Látom misztikus történések zajlanak Nálad lol! :D
Egyre érdekesebb ez a hiba. Mostmár komolyan elkezdett érdekelni, hogy hogyan is tárolja a TQ a caravan file-okat, és hogy ezeket hogyan kezeli.
Nem lehetséges, hogy amikor régen átmásoltad valahova a karaktereid (mindenestől), utána új karikat csinálván azokkal már más lett a karaván? Vagyis használtad úgy a karaktereid, hogy néha csak egy részük volt bemásolva, és a karaván infók így nem egyezhetnek? Mert én most hirtelen csak arra tudok gondolni, hogy más a karaván file-juk. Megkértem egy haveromat, hogy küldje át a karakterét (CSAK a karakterét) hozzám, és bemásoltam. És rajta ha caravan fix-elek, akkor semmit nem tud helyre állítani a karavánból, bár azt írja sikerült, de mégis tök üres marad minden. (storage és transfer area is) Szal csak erre tudok gondolni, hogy a karaktereid nem lehettek egyszerre bemásolva, és alapból nem is egyezik a karaván file-juk. És így ha egyesíted őket a mostani könyvtárba, akkor néhány megy, néhány nem. Tök véletlen nem 2 TQ IT mappád van, benne a karakterekkel? :D