• yc1980
    Üdv Zan és a többiek !:)

nem nagyon értek Veled egyet..szerintem sokan nyomják ezt a nagyszerű játékot,hisz sok tekintetben túlmutat a Diablo 2-n is! :)
    nemrégiben már írtam ide,de ha már nagyon sokszor végigvitted,akkor ajánlom a különböző "user-made" campaign-okat! :)
    Pl a Lilith-et vagy az Übermod-ot !:)
    Mindkettő letöltésére illetve telepítésére vannak instrukciók itt a topicban,ha visszaolvasol pár oldalt,akkor láthatod is !:)
    Ha mégis eltévednél,akkor segítek,s útbaigazítalak !:)
    Merőben új,s nehezebb kihívást jelentenek,mint az eredeti campaign! :)
    A Titán Quest a valaha volt legnagyszerűbb hack'n'slash játék,csak egyetlen 1 dolog hiányzik nekem belőle..pont az ami a Diablo-ban megvolt...a hátborzongató hangulat ! Emlékszem még sok sok évvel ezelőtt,mikor még a Dio1-el toltuk haverral,1 gép előtt felváltva...és azok a föld mélyi dungeonok..azok a síron túli hangok...
    De a skill rendszer,a tárgyrendszer,és az összes ilyen,szerintem messze jobb mint a Dio-ban...és ahogy láttam..a 3-ban lopni is fognak tőlük !:)
    Tud valaki valamit a hajdan volt Ironlore csapat új projektjéről ? Legutolsó infóm sajnos nem túl szívmelengető...miszerint 1 nagyon brutál hack'n'slash játékot csinálnak...de csak konzolra:/

100 szónak is 1 a vége,minden régi,rutinos TQ fannak kötelező darab a Lilith !:)

http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html

angolosok előnyben !:)