagy a szinteletérés közted és a lemészárolt mob-ok között, akkor nem kapsz szinte semmit! Menj magasabb szinten (Epic->Legendary)! -
T4sY #20267 Több, mint 100k xp-ről van szó... Valamit kitalálok. -
T4sY #20266 Egy ideje a küldetések nem adják az XP-t, vmi tipp?? -
perverztata #20265 Ilyennel találkozott-e már valaki? Ha nyitok egy portált valahol, akkor a képernyőn nem jelennek meg a fix portálok. A négyzet mellett, amiben jobb oldalt a helyek kellenének legyenek, a bal felső sarok mellett jelenik meg egy portál kinézetű kisebb téglalap, de az is még "szürke", azaz nem tudom kiválasztani.
Mi történhetett? A TQ Vault használata okozhat ilyent? Ugyanez a jelenség Normal, és Epic fokozaton is. -
AnginaP #20264 Multiban, neten lehet... kereskedni kell a másik karival. :) De saját karitól sajátnak tudtommal nem lehet. -
T4sY #20263 Aranyat lehet valahogy átadni? -
vasziszdasz #20262 Minek? -
T4sY #20261 Köszi!
Más: nincs valami map-módosítás, mint a dio-ban, hogy lássam a mapon a mobokat? -
AnginaP #20260 Szia Apuci!
Hajrá hajrá! ;) Jaja szólj ha van valami! ^^
És overlord-ot valaki legyen kedves... -
apuci70 #20259 szia AnginaP:)
még probálkozom és majd jelentkezem:)
Üdv:apuci -
vasziszdasz #20258 recovery -
T4sY #20257 Mi az a rec? -
AnginaP #20256 Ahoj!
Overlord's passage key-t tudna valaki adni? :D Hálás lennék! ^^ -
vasziszdasz #20255 Egyértelműen nem a legerősebb. Íjásznak a rogue szinte semmit nem tud nyújtani, max egy mandrake amit fel lehet használni, de amikor 1-2 lövés mindenki, teljesen felesleges.
Sokkal jobb a ranger, aminek farkasai tolják a strength of the packot, ez legalább növeli a sebzést. Meg a heart of the oak ad speedet, healthet. Call of the hunthoz pedig jól passzol a refresh, így nem kell feláldozni a +dmg cuccokat a recért.
Jó lehet még a bone charmer, a covenant megdobja a sebzést, speedet (kb mint a strenght of the pack + oak), a lichking + outsider magáért beszél. Bár ez leginkább lándzsás buildben jó, deathchill + covenant jól passzol a takedown mellé.
Ezekhez képest a rogue mandrake-e elég karcsú. A poison/bleeding meg egy vicc, említeni se érdemes. -
AnginaP #20254 Klasszak a tippek, keep 'em writing dudes! -
nedeljko #20253 Hát arra jó azért hogy legalább tudod merre nem jártál.
Bár én már vagy 20x végig nyomtam a pályákat ugyhogy lehet már csukott szemmel is menne :) -
T4sY #20252 (Delhinél járok nem Thébánál.)
Ha valaki nem szeretne "fog of war"-t a köv nehézségi szinten, akkor csak a savegame-ből a "fow" mappát másolja át az új fokozat mappájába. Így azért gyorsabban lehet haladni. -
nedeljko #20251 Hát epic szinten akár rögtön helosznál is kaphatsz ha szerencséd van :)
-
T4sY #20250 Lila cuccok mikor kezdenek el potyogni? 42es a Conq-val nyomom a 2. nehézségen Thébánál és eddig nuku lila. -
perverztata #20249 Milyen tárgyak hiányoznak?
