23078
  • vasziszdasz
    Azt hittem képes vagy egy hszt-t beugatás nélkül is megírni. Tévedtem.

// Max a lich tudja leszedni csontiról a rest (ha tudja), deathchill pl. nem.
  • dudovec
    Előholtakra is hat a health reduction, ha leveszed a 100% os vitality damage resistjüket valami reduced resistance skillel. De írtam is, hogy hornozni olyan karival kell ami tud rest leszedni.

Mindenesetre köszönjük emese.
  • vasziszdasz
    Jók az ancik IT-ben is, a sebzésük megfelelő, csak könnyebben halnak mint 1.08-ban, ezért kell wh + zászló. Élőholtakra pl. csak a stun hat a wh-ból, az ancik mégis hamar szétkapják azokat.
  • dudovec
    Hat thx!

Harbi temahoz annyit fűznék hozzá, hogy talán az volt az a kari, ami nem igazán teljesítette a hozzá fűzött reményeket. Csináltam jopar dual wieldert, de a harbi nalam valamiert megis törékeny volt. Merthát ott a két véglet, az egyik a Slayer, a masik a champion.

A slayer csinalja a legnagyobb DPS-t az összes dual wielder közül, mert nagyondurván krittel és nagyonsok resistet szed le, es hatalmas damage upja meg attackspeedje van. Dehát éppen ezért elég törékeny, nehéz vele játszani, főleg legend x3 ban. Bár a végefelé már ugy toltam, hogy kiraktam neki valamennyi marksot, a passivjait meg kihuztam , mert akkor már volt rá skill pont, igy az x3 as tömeget szétlőttem bowwal, minden mást pedig lekaszaboltam 2 folggal, a bossokat is 1-2 sec alatt.

A másik véglet a champion ugyebar, ami talán a legjobb dual wielder. Hatalmas life, vannak petjeid amiktől kapsz damaget meg attackspeedet, meg valamennyit tankolnak is. A plague remek skill legenden, foleg x3 as tömegben nagyon jól terjed, meg rárakod egyszer az egyik bossra a három közül és folyamatosan körbe fertőzik egymást kb. Szal összességben kétszer annyi lifeod van , mint egy slayernek + van par golyofogod, de a damaged meg a 3/4-e kb, meg mondjuk 20% al kevesebb krited van. Mindenesetre sokkal biztonsagosabb vele a jatek, főleg ha még valami erős attack dmg converted to healthed is van.

Ezekkel szemben ott a Harbringer amit a kettő közé raknék leginkább. Jobbak a tulélési esélyei mint a DW slayernek, főleg ha nem a felső trancet választod. Mindenesetre recharge nelkul kb azonos szintu dmg-t hozol ki belőle mint a champből, de közel sem olyan szívos. Ugyanis a recharge nelkuli phantom strike nem egy nagy durranas, tul ritkan tudod ütni, hogy ugy istenigazabol mervado legyen a mass dps-ed szempontjabol. Ha betrayer fegyvert hordasz, akkor a felső tranccel nemfog stackelődni a reduced, ahogy shorlex is mondta.. (bár ez érdekes dolog, mert a liche king soul blightja ha jól emlékszem összeadódik a squalall, pedig mind2kettő reduced res néven fut). Igazabol sok mulik azon, hogy hogyan jatszol. Ha siman x3 nelkul mész, akkor egy elég jol gearelt harbringer is meg fogja allni a helyet még ugyis, ha a legfelső trancet valasztod (tovabbi dps). Recharge nélkül is van pár stunolo , ill enemy-t béníto skilled amivel megtudod menteni magad 1-1 éles helyzetben, bár ugyvettem eszre , hogy ebben a jatekban igazabol akkor vagy hatekony, ha kinyirsz mindenkit secperc alatt, mégmielőtt komolyabb kárt okozhatna neked. Szal azért lehet apritani siman a harbival recharge nelkul is... Befutsz whirlwindel, aztan 1 phantom, par pofon és fekvés van, aztan mész a következő groupra nyomsz egy lassítást azokat szétkapod onslaughttal, felmegy a dmg-d a következő groupra mar megin rá whirlwindelsz, stb stb. Csak nekem ez az egész picit macerás volt, főleg ha x3 alatt mész vele dropmod mellett, ahol 1000 mob ront rád és mindegyik tele van lila cuccokkal.. Akkora sallerokat kapsz stun nélkul, hogy eleg nehez egy megfelelő védelem nélküli dualossal helytállni, meg mivel nekik is brutál cuccuk van, ezért joval szivosabbak, összevissza resistelnek, reflectelnek stb.

