vasziszdasz#19749
Szal úgy gondolod hogy nem jár neked meg a sorlika haverodnak büntipont azért az ámokfutásért amit itt véghez vittetek, pubika? Ti még a modik leanyázásáért se kaptok felkiáltójelet se, pedig ban járna érte, szal inkább húzd meg magad, és ne pampogj itt nekem!
Azt látom hogy elmeroggyant vagy, nem kell bizonygatnod. Elég visszanézni az utolsó pár hét termését, csak abból áll hogy ti flémeltek itt szanaszéjjel, én meg védem magam. Az egész abból indult ki hogy beszélgettünk itt vkivel (már nemtom kiv olt az), erre te idetoltad a pofád és leugattál hogy így nem jó, úgy nem jó, csak a te sztár csíterkarijaid a menők. Kérdezett valaki? Nem! Akkor meg? Sorlika haverodnak meg egy értelmes hsz-e nem volt, idejött, meglátta hogy te flémelsz, és beszállt ő is a nyálfröcsögésbe.
TE viszont rendszeresen ocsmány modon sertegetesz
Igen? Már megint hazudozol össze-vissza! Mutass már egy olyat, ahol én sértegettelek téged, és nem te engem! Ne olyat, ahol a te sértegetéseidre válaszolok, hanem olyat ahol én kezdem. Na? 1 db, nem nehéz... Vagy mégis?
Szal ne játszd itt a mártírt, te vagy itt a fő flémer a sorlika haveroddal együtt, meg a pár bólogatójános iskolatársaddal, akik szintén csak a flémet szítják, mint ez itten. Nembaj, nanduszka is így kezdte, sokáig nem bannolták, aztán csak feltűnt egy idő után a modiknak hogy ki is a valódi flémer, azóta már vagy 3-at kapott. Titeket is utolér előbb-utóbb a végzet, ha így folytatjátok. Márpedig semmi jelét nem mutatjátok az ámokfutásotok befejezésének.