Én viszont egyet értek veled,majdnem mindenben!:)Amúgy én nem azt mondtam,hogy nem játszanak már vele,mert ven egy halom szoba,amikor megnézem a multiplayer részt,csak nem nagyon látok magyarokat!Szóval itt a magyarokra értem,meg tul képp a multis részlegre!Mert gondolom hogy egy csomóan játszanak,de hát valószínűleg nem eredetivel,vagy vaagy csak egyszerűen hidegen hagyja őket a multis részleg(pedig az a krémje a játéknak,szerintem legalább is):anno én is bevallom tört játékkal kezdtem,de aztán annyira megtetszett,hogy amikor már csak 3000HUF volt a kieggel együtt a steamen,muszáj voltam megvenni,mert gondoltam,hogy majd velem együtt sokan megveszik még a magyarok közül és akkor majd toljuk sokan neten egymással,mint ahogyan ez a dionál is volt!De csak külföldiekkel toltam eddig nagyrészt...és ez szomorít el.
Ja meg az,ami tényleg így van,hogy már alig irkálunk ide a fórumra,azaz mostanában én igen,de mások nem nagyon...:S!Szóval örülök,hogy te is írtál!:)
Na figy!Este átnyálazom,max holnap reggel ezt a Lilith-et,aztán megpróbálom felrakni!Viszont,írnál egy kicsit bővebben erről az Ubermod-ról?Mit is tartalmaz ez?
Ja és amúgy igazat adok abban is,hogy hát igen,sok mindenben lehagyja a diablot!Viszont,ha a dio nem lett volna olyan amilyen,akkor a TQ sem lett volna ennyire finomra hangolva!Tényleg,minden elismerésem a fejlesztőké;gondolom azért nem lett túl darkos,mert az már nagyon nagyon nagy koppintás lett volna..meg lehet hogy nem érezték szükségét darkosra csinálni az egészet...!Szóval én elfogadom így,amilyen és soha nem bántott,hogy nem elég dark...!