• Shorlex
    nyugi =)
    tegnap elkezdtem irni csak nem tudtam befejezni.
    szoval harbinger az egy olyan kari amiböl kb annyi félét csinálsz ahányat nem szégyellsz.
    Most igy kapásbol ahogy nézem a skilleket 4-5 féle harbinger jut eszembe, nem olyan ez mint a ranger, ami azért elég egy huzalon értelmezhetö kari leginkább (bár caster rangert is lehetne csinálni de milyet :D)
    szoval.
    lehet pure dual wielder, no reccel. ez esetben a dual wield ág értelemszerüen megvan, onslaught és a dream passive-ok nyikván kell. lehet tenni mér ne alapon fantomra, ami kötelezö az a zászló, jol jön 1-2 pont a wispre. számomra itt kérdéses a trance megválasztása, mert a resist levételek a végtelenségig nem stackolnak, igy nem tom van-e értelme a legfelsö trance-nek. lehet inkább a középsöt nyomnám be. war hornra is mehet 1-2 pont miért ne.
    ami engem jobban izgatna az egy 100%rec-es caster harbinger vagy egy 100%reces fantom bomber.
    Az elözönél pakolgatnám a zászlokat, és maxos ancikkal, maxos wisp felsö passzivjával +4-5 skillel (meg még egy a zászlobol az 6 :D) cseszerinteném az nmy-t és közben horn (ugye a horn-ra sztem hat a legalso dream passziv vitality damage +-a) cucc az csak a 100 rec kell meg minél több def ability és avoid, resistek. sztem ez a kari fun lehet de bossoknál fika, nem tom.
    a fantomos 100rec az értelemszerü. zászló, fantom, passive-ok minden mennyiségben.
    de ha nem 100 rec az elérni kivánt cél akkor mondom dual wielder
    ilyesmi