• yc1980
    Üdv bátor kalandozók !:)
    nos akkor nedeljko kedvéért !:)
    elős körben,ajánlanám a Lilith-et ez 1 teljesen új campaign,hihetetlen jó !:)
    elnézést a linkelésért!:)

http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html

görgess lefelé,olvass figyelmesen ,és töltsd le amelyik kellene !:)

2 változat van belőle,a sima és a masteries edition !:) a masteries érdekes,mert új képességek vannak az eddigi 8 vagy 9 helyett !:)
    van külön hozzá 1 difficulty changer is,így akinek könnyű,bármikor átállíthatja a nehézséget!:)
    én már vagy 3* végig vittem mind 3 nehézségi fokozaton,a titkos pályákkal együtt!:)
    le a kalappal a pályakészítő elött! :)

a második a hagyományos TQ campaignhoz 1 nehezítés...alapból a főbossokat 6*-ozza,de a sima mobok is többen vannak kb olyan xmax4-5 lehet,de nagyon nehéz előre szólok !:) kell hozzá az 1.16-os fanpatch,aminek telepítése kicsit nehézkes,de tudok segíteni ha rászorul valaki !:)

http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/26975-release-uber-mod-1-0-a.html

én az überben épp most nyomtam le a titánt (6*) ,hát nem kevés időmbe tellett normal-on !:) és vannak új prefixek,suffiexek a játékban,amik brutális sebzéseket adnak..pl a bloodthorn az +50% damage ...és ezek zöld cuccok,szóval relic-elhetők,gondoloms ejtitek,mit lehet így kihozni,de kell is,mert nagyon nehéz !:)

próbálkoztam még az achilles moddal,no aza legdurvább...mert igaz,hogy nem növeli a boss-ok számát,de a DA,és az OA értéket nagyon...és így minimálisat sebzünk rajtuk,miközben ők 1 ütéssel is a pokolba tudnak küldeni !:)
    Ha bármi kérdés van,szívesen segítek..és 1 megjegyzés,véleményem szerint a Lilith campaign,majdnem jobb mint az eredeti !:) hihetetlen hangulata van,jó zenék,és a tájkép egyszerűen fenomenális!:)

nekem valamiért a nature nem jött be,egyszer próbálkoztam 1 nature-spirit karakterrel,és hát a farkasok hullottak mint a legyek,de a lich king egyszer sem esett el..és jó nem azt mondom,hogy a +hp nem jön jól,de 1-2 gyűrűvel pótolható ...de kinek kinek ízlése szerint!:)
    érdemes még próbálkozni 1 spellbreakerrel(spirit+warfare),azt mondják az egyik legdurvább közelharcos DW karakter!:)