nedeljko#19878
Csokis az a lábszárvédő nekem is megvan és eléggé felturbozta a mágusomat de gondolom neked nem jó semmire!
Szerintem talosirol beszélsz az Ótiás automatoirol. Nem nehéz őt kinyírni
AHogy láttam a multkor feltett képeidet szerintem az a baj hogy elég alacsony szinten vagy mert én epicen már símán 40es szint körül kezdtem és nem igazán szoktam visszamenni farmolni max egy két főellenfelet 2x is lenyomok.
Egyébként a warfare karakteremmel elég jól leverek mindenkit és szinte csak végig rohanok a pályákon gyors halált okozva mindenkinek!
A védelem mesterséget még nem ismerem. Szerintem szedjél le róla minden pontot és tedd át a hadviselésre. Különösen arra tegyél meg minden amelyiknek most igy nem tudom mi a neve de az a lényege hogy gyorsan odarohan az ellenhez és ott egy pörgő mozdulattal több ellenfelet is sebez. Az jó lesz Talosihoz mert villámgyorsan rátámadsz még beleversz párat aztán elrohansz mielőtt támad aztán megint és adddig addig kell vele ezt eljátszani míg meg nem nyeklik! Egyébként az a szerencse hogy talosi nem tölti vissza az életerejét és max meghalsz egy párszor de egyszer ugyis megpurcan. Meg érdemes venni valami jó kis tekercset is, ami segíthet