Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Csak azt rakd fel ami az TQIT link alatt van, benne van a javított sima TQ fordítás. Neked fent van az IT is, de csak a TQ magyarítás elsõ verziója van rátelepítve.
Õszintén szólva kiváncsi voltam, hogy veszed-e a fáradságot arra, hogy elolvasd a benne lévõ infó file-t.
A pergamentet pedig dobd el nyugodtan...azután majd kérdezgesd késöbb, hogy bizonyos lezárt területekre hogyan kell bejutni.<#falbav>#falbav>
Ja aki nem tudná esetleg. A STEAM-en vásároltra is rá lehet telepíteni nyugodtan.
Rengeteg tárgy neve, tulajdonsága, ismertetõknél is a nagy része lefordítatlan.
A pergamennen nincs rajt, hogy küldetéstárgy...
Gratulálok!
Amihez ki van írva, hogy küldetés tárgy, az biztos hogy nem fog kelleni. Csak azért van oda írva, hogy szivassanak a program készítõi.
Az a pergamen sem fog soha kelleni dobd el...
Marha nehéz "aircraftot" csinálni, mivel a játékban nincsenek repülõgépek...(Zeus démoni villámcsapása tönkreteszi a mechanikus alkatrészeket.)
Sok-sok izgalmas felfedezés vár még rád, és mennyivel többet fogsz sokkal elöbb megérteni, ha telepíted a magyarosítást.
TQ
TQIT
No offense
Amikor tényleg valami tárgyat kell összeszedni (egyiptomban a szem és a kéz) összeszedtem, de ha máskor is arra megyek akkor újra ott van. Ha felveszed semmit se tudsz vele kezdeni...
A nagy piramisban volt egy mellékküldetés, hogy védjem meg. Megvédtem, és ott volt a fáraó botja, felvettem de használni nem tudom, eladni nem lehet, küldetés tárgy... jólesz az még valamire vagy kiszorhatom?
Találtam egy pergament papirt 4 helyet foglal, valami szerelmes levél. Nem tudom angolul csak pár szót értek belõle, de nagyon lol...
Egyébként rájöttem hogy aircraftot hogy is lehet megcsinálni.
zeusz villámcsapás, démon ..., mechanikus alkatrész.
megvolt minden de nemtuttam áttenni... nagynehezen rájöttem jobbgombal kell egybeilleszteni õket...
ha ezt tudtam volna elöbb
nem kelett volna igy cipelni õket már rég egybe tehettem volna öket :S
Most egy hunter + rouge karival nyomulok. Ez az elsõ és, várom a tanácsokat és javaslatokat.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Pl minotaur kinget úgy szétkapják, hogy hozzá sem érek. Farmoláshoz / magic findhoz nagyon jó.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ja lvl 38on vagyok. Minotaur king is elég jól dob néha, hátmég a mögötte lévõ fõboss. Az tetszik amúgy nagyon a játékban, hogy legendaryn tuti vissza kell majd mennem egészen normál fokozatig, mert lesz olyan arcane formula amihez normal fokozatú cucc kell. Elég sokáig el lehet lenni ezzel a játékkal.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
varázslós dolgok :S
utána a telkin... talán vele bántam el a legkönyeben, meg a skorpiókirályal...
Semmi sem növekszik magától!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Nem igazán éri meg. Pénzem így is van elég, és csak élet italt veszek. Felszereléseket találni lehet.
Hogy az mekkora láma. Úgy lecsaptam, mint a fost, igaz kellett potizni, de valahogy Typhoon sokkal nehezebb volt. Aztán mentem vissza rá farmolni és dobálta a kékeket (seteket is).
Namost. Egy idõ után romlik a drop rate? Mert az 5-ik felé már csak sárgákat dobott (normalon). Elõre is köszi (nem akarok epicre menni, hátha lehet farmolni kicsit, csakhát valahogy gagyikat dob már)
Þór vígi þessi rúnar
Milyen cucc, nos ezt nehéz megmondani. Mit csinálsz vele?
Spoiler veszély!
Most egyiptonban nyomulok, ez még az alap játék, vagy már a kiegészítõ?
KB egyiptom is van olyan hosszú mint görögország?
És ilyen ACT van még ezen kívül?
Rmélem, hogy még a negyedénél se vagyok a játéknak...
😄
fagymágusnak... esélytelen
elõvettem a mérgezõ bunkót, meg egy erõs másik fegyót és a kettõvel...
sok életpontod legyen azokra kell gyúrni. 1200körül volt nekem. nekimegyek ütöm duplafegyóval ha lemegy 800 körülire ak töltés, folyamatosan nyomom neki ha 500 körül van és nemtudok nyomni rá akkor körbe körbe futkozok feltöltöm életem és megyek... csapkodom...
2.re meglehetett verni...