Bár mondtad, hogy nem akarsz 100 recet , megértelek:) Énis amikor untam már az instant skilles karikat, mindig előkaptam valamelyik dualosomat funolni vele picit, mert nagyon látványos ahogy harcol. De véleményem szerint a dreamnek nagyon kell az a 100% recharge, ha meleet csinalsz ami nem dualos ill ha castert akkor kötelező jelleggel, mert egyszeruen kivánják a skilljei. Instant phantomos karibol amugy a Harus üti a legtöbbet, míg játszani a Divinerrel a legkényelmesebb. Még egy mindössze 2000 dps-es divinerrel is röhögve lehet instant phantom + dark covenanttal farmolni legendet x3 ban, anélkül, hogy életet vagy manát kéne töltened és a gagyi dps ellenére mégis gyorsan irt.

Amit shorlex irt , hogy 100% reccel jöhetnek már az ancik is. En nemszeretem az ancikat. 1.08 ban még régen eleg overpower volt, eshat voltak sokan akik mer nemboldogultak meleeben legenden, azzal ölettek le mindent, hatul allva harcos létükre.D Aztan az 1.20-as patchben, meg mar IT-ben csunyan benerfeltek az ancikat, és igazabol legenden szart sem érnek. Gyorsan halnak es a sebzésük is lókaki. Egyedül ugy mukodnek jol, ha a warfare melle felveszel valamit ami reduced resistancet csinal, ráfekszel a War Hornnak a gombjára, mindenkit lestunolsz es leszivod a HP-ját ilyen 5% ra pillanatok alatt, az ancijaid meg leütik az álló 0 lifeos mobokat. Erre jók ,másra nem. Igen, véghezvihető ezis a harbringerrel, de akinek volt már war hornos karija az tudja, hogy kb 5 percig izgi vele jatszani.

1 szó mint száz, van jobb dual wielder is a Harbringernel, de ha mar ezt valasztottad, akkor sztem egy jól confuseoló nightmare megéri, meg minden más ami a damaged es a tulelési eselyeid növeli. Ilyen distort realityre es egyeb castolando cuccokra annyira nem erdemes pontot aldozni, mert amire elcastolod az alatt 3 pofont vinnél be. Bár való igaz , a distort reality legenden is egész faszán megállítja a mobokat asszem, nem ugy mint a war horn.
  • vidu01
    Itt vagyok most is csak ez engem nem érdekel ami jelenleg folyik a topikban.
  • Zan
    En szemely szerint orulok,hogy itt vagy dudo,mert te meg sho vagytok ketten(meg regen vidu) akitol eddig ertelmes valamirevalo buldet,segitsrget kaptam,ha valami kinom volt.Szoval csak igy tovabb.tartsd meg a joszokasod:)!

( igen ez a hsz. vasz szerint nyalas leaz:):):) lállll)

• vasziszdasz
    Tökéletes mintaképe a flémelésnek, egyetértünk! Ilyen mocskolódás után mit vártál, csokit?

A bannolást ne erőltesd, mondtam már! Moderátor leanyázása miatt (is) már rég ki kellett volna bannolni innen titeket, szal jobb ha meghúzod magad, és nem erőlteted a témát!

