-
Juventussa #19821 Üdv.
Van pár problémám, szerintem jó párszor felvetődtek már, sokat olvastam utánuk, nincs megoldás. :( Ezért fordulok hozzátok. Remélem, több sikerrel járok.
Lényeg a lényeg. Megvan az alap Titan Quest, na vajon hol lehet a probléma? Patchelés?? Naná.
Őszintén szólva, nekem egy büdös frissítés nem ment fel, mert csak hibaüziket kaptam. Az alap verzió 1.01, ha crackelt exe van fent, UNKNOWN VERSION félét kapom, ha beteszem az original exe-t, akkor meg simán egy parlagi hiba. Az valahogy úgy megy, hogy leszedem az 1.01-1.30-ast, duplaklatty, megkérdi, hogy tutira akarom-e, én azt mondom neki, igen. Éééés itt meg is kapom az X-es üzit, hogy a Titan Quest Updater akármi hibát észlelt, blabla, nem windowsos üzi, ne keverjétek, egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Ugyanez 1.01-1.08-nál: duplakatt, ugye a kis szöveg nélküli dolgok ugranak fel, 2 gomb közül választhatok, ha jobb, kilép, ha bal, elvileg kiírna valamit, de azt is csak okézni lehet, és kilép. :(
A többi patch meg sehogy se indul el, mert a verzióra panaszkodik, hogy hát korábbi kell, nem az 1.01. Magyarán egy patch se megy fel.
Másik: megoldható-e az, hogy én elkezdek játszani, és 1-2 barátom is csatlakozna? Nem tudom, hogy működne a dolog, ha igen, olvasgattam már pár ilyet. Együtt fejlődnénk, küldiznénk, hasonlók. Mi kell ehhez? Hamachi? Az pl. nagyszerű, nekem egyszer se működött még. Másrészt, ilyenkor hogy lehet lementeni? Együtt kalandozunk, valaki disconnectel, akkor mi van? Újra csatlakozunk, hirtelen meglátjuk egymást, és ugyanat a küldit folytatjuk mondjuk?
Valamint, ha ilyesmi, ehhez szükséges a patch? Nagggyon?
Jelenleg az 1.01-es patch kivagdos néha-néha memóriacímes hibával, hirtelen összerogyással, amiben a windows értesít. A kedvencem, 3-as szinten, mikor az egyik falusi barátját kell megmenteni, a barlangból kijövet kapok kivétel nélkül ilyet. Crash, miegymás. És akárhányszor visszalépnék, már sajna hiába, ahogy betölt, már vág is ki rögtön.
Előre köszi a válaszokat!!