-
yc1980 #20208 Üdv Zan,
valahogy úgy,no meg sok sok dexterity,hogy magas legyen a DA,magas resistek,de lehet kompromisszumot kötni,ha pl van 1 jó életszívós fegyvered,megfelelő relic-el ! Gondolom elsősorban a lándzsás brigandra gondolsz,az igazából a bossokhoz jó,az elképesztően magas sebzésével,viszotn nagy tömegben,háááát.... ha ijjász brigandról van szó,akkor meg nem árt a sok mozgási sebesség és a lassító cuccok ! De mindkét esetben jók lehetnek a támadást és lövedéket elkerülő cuccok ! A resistre figyelni kell,mivel semmilyen skillje nem ad igazán hozzá... A rouge flash podwerre érdemes rakni 1 pontot,főleg ha van min +4 all skill-ed,mivel akkor az segíthet kicsit,ha sok a mob körülötted...
Mókás egyébként a 100 rec-es brigand,aki végig lethal strikal-al nyomul !:) Főleg ha a volley is maxolva van,ráadásul szintán sok + all skill-el,node ilyen karaktert szinte lehetetlen összehozni bár gondolom a trackers hood amúgy is alap szinte minden hunter-es karinál,szóval lehet vele próbálkozni
Sokat olvastam arról,hogy alapvetően pierce sebzésre épülő karinál,mire rakjuk a pontot..megoszlottak a vélemények...van aki szerint inkább st-re ,míg mások a dex-re esküsznek...Jómagam is inkább dex párti vagyok,mert igaz,hogy a pierce dmg,csupán cca 30%-a a sebzésnek,de az összes bónusza erre a 30%-ra jön rá,és pierce dmg-t csak a dex nőveli tudtommal ,az str nem ! Nem beszélve arról,hogy a dex növeli az OA-t,DA-t ! :) STR-ből csak annyit rakok rá,ami kell a jobb cuccok viseléséhez,szerintem olyan 200-300 elég,a többi pótolható a cuccokkal !:) Mindent összevetve,a brigand nagyon jó karakter,de valóban kellenek mellé,a nagyon jó cuccok,nem feltétlen kell,mert ugye nála a gyűrű adott,szerintem legalább az egyiknek apollo-nak kell lennie !:) A sapka is adott (trackers hood)..fegyvereknél amúgy is jobbak minden karinál a zöldek,és szerintem páncéloknál is ! Szerinted ez milyen fegyver 1 Brigandnak ? EZ