• Light
    Helló!

Egy apró, de nagyon hasznos kis trükköt szeretnék megosztani Veletek egyik kedvenc játékommal kapcsolatban, amire egyik haverom jött rá még anno. Igaz, h vmilyen szempontból cheat, de sztem még belefér, ha az ember össze akar rakni / gyűjteni mindent:).

Szval:
    Alapvetően egy item (legyen az bármi) megduplázásáról van szó.

Teendők:
    Kikeresitek először a játék mentéskönyvtárát (C-n, a Dokumentumokban leledzik vhol), és a Main mappán belül található mappát (ami a karakteretek neve egyben) kimásoljátok vhová (érdemes egy biztonsági mentést is csinálni eközben).
    Ezután beléptek a játékba, megfogjátok a megduplázni kívánt item-et és beteszitek egy transfer-ba bármelyik kufárnál.
    Kiléptek a menüig a játékból, Windows-ba vissza, és a már kimásolt karaktermappát visszateszitek a játék Main mentéskönyvtárába, felülírva minden fájlt!
    Ezután 'visszaalttaboztok:)' a játékba, és visszamentek a kufárhoz.
    Az eredmény: a backpack-etekben is meglesz az item, és a kufár transfer-jében is meglesz.

A fenti okosságot lehet bonyolítani több item duplázásával (értelemszerűen akkor mindent át kell tenni a transfer-ba). Az, h a játékban vagytok és úgy csináltok külső mentést, teljesen mind1, de a lényeg, h amikor visszamásoljátok a karaktermentéseteket, akkor a játék menüjéig menjetek vissza (tehát ne egy már elindított játékban legyetek).

Amennyiben már ismertétek a trükköt, akkor mind1, de remélem, h pár embernek hasznos volt még így is!

Üdv