• yc1980
    Üdv Angina és Zan,no meg persze a többiek !:)

Először is 1 kis segítség az artifactokhoz ,előre szólok,hogy akit zavar ez a megoldás,az ne alkalmazza !:)
    Szóval minden artifact könnyedén előállítható !:)
    1. lépés
    Töltsd le a New World mod-ot a köv címről : http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=88
    2. lépés
    Telepítés után,hozz létre 1 karaktert,lehetőleg magas szinten (régi karakter is jó,vagy 1 újat csak erre a Defiler segítségével)
    3. lépés
    Lépj be ebbe a modba a karakterrel,s szedd fel a kívánt tekercset,és azon alkotóelemeleket amik kellenek hozzá,majd tedd be az inventory-jába !
    4. lépés
    Nyisd meg a karit a TQ-vault-tal,és duplikáld azon ereklye daraboakt,amik kellenek hozzá,a kívánt mennyiségben !
    5. lépés
    A karakterrel lépj be ismét a new world mod-ba,majd rakd össze az erekélyéket,és a kereskedőnél az az artifactot ! Ha elégedetlen vagy a komplett bónusszal,akkor ugorj a 6. lépésre !:)
    6. lépés
    Tedd az inventoryba az artifac-ot,majd nyisd meg a tq-vault-tal a karit,és jobb klik az artifact-on,és meg tudod választani a komplett bónuszt !:)

Ha ez nagyon macerás,akkor tudok küldeni 1 olyan vault-ot,amiben az összes artifact megvan,és az összes ereklye szinte normal,epic,s legend szinten ! :)

Bocsi ha kissé túlbonyolítottam,de nem tudom mennyire vagy járatos ezen programok használatában !:)

1 kis Diablo !:)

most players 8-on nyomom épp act 1 vége felé normalon !
    1 Paladint indítottam,szeretném a zealt,fanatism-et vengaence-t használni majd ! Ez a paladin még elég új számomra eddig,barbárral,nekróval,és varázslóval nyomtam !:)
    a holy freeze nagyon tetszik benne !:) Jó lenne tudni,hogy az általad említett mod múködik-e az 1.12-es patch-el,mert most az van fenn,de majd kipróbálom !:) Über Diablóhoz volt valakinek szerencséje? Igaz az csak battle-net-en érhető el 1 küldetés keretében,de azt mondják,hogy még 3-4 játékos számára is húzós megcsinálni,mivel egyszerre kell küzdeni a 3 fődémonnal (Mephisto,Baal,Diablo) ráadásul alaposan feltunningolt változatukkal !:)
    Eddig egész jól halad a palám,de normálon nincs is olyan kari,amivel ne lehetne haladni !:)

Zan:

A hydra elég szopatós ellenfél tud lenni,megfelelő poison és azt hiszem fire resist nélkül !:) A komplett sett cuccok viselését nem ajánlom,mert igaz,hogy 1-2 darab nagyon jó,de összességében,elő lehet állítani jobb kombinációkat is,kellően erősen zöld cuccokkal és kellőr elic-ekkel !:)
    Az übermod-ot még csak normálon vittem az act 4 elejéig,de a 6 titán így is nagyon szenvedős !:) Mot gondolj el 6 hydrát legenden...vagy 6 talos-t....6 Hádészről vagy Kharon-ról nem is beszélve !:))) Aki azt meg tudja csinálni,hát le a kalapom előtte !:)

A lilith meg zseniális,lehetne akár a második kiegészítője is a játéknak,mivel nagyon hosszú,rengeteg újítás van benne,egyszóval ki kell próbálni,beszélni lehetne róla évekig !:)