• dudovec
    Szal ugygondolod, hogy nemjar büntetőpont azert amiert kaptad legutoljara? Olvasd mar el mit irtal te kultúrkölyök.. Ugyanilyen szintu hsz.ek miatt lettel bannolva nem egyszer, es most jössz es megmagyarazod, hogy rad pikkelnek az adminok es csak ugy ok nelkul kapod. Hat kurva nagy LOL vagy:D Hogyis irta Pheel? "bye bye virs lee" , de parasztkolbasz returns because he is ultimate...

Nemtudom, hogy te milyen gyogyszeren elsz, de valami cseszett erőset kaphatsz, ha ennyire megvan zuhanva az elméd meg a memóriád. Shorlex par honapja elkuldott az anyjaba egy modot itt? Megközelítőleg másfél vagy két éve!(nem pár honapja ahogy te mondod) jómagam tettem ezt , egyetlen egyszer amiota idejarok erre a forumra. Elpattant az agyam a faszsagaid miatt, es idehivtam akkor egyszer egy modit, hogy nézze meg mit művelsz. Kb ugyanigy beugattal mindenkinek, es nemkerülted az obszcén szavakat sem, de az admin kb semmit nemtett azon kivul, hogy kitörölte a legutolso 2 oldalt a forumban, ami televolt a flemjeiddel, meg 1-2 valasszal amit jomagam és még sok más ember irt. Csakhat a törölt postok közt volt par olyan is ami masfel oldalas build leiras es hasonlok voltak, igy kissé beragtam az adminra es elküldtem az anyjaba, mert sokminden volt amit csinalt, csak nem rendrakas. Adott 1 büntetőpontot, utana ezt megbeszeltem vele privatba, elnezest is kertem erte. Ezvolt az egyetlen egy alkalom h valakivel igy beszeltem a forumon, és mondhatjuk, hogy meg is bantam. TE viszont rendszeresen ocsmány modon sertegetesz embereket es ezert mar nem egyszer ki lettel innen tiltva. De megbanasnak jelet sem mutatod, visszajössz es csinalod ugyanezt, de ahogy lathatod ezt egyre többen latjak. Igen , most jöhet a duma h ők a haverjaink akik egykövet fujnak velünk , jajj szegeny virsli , mindenki csak bántja őt, szövetkezik ellene.. brühühüh , majd zokogunk az ujjabb koponyas accneved felett.