• dudovec
    Az a baj ezzel az egésszel, hogy megin hozod a formád. Szokásomhoz hívően rádhagytam a flamet idővel, majd fogtam magam és a jatekkal kapcs irtam egy oldalt. (nemkell sokat visszalapozni, hogy ez egyértelmuen latszon)
    Erre te mit teszel? Keresel valamit amibe gyorsan beletudsz kötni és mindezt kissé alaptalanul, de azért ide kell okoskodnod valamit, nehogy csalódást okozz még valakinek...

Lehet neked a War Horn sebzése csak "hab a tortán", gyanítom, hogy nemjártál még ilyen buildes karival legend vége fele. A War horn a jatek egyik legjobban sebző skillje ami a mobokat illeti.
    A 10000+ lifeos endgame mobokat is kb 1-2 masodperc alatt sebzi le effektive 0-ra, emelett megallítja őket, és mivel nyomnod kell folyamatosan, hogy stunlock legyen, ezért kell valami ami leüti a fennmarado kis lifeokat, és épp erre jó az anci.
    A hőnáhított ancid 200 ig üt, zaszloval ugy 350-et kb. Ha vannak öten az 1750 dmg ha ütnek egyet. Amikor radront 8-10db 10000 lifeos szörny, az az 1700 dmg egy loszar, a War horn sebzesehez merve, ami az egesz bandat egy pillanat alatt párszáz lifera szivja le.

Az, hogy vannak csontik, amik ellen nem olyan effektiv, tegyük fel, hogy a mobok 30% át érinti. A csontiknak amugyis kevesebb a lifeja, minden minden mas mobnak, es eleg szarul birjak a fizikal dmg-t. De ha mar 100% recharge vagy, nyilván lesz a Warfare melle egy masodlagosad, pl Spirit, ahol az alltime Outsider az aoe ütéseivel, meg a licheking szinten healthreductionnal + resist levetellel + aoe-vel epp eleg lesz ahhoz, hogy az eleinte resistelo csontikat is eleg jol leirtsd a karival, de nem azert mert olyan hude kurvajo lenne az anci.
    Egyertelmuen irtam, hogy akkor tartom jonak, ha van mellé sok más (stun, healthreduction, dmg), és hogy szerintem milyen buildbe valok.

Mindezt amit irtam, még nemis x3-as körülmények közt értem, ott méginkább elenyésző az ancik sebzése önmagában. Lehet nalad legend act1-es csontikat szépen viszik, de én nem az alapján döntöm el, hogy jó e valami v sem.

Szerinted az ancik jók mert ütnek fejenkent ~400-at! , szerintem meg szarok, mert egy pillanat alatt behalnak, ha nincsenek a mobok lestunnolva és megfelelően lesebezve a jatek vegen. A bossokillekről meg inkább ne is beszéljünk. Mar a legelső postomban is leírtam, hogy mire tartom jónak az ancikat

Ha neked az ancik Jók, legyen, ez a te véleményed! , én tartom azt, hogy csak akkor jók ha van mellé damaged meg stunod, egyébként kaksi.
    Ha nemhiszed el, nyugodtan menj be legend végére, stunolj le mindenkit valami skillel, health reduction, vagy normalis dmg nélkül és majd öregszel pár évet amig igy "jo sebzésű" ancijaid leölik a mobokat hadesnél max liferol.

Úgytünik, hogy nagyon más nálunk a mérce ebben a játékban ami a kiosztott sebzéseket illeti.

részemről ennyi.