• yc1980
    Üdv "öreg"harcosok! :)

akkor 1-2 reagálás,ahogy én látom !:)
    A ShopMI-ben nincsenek használható cuccok??? Ezt ugye viccnek szántad,mivel a játék legjobb darabjai vannak ott !:) Biztos beállítottad a nehézségi fokot ? Mert ne csodálkozz ha normálon nincsenek több 100-at sebző fegyverek,vagy több 100-as páncélok!:) A zöld cucc csak alap,önmagában nem ér annyit,mintha relicelnéd,no akkor durvul el igazán,és akkor lehet kihozni 20-30K sebzéseket,vagy 4000-es DA-t,OA-t !:) Ha Neked ez nem elég,háááááát ...:)

43-as szinten legenden elkezdeni,hááát,vakmerő próbálkozás !:) Én is valahol 50 felett voltam,mikor belevágtam !:)
    Ha már 43-as szintű vagy,s felrakod az IT-t,akkor a normál nem nagyon fog kihívást jelenti,így szerintem elég ha epicen végigmész !:)
    Másfelől,ha már felraktad az IT,és játszol a karival vele,akkor nem tudod visszarakni simára,mert 1 csomó új dolgot ad,erekléylk,fegyverek,artifactok és még sorolhatnám !:) De miért akarod visszarakni? mondjuk IT-ben nincsenek betrayal (ha így írháj egyáltalán) cuccok,pedig azok a nagyon durvák ( érdekes a shopMI-ben ezek is benne vannak)
    Én ajánlom,mielött elkezdenéd az IT-t mentsd el a karit,akkor nem lehet semmi gond !:)

és igen 1 Defilerrel be leeht állítani,hogy csak zöldek essenek,csak hát a zöld cuccok között is van minőségbeli különbség,és vannak olyan zöld cuccok,az igazán jók,amik abromi ritkán esnek,hiába csak zöldek vannak a játékban !:) Én próbáltam így játszani,de nagyon nem élvezetes már...Ajánlom inkább a drop rate-et próbáld állítgatni,az kevésbé rontja el a játékélményt !:)
    Ezért jó a Lilith,mert nagyon sok nagy chest van benne,így alapból esik mindig valami jó cucc ,nem kell állítgatni !:)

és 1 baráti megjegyzés...ha túl sok jó cuccod van,akkor odalesz a kihívás...van 1 barátom,aki miközben telepít 1 játékot,már cheat-et,karakterszerkesztőt és hasonlókat keres hozzá! :)
    Más az,ha már sokszor végigvitted,s kíváncsi vagy arra,mit lehetne belőle kihozni,és megértem,ha valaki nem akar 100 titán run-t vagy Hades run-t, de szerintem a játék varázsa abban rejlik inkább,hogy egyre nehezebb kihívásokat keresünk benne,lásd pl Achilles mod,xmax,übermod,vagy akár a Lilith insane fokozaton !:)