• vasziszdasz
    Hol láttál te 10000 hp-s élőholtat?

#19756 "Élőholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból, az ancik mégis hamar szétkapják azokat"
    #19757 "Előholtakra is hat a health reduction, ha leveszed a 100% os vitality damage resistjüket valami reduced resistance skillel."
    #19758 "Max a lich tudja leszedni csontiról a rest (ha tudja), deathchill pl. nem"

Ebben mit nem sikerült követned?

#19759 "temeg erre aszondod, hogy jok ha warhornozol .."Jók az ancik IT-ben is, a sebzésük megfelelő, csak könnyebben halnak mint 1.08-ban, ezért kell wh + zászló. Élőholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból, az ancik mégis hamar szétkapják azokat.""
    #19760 "Te állítottad hogy nem elég önmagában az anci, én meg azt hogy de, a wh csak arra kell hogy a stunlockolt ellenfelek ne tudják lecsapni azokatmielőtt végeznek. Persze ha emellett még %reduce lifeot is csinál, az jó, de csak hab a tortán. Nemtom mit nemlehet ezen megérteni"

Ugye feltűnt a jobb alsó sarokban a "Válasz 'dudovec' üzenetére (#19759)"? Érdemes használni ha nem értesz vmit.

Ebben a commentben szó nincs arrol, hogy a health reduction undeadokra vonatkozó sebzésére céloznál
    Tényleg? #19757 az mégis mi?

Majd miutan rájöttél, hogy az egész igy nem állja meg a helyét, megprobálod belemagyarazni, hogy te mindvégig az undeadokrol beszeltel
    Mint a fentiekből kiderült, te is arról beszéltél, csak mikor láttad hogy ebbe így nem tudsz belekötni, akkor elkezdted terelni a szót.

Eredetileg a problémád az volt az 1 oldalas postommal, hogy szerinted igenis jól sebeznek az ancik.
    Olvasd már el legalább most ha előbb nem sikerült, hogy mégis mit írtam a #19756-ban, amibe most próbálsz belekötni! Világosan le van írva, nem értem mit nem lehet ezen felfogni.

Néha el is olvashatnád amire válaszolsz, akkor nem kéne utólag magyaráznod a bizonyítványt!