Ha nem sikerül visszaállítani, akkor legfeljebb letöltöd az itemust:
http://www.tormentress.net/EN/downloads/itemus
, és innét kiszeded azokat amik még hiányoznak. Mondjuk nagy a kísértés, hogy mást is használj innét, de ez már rajtad áll. -
AnginaP #20248 Szia Apuci! :D Támadt egy ötletem!!! :D
Tedd fel a TQ Vault nevű programot. Nem tudom ismered-e ezt a progit, karakterek cuccait lehet pakolászni vaultokba. :)
Kipróbálhatnád azt, h elkezded visszaállítgani a karaktereid karavánjait, és amelyik éppen összejön, annak a karakternek a karavános cuccait kimented TQ Vault-tal egy önálló Vault-ba. És ezt szépen megcsinálgatod mondjuk az összes kariddal. És annyi a dolgod, hogy fogod a cuccokat, és visszapakolod azokhoz a karakterekhez, amiknél éppen hiányzik a karaván. :) Így a végén azoknál is teljes lesz a karaván, akiket visszaállítottál egy körben, és azoknál is teljes lesz, akiknek Vault-tal mentetted ki a cuccait. :D Wihhhiiii sztem így működnie kellene, mert úgy vettem ki, hogy így vagy úgy, de minden karaktered karavánját láttad. :)
Remélem sikerülni fog végre helyre állítani lol! ;) -
apuci70 #20247 szia kedves barátom(AnginaP):)
Hát elég misztikus:)
Csináltam azóta néhány raktár karit ami csak idő beli külömbséget idézett elő a karik között( raktár azért kellett mert a lányommal LAN-ba is szoktuk nyomni:))de amikor esetleg XP-t telepítek és a savegamet helyezem át akkor az egésznek a tartalmát mozgatom.
Tehát szerintem ez nem lehet gond meg hát azt nem értem hogy egyszer a hetes máskor meg pl anégyessel nem sikerül visszaállitanom a rendet.
Abban lehet valami hogy több helyen van jelen a savegame mappa mert addig nem merem az eredetit kitörölni amig visszanem áll minden.
probáltam azt is hogy amikor pl a hetes karimmal nem sikerült a dolog akkor azt felül írtam a régi mappábol de csakis azt a karit ás csak azt defile-oztam de ugy se jött össze.
de ebben a többhelyenlévöségben(savegame) sem látok nagy gebaszt mert próbáltam azt is hogy kitöröltem a savegamét az ujonan telepitett TQ-IT-böl és ugy inditottam a TQ defiler-t és akkor azt írta ki hogy nem talál semmit mygames mappába, tehát ugy gondolom hogy a progi onnan dolgozik amit berakok a neki, és már probáltam az eredeti(C:program files és az új helyröl E:programfilesbol betenni a savegamét.
De sajan mindig mást hozott helyre és mindig mást cseszett el.
Hát ennyi nagyjábol. szerintem ez örök rejtély marad de nem adom fel és rád is számitok:)
Üdv:apuci -
AnginaP #20246 Szia Apuci!
Látom misztikus történések zajlanak Nálad lol! :D
Egyre érdekesebb ez a hiba. Mostmár komolyan elkezdett érdekelni, hogy hogyan is tárolja a TQ a caravan file-okat, és hogy ezeket hogyan kezeli.
Nem lehetséges, hogy amikor régen átmásoltad valahova a karaktereid (mindenestől), utána új karikat csinálván azokkal már más lett a karaván? Vagyis használtad úgy a karaktereid, hogy néha csak egy részük volt bemásolva, és a karaván infók így nem egyezhetnek? Mert én most hirtelen csak arra tudok gondolni, hogy más a karaván file-juk. Megkértem egy haveromat, hogy küldje át a karakterét (CSAK a karakterét) hozzám, és bemásoltam. És rajta ha caravan fix-elek, akkor semmit nem tud helyre állítani a karavánból, bár azt írja sikerült, de mégis tök üres marad minden. (storage és transfer area is) Szal csak erre tudok gondolni, hogy a karaktereid nem lehettek egyszerre bemásolva, és alapból nem is egyezik a karaván file-juk. És így ha egyesíted őket a mostani könyvtárba, akkor néhány megy, néhány nem. Tök véletlen nem 2 TQ IT mappád van, benne a karakterekkel? :D -
apuci70 #20245 szia AnginaP:)
Elmondom a történést de mielött folytanám ne hidd hogy szemre hányást teszek:)
Megcsináltam amit mondtál és az egész TQ IT könyvtárat bemásoltam és képzeld el hogy azok a karik amik idáig rosszak voltak azok jók lettek de ezzel szemben másoknak tünt el a tárolási területükröl minden.:(
berágtam és ujra kezdtem mindent.
kitöröltem az összes savegamét és beraktam a régieket a lementett helyről és ujra kezdtem a TQ defiler-ezést és megint sikerült sok karimmal visszaszereznem a tárolási területet de viszon maradt megint 2 olyan karakterem akinél nem lettek meg a cuccaim.