Ezt a szánalmas vergődést meg be lehet fejezni, ha ma se toltad volna ide a képed, ma se lenne itt flém.
  • dudovec
    Tökéletes postot idéztél Shorlextol. Az utobbi 2 postodra is valszeg ugyanezt mondana, hogy "viccesen vergődsz". Bocs, de nemfogok érdemben reagalni, erre a letagado, mindent a masikra fogo gyerekes viselkedesre. Ebben a forumban 3 eves története alatt 1 embert bannoltak, az is TE voltal. És mindezt nem is egyszer. Hidd el, mindenki leszarja, hogy hogyan ferdited ezt az egeszet, meg probalnod rank kenni. Engem spec nemerdekel mar, mit vergődsz meg hogyan.
  • vasziszdasz
    TE viszont rendszeresen ocsmány modon sertegetesz embereket
    Erre gondolsz: "te szánalmas hülyegyerek"? És még csodálkozol ha hasonló stílusban kapjátok a választ?

ezert mar nem egyszer ki lettel innen tiltva
    Ezért még - sajnos - egyszer se lettetek kitiltva. Eddig...
  • vasziszdasz
    Szal úgy gondolod hogy nem jár neked meg a sorlika haverodnak büntipont azért az ámokfutásért amit itt véghez vittetek, pubika? Ti még a modik leanyázásáért se kaptok felkiáltójelet se, pedig ban járna érte, szal inkább húzd meg magad, és ne pampogj itt nekem!

Azt látom hogy elmeroggyant vagy, nem kell bizonygatnod. Elég visszanézni az utolsó pár hét termését, csak abból áll hogy ti flémeltek itt szanaszéjjel, én meg védem magam. Az egész abból indult ki hogy beszélgettünk itt vkivel (már nemtom kiv olt az), erre te idetoltad a pofád és leugattál hogy így nem jó, úgy nem jó, csak a te sztár csíterkarijaid a menők. Kérdezett valaki? Nem! Akkor meg? Sorlika haverodnak meg egy értelmes hsz-e nem volt, idejött, meglátta hogy te flémelsz, és beszállt ő is a nyálfröcsögésbe.

TE viszont rendszeresen ocsmány modon sertegetesz
    Igen? Már megint hazudozol össze-vissza! Mutass már egy olyat, ahol én sértegettelek téged, és nem te engem! Ne olyat, ahol a te sértegetéseidre válaszolok, hanem olyat ahol én kezdem. Na? 1 db, nem nehéz... Vagy mégis?

Szal ne játszd itt a mártírt, te vagy itt a fő flémer a sorlika haveroddal együtt, meg a pár bólogatójános iskolatársaddal, akik szintén csak a flémet szítják, mint ez itten. Nembaj, nanduszka is így kezdte, sokáig nem bannolták, aztán csak feltűnt egy idő után a modiknak hogy ki is a valódi flémer, azóta már vagy 3-at kapott. Titeket is utolér előbb-utóbb a végzet, ha így folytatjátok. Márpedig semmi jelét nem mutatjátok az ámokfutásotok befejezésének.
  • dudovec
    Szal ugygondolod, hogy nemjar büntetőpont azert amiert kaptad legutoljara? Olvasd mar el mit irtal te kultúrkölyök.. Ugyanilyen szintu hsz.ek miatt lettel bannolva nem egyszer, es most jössz es megmagyarazod, hogy rad pikkelnek az adminok es csak ugy ok nelkul kapod. Hat kurva nagy LOL vagy:D Hogyis irta Pheel? "bye bye virs lee" , de parasztkolbasz returns because he is ultimate...

