• Zan
    Na,szép sorjában:)!

Ez az artifactos cucc nem rossz amit írtál,de én ezt már "csalásnak" tartom a saját szememben nézve,persze,ha majd már nagyopn idegbeteg leszekl,mert nem esik valami olyan cucc,amiért már nagyon régen farmolok,valószínűleg én is igénybe fogom venni,de majd meglátom!Viszont azt nem értem,hogy ugyebár ezt a modot,main questből kell indítani,mint az X 1,2,3,max,über mmododt,nem?Na,ez ok.De az X modok utánna visszadobnak a menübe és a rendes játékban működnek,nem a Main questben.De ha ebben a new worldbe belép az ember,azok a cuccok amiket felvesz,csak a main questes karinál lesznek,szóval a sima játékos karinál nem lesznek meg.na most hogyan tudom átrakni a main questes kartól a single karimhoz?Tqdefilerre?Nem tudom hogyan kell,mert már azzal egyszer nagyon régen amikor csak egy ilyen proba,cheat karit akartam csinálni,nem jött össze...nem értem én azt a progit.(ha már itt tartunk,hogy miket nem értek,akkor még azt is leíthatnád nekem,hogy ezz a pre meg sufix,ez mi is pontosan;sejtéseim vannak,de ne értem.)
    Csak azért lennék már erre kiváncsi,hogyha tényleg,egyszer már arra vetemedek,hogy megunom a keresgélést,akkor hogyan tudom majd ezt megcsinálni..!

Apropo dio:):

Hát,a zealer nagyon jó tud lenni majdnem mindenhol!Az egyik kedvenc,zőt,a kedvenc karakterem volt,mert olyan gyorsan nyír megfelelő cuccal,hogy öröm nézni!+ még egy csepp életszívás,mondjuk egy olyan 10-20% körüli:)...halhatatlan:)!DE!Amikor elérsz Diabló katedrálisába,na ott nagyon anyázni fogsz,mert a csinti mágusok kedvenc átka,a lassításon kívül,az Iron Maiden...csak egyszer ne figyelj oda,és hirtelen halál...!Ez mondjuk már olyan 80-90. szitnél,agyon nagyon idegesítő tud lenni Hellen..!Iszonyat sok Xp-nek lőttek,ráadásul nagyon sok aranynak is,ami azért nem annyira para,de ha mondjuk nincs pénzed potit venni,akor bosszantó tud lenni..szóval,majdnem mindenhol jó a zealer,de a katedrálban majd ajánlom neked,hogy vedd le a zenét,és figyeld az átkok hangját,mert az IM-nek van egy tipikus hangja,én legalább is így tudtam nagy részt elkerülni a szívást!A másik hely ahogy még nagyon tudsz szívni a zealer,az Nithalk,act 5 ben,lent a barlangjában...rohadék egy ellenfél,hullákat robbant,és nagyopn nagyot sebez a robbanás!Azzal is óvatosan!A holy freeze aura nem rossz,de z a baj,hogy ha azt használond nem lehet bent a fana,ami viszont elengedhetetlen...szóval akkor már minek(vannak viszon olyan RW-s fegyverek(rune-word),aki adnak Holy freez aurát,csak hát,olyan runák kellenek bele,ami csak egy "kicsit" ritka),szóval azt annyira nem fogod használni,felesleges kimaxolni.A legjobb fegyó zealernek a Grief nevezetű RW.Tölsd le innen a progit,ami leírja hogy milyen rún kell hozzá!Cheattel meg tudod nézni,hogy milyen fegyver lenne belőle,de single-ben ne reménykedj,hogy ilyet össze fogsz rakni ,mert egy élet nem elég rá,hogy ilyen rúnákat magadtól megtalálj,akármien drop rate növelő mod nálkül,ha csak nincs akkora szerencséd,amivel egy lottóötöst is megnyersz!:)

Über dióról meg annyit,hogy hát igen elég nehéz,de én már töbet is lenyomtam egyedül a kanin.Smitter paladinnal jó,valahogy azt nagyon nem szeretik a főmuftik.(smitter=a pajzsával üt)Az effektív dmg-je látszatra nem túl nagy,de mivel open wouldra kell nála gyúrni,meg Crushing Blow-ra ezért nagyon durván sebez(kb. 5 ütés egy hell diablo neki).ha majd érdekel,hogyan kell csinálni,milyen cuccokkal,szólj megírom.Szóval über tristram,nem túl nehéz,a megfelelő karakterrel,zealerrel nem próbáld meg,kifingik,olyan az übereknek a zealer kari dmg-je,mintha simogatnám őket kardal,tapasztalatból mondom:)!)ja és persze a jó karihoz hozzátartozik a 75-90 all resisitat hellen is(!!!)!

na asszem ennyi az Off-ról mára:)!

Visszatérve a Hydrára,hát igen,még nyomnom kell a resisteken,mert csak akkor szivat meg amikor rám okádja azt a sok marhaságát:)!