Ezer éve nem jártam erre,de tegnap sikeresen elindítottam a játékocskát oly sok idő után és megint kezd rabul ejteni:)!Indítottam egy brigandot,már ez elég régi álom volt,csak valahogyan nem volt kedvem elkezdeni egy csomó ideig.De úgy érzem nagyon jól tettem,mert nagyon tetszik a néni:),egyenlőre még a méreg nagyon bevált,persze tudom-tudom ez csak normálon ér valamit,későb már nagy a mobok resistűje ellene,ugyhogy a blendingel egyetemben szart sem fog érni.
Egyenlőre a Calculated Strike buff nélkül van kimaxolva,és a Blade Honing.Ja és van egy rakva az envenom Weaponra is,az első buff miatt,mert ugyebár az ad lassítást,az kelleni fog,de már azt is majdnem kimaxoltam.Most vagyok 10. szinten,de már most 150 et sebez egy szaros kis dárdácskával:),szóval tetszetős.Egyenlőre a huntign ágon nem nagyon fejlesztettem,mert most a ruoget akarom megcsinálni nagyjából.Viszont.érdekelne,hogy ti mit gondoltaok,merre fejleszem tovább,mit hogyan csinálnátok a helyemben.Esetleg egy titancalcot is mutathatna valamelyikőtök,mondjuk valamelyik "vénróka" ha erre jár!
Statokat eddig kb. felefele arányban osztottam szét erő és dex között.Nem tudom melyikből kellene most így az elején több,gondolom kb lvl 30-nál már inkább majd az eröt nyomom,dexem ugy is lesz a masteryből meg a cuccokból.