Nemtudom, hogy te milyen gyogyszeren elsz, de valami cseszett erőset kaphatsz, ha ennyire megvan zuhanva az elméd meg a memóriád. Shorlex par honapja elkuldott az anyjaba egy modot itt? Megközelítőleg másfél vagy két éve!(nem pár honapja ahogy te mondod) jómagam tettem ezt , egyetlen egyszer amiota idejarok erre a forumra. Elpattant az agyam a faszsagaid miatt, es idehivtam akkor egyszer egy modit, hogy nézze meg mit művelsz. Kb ugyanigy beugattal mindenkinek, es nemkerülted az obszcén szavakat sem, de az admin kb semmit nemtett azon kivul, hogy kitörölte a legutolso 2 oldalt a forumban, ami televolt a flemjeiddel, meg 1-2 valasszal amit jomagam és még sok más ember irt. Csakhat a törölt postok közt volt par olyan is ami masfel oldalas build leiras es hasonlok voltak, igy kissé beragtam az adminra es elküldtem az anyjaba, mert sokminden volt amit csinalt, csak nem rendrakas. Adott 1 büntetőpontot, utana ezt megbeszeltem vele privatba, elnezest is kertem erte. Ezvolt az egyetlen egy alkalom h valakivel igy beszeltem a forumon, és mondhatjuk, hogy meg is bantam. TE viszont rendszeresen ocsmány modon sertegetesz embereket es ezert mar nem egyszer ki lettel innen tiltva. De megbanasnak jelet sem mutatod, visszajössz es csinalod ugyanezt, de ahogy lathatod ezt egyre többen latjak. Igen , most jöhet a duma h ők a haverjaink akik egykövet fujnak velünk , jajj szegeny virsli , mindenki csak bántja őt, szövetkezik ellene.. brühühüh , majd zokogunk az ujjabb koponyas accneved felett.
  • vasziszdasz
    Szadomazo utazik rám, mivel pár önkényeskedése miatt őt is kiosztottam privátban, semmi köze a büntipontjainak a valósághoz.
  • dodgem
    Te sem kaptal volna ha nem nyomlak fel Sedonal. ;)
  • vasziszdasz
    Ha nem csinálnád a flémet válaszolni se kéne mire, ez még nem jutott eszedbe?

A büntipontok itt az sg-n pofa alapján mennek. Ha a moderálási szabályzatot betartanák a modik, az ilyen sorlex, dudo félék már rég nem szennyeznék itt a levegőt a sorozatos beszólásaikkal.

Ja ás hogy tudd, sorlika pár hónapja elküldte kandurex modit a k. anyjába - persze 1 db büntipontot nem kapott érte. Szal...
  • Zan
    Köszönöm szépen,majd még egy két kérdésem lehet,hogy lesz,mert egy pár kifejezést nem értettem,viszont nem most!

Még egyszer thx.

zan
  • Zan
    Nos kedves vasziszdasz,hidd el,nem azért a fránya mimózás lelkivilágomért írtam azt,hogy lécc ne válaszolj arra,mait én írtam,hanem azért,hogy egyel kevesebb "vissza-flém" legyen.De tudod mit,én csak annyit tanácsolok,hogy okosabb enged...Ez egy nagyon hasznos tanács,hidd el.Hidd el egy figyelmeztetésed sem lenne,ha ezt figyelembe vennéd.Szóval engem aztán fikázhatsz,maximum,ahogy mondtad a mimóza lelkivilágom sínyli meg...uh a franc...de hát ez van.:)
  • vasziszdasz
    Majd a moderátorok beszélgetnek veled róla, ha így folytatod a flémelést.
  • tekphos
    De most őszintén, Neked mi a bajod?
    Akarsz beszélni róla?
  • vasziszdasz
    Ha te is csak flémelni jöttél ide, akkor húzhatsz is tovább! Ahogy mondod, senki se kíváncsi rád. Pá!
  • tekphos
    Még véletlenül se haragudj meg Drága vasziszdasz.De nem gondolod hogy itt ebben a topikban senki nem kíványcsi rád?Legyél oly kedves és ha már nem bírsz magaddal és szidni kell valakit akkor menj a gumiszobába vagy ahova szeretnél, csak itt ne legyél.