Tehát nem értem az egészben a logikát hogy ami tegnap már egyszer sikerült az ma meg az új defilerezés után nem sikerült de ami tegnap rossz volt az meg ma sikerült:)
erre valami tipp?
várom válaszod .
Üdv:apuci
-
apuci70 #20244 szia AnginaP:)
Elmondom a történést de mielött folytanám ne hidd hogy szemre hányást teszek:)
Megcsináltam amit mondtál és az egész TQ IT könyvtárat és képzeld el hogy azok a karik amik idáig rosszak voltak azok jók lettek de ezzel szemben másoknak tünt el a tárolási területükröl minden.:(
berágta és ujra kezdtem mindent.
kitöröltem az összes savegamét és beraktam a régieket a lementett helyről és ujra kezdtem a TQ defiler-ezést és megint sikerült sok karimmal visszaszereznem a tárolási területet de viszon maradt megint 2 olyan karakterem akinél nem lettek meg a cuccaim.
Tehát nem értem az egészben a logikát hogy ami tegnap már egyszer sikerült az ma meg az új defilerezés után nem sikerült de ami tegnap rossz volt az meg ma nem sikerült:)
erre valami tipp?
várom válaszod .
Üdv:apuci
-
zsotesz #20243 Ezt a tqvault-tal is meg lehet csinálni (talán gyorsabb is), csak ott a vault file-t kell másolgatni. -
Light #20242 Helló!
Egy apró, de nagyon hasznos kis trükköt szeretnék megosztani Veletek egyik kedvenc játékommal kapcsolatban, amire egyik haverom jött rá még anno. Igaz, h vmilyen szempontból cheat, de sztem még belefér, ha az ember össze akar rakni / gyűjteni mindent:).
Szval:
Alapvetően egy item (legyen az bármi) megduplázásáról van szó.
Teendők:
Kikeresitek először a játék mentéskönyvtárát (C-n, a Dokumentumokban leledzik vhol), és a Main mappán belül található mappát (ami a karakteretek neve egyben) kimásoljátok vhová (érdemes egy biztonsági mentést is csinálni eközben).
Ezután beléptek a játékba, megfogjátok a megduplázni kívánt item-et és beteszitek egy transfer-ba bármelyik kufárnál.
Kiléptek a menüig a játékból, Windows-ba vissza, és a már kimásolt karaktermappát visszateszitek a játék Main mentéskönyvtárába, felülírva minden fájlt!
Ezután 'visszaalttaboztok:)' a játékba, és visszamentek a kufárhoz.
Az eredmény: a backpack-etekben is meglesz az item, és a kufár transfer-jében is meglesz.
A fenti okosságot lehet bonyolítani több item duplázásával (értelemszerűen akkor mindent át kell tenni a transfer-ba). Az, h a játékban vagytok és úgy csináltok külső mentést, teljesen mind1, de a lényeg, h amikor visszamásoljátok a karaktermentéseteket, akkor a játék menüjéig menjetek vissza (tehát ne egy már elindított játékban legyetek).
Amennyiben már ismertétek a trükköt, akkor mind1, de remélem, h pár embernek hasznos volt még így is!
Üdv -
perverztata #20241 Hát ennyi eszem sajnos egysze rsem volt. De mindegy, mert ez már régi történet. Bár, most gondolkodom, lehet még megvan az a mentés is. Akkor kipróbálom amit javasoltál! -
AnginaP #20240 Jó éjt oda is! ;) -
apuci70 #20239 Köszi AnginaP a tippet probálkozom és jelentkezem:)
Jó éjt