Még új vagyok ezen a fórumon! Igazság szerint azért regeltem mert nagy örömmel láttam hogy itt még van "élő" titan quest topic!
Én kicsit későn, 2008decemberében ismerkedtem meg a játékkal, de azóta minden szabadidőmet rápazarlom! Eddig szinte csak stratégiai játékokkal játszottam de a Titanra jobban rákattantam mint anno a Warcraft első részére!
3karakterem van ( ebbe nem számolom bele a tároló karaktereket.
Az első egy vadász(56)ami mellé elég balfék módon a szellem ágat választottam és most legendary-n vagyok vele a parnasszusokban!
A második egy harcos(54) földmágiával ő az epikus Médea ligetében dekkol
A harmadik egy Vihar/természet (52) aki az epikus Wusao hegy alatt várakozik.
Jobban szeretem a harcos karaktert mert vele szinte csak rohanok és legyakok mindnekit megállíthatatlanul és hozzá találtam a legtöbb cuccot.
Az ijjászal csak az elején volt gondom főleg míg felnem fedeztem az egyhelyben álló gombot.
A varázslóm szörnyű normalfokozaton nem volt gond egészen rodoszig de azóta elég gyengusz. Alig találok hozzá cuccokat.
Kicsit jobban megoldhatták volna a cucctalálat kérdését mert pl a vadászommal alig találtam íjjat meg dárdát! Mire találtam az addig elavult lett.
Vagy pl az epikus fokozaton epirusztól egészen Hádész haláláig egy kibaszott Szakértőfejéket találtam semmi mást! Tetejébe azt is már 4. alkalommal találom meg. Aztán Hádséz dobott még egy lila vackotr aminek nemsok hasznát vettem