• kamehame72
    Előre is köszi mindent amit a felvilágosításom érdekében teszel és ezért örök hála.
    Én is tudom mennyire unalmas tud leni már a játék ha sok karid van főleg az epic, mert az a legkönnyebb legalább is nekem.

Ezt a karit majdnem meg tudom is csinálni mert a lila cuccok megvannak egyik zöld gyürű is de a pajzs az nincs és ilyen formát még sose találtam, ne meg olyan relicet se ami rechargét ad. Tudom ahányszor dobja a gép mindig mást és mást ad de sok kari után nem mindent vesz már fel az ember.

Végre megtaláltam a máguskesztyűt 46% és így elég jók az esélyeim.
    Mivel én a zeusz uralmát szeretném vinni és mivel a kesztyű a sapek és a kalapács megvan már csak 20% reccet kell összeszednem, ami elég nagy gond mert a legtöbb ruhám is csak 15 ad pajzsba van lila ami ad 10 de gondolom ennél a karakternél elsődleges hogy a pajzs hány % blokkol.

Most hogy látom milyen gyűrűket raksz össze jobban értem már a dolgokat, pl mágusnál az intelligencia a lényeg, gondolom harcosnál az erő de pl az íjásznál az erő vagy az ügyességre kell inkább hajtani?

Most épp egy bajnokot csinálok, ez még az első karim volt és nagyon el lett cseszve és újracsinálom, erről nincs képed hogy milyen erős?