• yc1980
    Üdv minden kedves bátor Harcosnak !:)

régebben olvasgattam a fórumot még Hádész legyőzése előtt,de azóta bevallom,kicsit lemaradtam,így előre is elnézést az ebből fakadó tudatlanságomért!:)
    Elöször is lenen pár kérdésem !:)
    Szokott itt valaki modokkal játszani,konkrétan a Lilith-re és az Übermod-ra gondolok :) Mindkettőt tapasztalt játékosoknak ajánlom,akik nem elégszenek meg a legendary fokozat nehézéségével !
    Akinek az xmax unalmas,azoknak meg különösen !:)
    A lilith 1 külön kampány,meglehetősen eredeti 5letekkel teli !:)
    Az übermod...nos hát elég annyit mondanom,hogy 6 főboss vár minket a questek végén a normál 1 helyett ! És azért valljuk be,ha Titán azért bárkit megizzaszt,mér normálon is ! :)

Másodsorban 1 kis észrevétel !:)
    A Soothslayer meglehetősen életképas karakter,főleg a ternion attack-el,de én jobban preferálom az oracle class-T! :) ott vannak erősítések a ternionhoz villám és jég fronton is !:) nem beszélve storm-is pet-ről,ami további bónuszt ad! :)
    Kellő ellenállásokkal,továbbá gyűrűkkel ellensúlyozni lehet a nature ág,HP nővelő auráit...a farkasokkal meg eddig nem nagyon volt pozitív tapasztalatom,bár kimaxolva,legenden talán használhatóak,főleg ha van +4 skill,mert ugye akkor 5-öt tudunk idézni...de rengeteg pontot elvisz,főleg ha ott van mellette a spirit ág is,ahol azért a lich kingre ág-ra érdemes rakni pontokat bőven !:)
    Szerény véleményem szerint jó párosítások :
    DW harcos : warfare+dream esetleg érdemes próbálkozni a warfare+hunterrel továbbá a warfare+spirittel
    varázsló : spirit+storm..imho ez a legerősebb,s már az elején jól lehet boldogulni vele ! :)
    íjjász : hunter+spirit :)

bármiféle észrevételt szívesen fogadok,és utólag is megjegyzem,a 2 módot,minden fanatikusnak kötelező kipróbálni,új szintre emeli a TQ játékélményét !:)))