• Shorlex
    dudo legalább te ne beszélj már ilyeneket, hogy a deathchill nem olyan hatékony.
    Odaállsz egy csonti mellé attack damage converted to health fegyverrel (direkt nem betrayer, hogy ne lehessen ráfogni, hogy az vitte le a resistet) és püfölöd, olyan szépen gyogyulsz hogy öröm nézni, pedig a converted az csak ilyen life leech-vitality és társainál lehetséges elvileg ami csontiknál nincs alapból.
    Ergo mi teszi lehetövé (többek között) az életszivást egy csontibol, méghozzá hatékonyan? A deathchill (vagy annak a passzivja vagy mittudomén nem játszottam két éve).
    Itt egy másik video:
    deatchill példa
    mondjuk jobbat szerettem volna kihozni belöle de erre tellett.
    A lényeg itt is micsoda? nem irtam sehol de most elmondom, hogy feltettem 2 IT ringet, ami azt tudja, hogy 3% chance to 97% reduction to nmy's health. A két ring együtt 6%.
    Na most a sok scatter, pass through nmy stb miatt ez a 6% nagyon gyorsan érvényesül. A legjobban a dragon lichnél látszik a dolog, ahol az én lichem ellö egy soul blightot, de ugye nem (nagyon) talál, és utána viszont leviszem a dragon lich életét egy lövéssel majdnem nullára. Na most nem a hit-em ekkora (pláne nem egy bowwal, irtam is, hogy 800 körül van a DPS-em, ami normalon is gyengusz), hanem bejött az a 6%. De ugye pl. a dragon lich is undead, tehát elvileg vitality damage-el nem tudnám osztani (az X% reduction to nmy health pedig az), viszont rajtam van a deathchill, ami BRUTÁLISAN leviszi a resistjét egy csontinak is, még egy csonti bossnak is.
    Mellesleg asszem a lich king soul blightja is ezt csinálja, bár franc se emlékszik már.
    Szoval ebben a videoban egy 800 DPS-es ijász osztja a sebzést, de nem ezzel a szaros 800 damage-ével hanem a deathchill és a 2 ring "erejével". Leszedem elöbb utobb mindenki életét 90-95%-al és arra a maradékra elég a 800 is =) Fun, csak egy teszt volt.