vasziszdasz#19763
Már kezdtem azt hinni hogy végre abbahagytad a flémet amit elkezdtél, de látom még mindig folytatod. A kötözködés a te szokásod, leugatsz mindenkit, aki kicsit is jobban tudja nálad a dolgokat. De a legfőbb baj veled hogy nem tudsz személyeskedés nélkül vitatkozni. Fel kéne már fognod hogy a vitatkozás meg a személyeskedés nem ugyanaz. Előbbit lehet (azért is van a fórum), utóbbit nem!
Van wh-s karim (asszem 60-nál hagytam ott), tudom hogy jól sebez, de mivel életerőt redukál, kell hozzá életerő amit lehet redukálni. Egy hulla kifejezetten nem ilyen. És ugyebár CSAK a hullákról volt szó, az élők elleni hatékonyságát nem is kérdőjeleztem meg. A deathchill 2. passzívja elméletben (+skillekkel) 100% feletti life rest szedne le, de csak élőkön működik (ha működik), csontikon nem. A lich elképzelhető hogy képes rá, az kicsit érdekesen működik amúgy is. Akárcsak a Hades előtti kék gólemek (fasztuggya már a nevét), amiről a squall se szedi le a rest.
Az, hogy vannak csontik, amik ellen nem olyan effektiv, tegyük fel, hogy a mobok 30% át érinti
Így van. De csak erről a 30%-ról volt szó. Láttál valahol olyat hogy mást írtam?
x3-ban, meg x10000000000000-ben sok minden nem működne elég hatékonyan ami az alapjátékban igen. Itt viszont nem egyes modok sajátosságairól beszélünk, hanem magáról a játékról. Jó példa erre az íjász, ami annál nagyobbat sebez minél több az ellenfél, így egy x100000000000 modban nyilván fényévekkel jobb lenne mint az alapjátékban. Viszont a játékot nem x10000000000 moddal együtt készítették. Ugyanúgy más lenne a felállás ha a recharge cuccok nem adódnának össze, és nem lehetne 100% recet csinálni. Egyik dolog se a játék része.