• dudovec
    A pajzs az utolso act elejen esik amikor atkell menned 1 barlang rendszeren, amiben ilyen insectoidok vannak. Sajnos nem emlekszem a nevére már, de nagyonsok ilyen sáskaember van ott, megy egy lila boss is.
    Van belőle egy -17% rechargeosom is valahol, bár sajnos bugos és nemhat rajta a recharge.

A hammurabbi relic 1.08 ban adott rechargeot, utána 1.20 ban már nem, majd IT 1.30 ban megin visszarakták, de asszem csak az "epices" relicre adja be.

Hát a sapka + kesztyu + fegyobol megvan a 80% rec ugyebar, ha más nem fellehet neki rakni egy -25% rechargeos artifactot , aztán meg is van a dolog. Bár nálam az artifact meg a shield azért kell, hogy tudjam hordani a fegyót az alacsony strenghtem ellenére, igy joval több jut intre. Persze lehet azt is, hogy felraksz neki a fegyverválátsra egy heka staffot, benyomod a colossus formot, amitől 66% al megnő a strenghted és ez után váltasz be fegyver + pajzsra, de hát ez kissé körülményes, no meg be is szivathat ha lejar a form.
    Van egy lila shield is asszem ami -20% requirementset ad, lehet azzal is próbálkozni.

Nálam a blocknak annyira nincs jelentősége, mivel a stun miatt a mobok nemnagyon ütnek meg. A bossoknál meg ugyis az absorb, resistek, meg avoid ami igazán mérvadó általában ha a védelmet nézzük.

Harcos és ijasz kariknal egyaránt a strenghtet szoktam huzni. Az offensive abilityt mindig megpróbálom cuccból megoldani. No meg zászló , battle rage is eléggé megdobja. Egy-két cuccot érdemes az offensive abilityert felrakni ha nagyon alacsony lenne. 1000 fölé érdemes tornászni mindenképpen. A dexterity nemnöveli olyan nagy mértékben szerintem, hogy megérje a pontokat, főleg nem egy championnál.