Kedvességed előre is köszönöm!
  • vasziszdasz
    LOL, csak nem azokat az ancikat ajánlgatod amiket pár napja még úgy fikáztál? Persze nem szégyen a lopás, csak jó mestertől kell. ^^
  • vasziszdasz
    elmondom neked,hogy te vagy a topik legnagyobb flémere
    Tényleg? Bizonyítsd állításodat! Mutass 1 (gyk: egy) olyan hsz-t, ahol én kezdem a személyeskedést, nem csak valamelyik hivatásos flémer haverod beugatására válaszolok! Ha nem tudsz ilyet, akkor te is csak egy hazudozó vagy, aki idejön szítani a vitát, meg beszólogatni.

Csak egyre kérlek,én ne legyek a beszólásaid célpontja
    Személyeskedni azt tudsz, mi? Csak nehogy válaszoljon rá vki, mert attól összeomlik a mimóza lelkivilágod.

Ilyen indítással tőlem ne várj segítséget, majd jön vmelyik editoros haverod, aztán megmondja melyik trainerrel lehet 1 sec alatt 75-ös karid.
  • Shorlex
    áh, 100 reces az az igazi.
    instant distort reality zászlóval, meg mittudomén, annyi mindent lehetne csinálni 100 reccel, probáld meg azt eröltetni mégis :D
  • Shorlex
    nyugi =)
    tegnap elkezdtem irni csak nem tudtam befejezni.
    szoval harbinger az egy olyan kari amiböl kb annyi félét csinálsz ahányat nem szégyellsz.
    Most igy kapásbol ahogy nézem a skilleket 4-5 féle harbinger jut eszembe, nem olyan ez mint a ranger, ami azért elég egy huzalon értelmezhetö kari leginkább (bár caster rangert is lehetne csinálni de milyet :D)
    szoval.
    lehet pure dual wielder, no reccel. ez esetben a dual wield ág értelemszerüen megvan, onslaught és a dream passive-ok nyikván kell. lehet tenni mér ne alapon fantomra, ami kötelezö az a zászló, jol jön 1-2 pont a wispre. számomra itt kérdéses a trance megválasztása, mert a resist levételek a végtelenségig nem stackolnak, igy nem tom van-e értelme a legfelsö trance-nek. lehet inkább a középsöt nyomnám be. war hornra is mehet 1-2 pont miért ne.
    ami engem jobban izgatna az egy 100%rec-es caster harbinger vagy egy 100%reces fantom bomber.
    Az elözönél pakolgatnám a zászlokat, és maxos ancikkal, maxos wisp felsö passzivjával +4-5 skillel (meg még egy a zászlobol az 6 :D) cseszerinteném az nmy-t és közben horn (ugye a horn-ra sztem hat a legalso dream passziv vitality damage +-a) cucc az csak a 100 rec kell meg minél több def ability és avoid, resistek. sztem ez a kari fun lehet de bossoknál fika, nem tom.
    a fantomos 100rec az értelemszerü. zászló, fantom, passive-ok minden mennyiségben.
    de ha nem 100 rec az elérni kivánt cél akkor mondom dual wielder
    ilyesmi
  • Zan
    Nos,hát nem tudom,hogy miért nem ír senki...ezek szerint úgy tűnik,hogy ide már normális dolgokat fel sem lehet írni,ami esetleg nem az egymás osztásáról szól,meg arról,hogy ki mivel flémel?vasziszdasz,elmondom neked,hogy te vagy a topik legnagyobb flémere,tulajdon képp visszaolvastam 3 oldalt és értelmes,játékkal kapcsolatos hozzászólásokat igen csekély mértékben találtam...!Mindegy,engem annyira nem izgat,magamtól is tudom kb,hogy hogyan akarom fejleszteni a harbit,csak gondoltam,hogy ha már van ez a telibeb@szott topik esetleg,majd valaki okít egy kicsit...de úgy látszik kedves vasziszdasz barátomnak sikerült mindenkit elüldöznie.Mindegy,mondom.Csak egyre kérlek,én ne legyek a beszólásaid célpontja azért,amiért leírtam a véleményemet,bár az sem érdekel,csak azért írtam ezt,mert akkor most megint offolni fogsz és próbálnám megtisztítani a fórumot a nem ide való hsz.ektől!

