• dudovec
    Értem. Hát karaktertől függ, hogy mennyi zöld cuccot tudsz rá aggatni. Vannak olyan zöld cuccok amik simán verik a lilákat, de van valami olyan stat a lilában ami miatt kb "kötelező" vagy felrakni (magas recharge pl).

Énis a diblon 'nevelkedtem', és nekem épp ezért tetszenek a zöldek.)
    Classic diabloban (lord of destruction kieg előtti) nem az arany cuccok voltak a legjobbak, hanem pont a "sárga" rarek, amikre ha szerencséd volt összegenerált olyan statokat, amik torony magasan verték a "uniq" fix statos cuccokat.
    Majd ezután kijött a LoD kieg, erős runaszavakkal, meg erős uniqokkal és a sárga cuccok gagyik lettek, pontosabban a uniqok tul tapok. Ezert sem szerettem annyira a kieget már, mert mindenki ugyanazokban az owerpowered aranycuccokban rohangált, nemvolt meg az a feeling, hogy jee nekem esett egy brutál sárga, olyan ami másnak nincs és lehet neki örülni:) Picit megölte a karik szerkójának az egyediségét na.

Staff attackal mindigis 222% volt az attack speednek a maximumja és minden másnak 199%, már 1.08 as patchtől kezdve. Asszem az 1.30 ban huztak fel mindent 222% ra, és egyedül a Dual Wieldet hagyták meg 199% on.

Az 1800 körüli sebzes nekem gyanusan kevesnek tünik egyebkent. Shorlexnel a két ring rengeteget dob rajta. Emlexem az első vagy a második karim anno nekemis ilyen staffal lövöldözős volt, és olyan 3-4 ezres hitje tuti volt, pedig akkor még jóval szarabbak voltak a cuccok.

Ha az eletszivo aura alatt a deatchillt erted, ezt osztom, telleg nem egy nagy szam, meghat az egyik passzivja tuti bugos, a másik meg részben kb.