dudovec#19771
Ma hosszu idő után előkerült a régi vinyom a fiok aljarol, amin a Tq van.)
Találtam egy jó adag érdekes screenshotot, aztán a nosztaliga kedvéér beléptem és játszottam cirka masfel év után egy órácskát. Jókis game volt ez, bár az utóbbi időben leginkább rendes 3d-s online mmo-kkal toltam, kissé bugyutának tünt utánuk, főleg ez az onlick mozgás, mindenesetre azért mégmindig megvan a feelingje annak, hogy bemész 1 bábuval és egy képrnyőnyi szörnyet zuzol szet egy pillanat alatt. Kell néha egykis hack and slash is na.
No de jöjjön akkor egykét screen, pár high end gear meg miegymás:
Kedvenc shieldem lenne, dehát bugos a játék és hiába van ráírva a recharge, egyszerűen nem hat. Act5 elején esett legenden.
Aztán ittvan a Haruspex instant phantom dmg, ezzel sikerült anno lerunolni olympust + hadest együtt summa 3 perc alatt.
Aztán ittvan a fostalicska throwing knife ami alapban pár százat sebez csak, de sikerült nagyjából ennyit kihozni belőle. Olyan mint az ice shard, csak hat rá az attack damage converted to health, energy drain, ráadásul meg confuseolja a mobokat is, ami felér egy stunnal:)
Aztán akadt még itt egy sharder druid damage is, na és persze a hozzá tartozó szigoruan recharge mentes sharder szerkó.
Akadt még egy nep tul népszeru bowos slayer dmg test. Attack damage + mellé, hogy mennyi is az annyi, ami a scatter repeszeit illeti:
Mégmindig Slayer, csak itt meg a dual wield verzió, bábukra osztott dmg, nameg legend titánnak bevágott high end onslaught krit.
Volt még brigand is, fostalicska calculated strike mekkorat is tud ütni, főleg hogy azzal működik a volley is, a lethallal ellentétben.
Mégmindig brigand, de itt már lethal strike a jóöreg Hydra ellen, aki elég jol resisteli a piercet meg a fizikal dmg t is. Az egyetlen szörny akit nemsikerült 1 hitre lecsapni vele, a kép alapján kb 150k a lifeja.