Szóval ha esetleg valakinek van valami jó kis harbi-buildje ,ami nem -100rec-re épül,szivesen áttanulmányoznám:)!

Üdv
  • Zan
    Shorlex!

Nincs kedvetek egy harbinger leírást is készíteni a ranger mellé(mármint ami a ballor.hu-n van)?:)Gondolom nincs,csak azért rákérdeztem,mert most fogok megint folytatni egy harbit,régen megkérdeztem itt,hogy mit ajánlotok,melyik tancet,meg mit használjak szerintetek...de már elfelejtettem és rohadtul nincs kedvem megint visszakeresgélni,mert legalább már az egy fél éve volt.Na mindegy;amúgy meg bocsi mindenkitől.,hogy félbeszakítottam ezt a csodálatos eszmecserét,ami itt volt.

Üdv
  • vasziszdasz
    Tudod sorlika noob, egész jól önjellemezted magad. Te vagy az a fingilingi aki bejön ide a fórumba (de minek?) és egyből flémelni kezd, aztán sír a szája ha kikap. Mint most is. A gumicsizmát máskor vedd le mielőtt a szőnyegre lépsz!
  • dudovec
    Nemolyan egyszerű az. Josok bőr van rajta
  • vidu01
    csikarjatok ki még 2 büntipontot belőle aztán helósziaszevasz
  • dudovec
  • dudovec
    "tudod virsli geek, eszembe juttatod azt a gag-et, amikor áll valaki a tömött buszon, ereszt egy büdöset (persze mindenki érzi) és utána ő az aki a legjobban demonstrálja, hogy "Fúj, de büdi van, ki volt az?"

• Shorlex
    vásziszdász bőrös virsli? schláfszt du niht um 3:51? du muszt ájn biszhjen mér sláfen zó du konnteszt besszer zájn in cséjn lájtning ownage super virsli operating brutal shardizm.
    totalitater virsli 0 death ownage rulez!

tudod virsli geek, eszembe juttatod azt a gag-et, amikor áll valaki a tömött buszon, ereszt egy büdöset (persze mindenki érzi) és utána ő az aki a legjobban demonstrálja, hogy "Fúj, de büdi van, ki volt az?" Bocs, hogy jobb nem jut rólad eszembe, de hát ez van mit csináljak, ha te ilyen legalja vagy?
    Igaz, mit várjak egy kis vidéki 1 ismerőssel rendelkező savanyától? =)
  • vasziszdasz
    Befejezted flémer gyerek? Senki nem kíváncsi az ovodás faszságaidra.
  • Shorlex
    Esti életkép:
    A cséjn lájtning erejével főzöm ropogósra a bőrös virsliket, amit aztán a célkeresztes szkvallban settenkedő ájsz sárddal szabdalok fel kis darabokra, hogy később a nulla attribút pontos szúrdzs-al megfűszerezve jóízűen ehessem azt meg a ledzsendöri szinten már nem túl jó teljesítményt nyújtó szummon visssspem társaságában.
    Kajálás közben a 100% ricsárdzs gírem viselem, amivel aztán még több virsliről tudom lehúzni a bőrt. A totál brutál őrjítő nulla pontos szúrdzsom is hozzátesz a lakoma sikeréhez, és mivel a kék védőgömbön sincs egy attribút pont sem, ez sem fog zavarni, hogy jól megérdemelt virsli-lakomám roppant erejű lájtning dámázzsal elfogyasszam.
    Miután megettem az összes virslit a vidéken a 100% ricsárdzs gírem segítségével, belinkelek néhány ban plíz képet mer a szummon vissssp azt súgta nekem a szúrdzs-al egyetértésben, hogy az úgy jó lesz.
  • vasziszdasz
  • vasziszdasz
  • dudovec
  • vasziszdasz
    ezt shorlex haverodnak akartad címezni. pápá...
  • Zan
    na akkor szerintem ez volt az utolsó kommented errel az accal...pá-pá!
  • vasziszdasz
    A kurva anyád a hülyegyerek, te büdös cigány!