kamehame72#19781
Ezekről a zöld cuccokról tehetnétek fel képet és persze azt is jó lenne tudni hogy meg lehet e találni 1.30ba vagy már nincs benne mert tudom van pár dolog amit kiirtak belőle.
Hát igen a diabloba majdnem mindenki ugyan olyan cuccokba rohangált, én pl aranyba vagy a zöld szettekbe amik értek is valamit nem úgy mint a titanba mert ott a szettek nem valami jók, 1-2 elmegy de a többi kalap kaki)
Hogyha mindent bekapcsolok és van a viharhivó szelleme is akkor kb 2500-3000 között van a szebzése a mókusomnak.
De amit a képen láttam az tuti 1.20 mert egy 1.30ba nagyon ritka a több ezres sebbzés, nem mondom hogy nincs mert nekem is van de az átlag 2000-3000.
Nem tudom hogy játszotatok-e 1.30-al vagy csak 1.20-szal mert nekem olyan emberke kéne azzal játszik mint én mert az pontosan tudna választ adni.
Meg akarom csinálni a tank mágust amit a videóba láttam de nem értem hogy a fenébe nem csapják agyon ha sokan körbeveszik mert az én mágusaimnak max 1000 védekező képessége van és az még kevés mert simán megütik.
Úgy vettem észre hogy míg normálon elég az 500 védekezés addig epicbe 800-1000 majd legendarin 1500től felfelé és akkor már senki nem üti meg. Nekem van egy banditám aminek a védekezése 2300 és azt már tényleg senki se üti meg még a titan se.
De mágusoknál nem tom mi a helyzet mert max 1000 tudtam felvinni és az kevés, szóval nem értem a ti emberkéteket mért nem csapják agyon)