dudovec#19704
Nekem nemkell itt bizonygatnom semmit, főleg nem neked:D Altalaban amikor visszanyultam a forumban valaminek, es idecopyztam, hogy miket alkottal korabban, akkor altalaban mely kuss volt a vége, vagy terelés, vagy valami másik flame. Aki ittvolt nagyonjol tudja, hany esetben derült ki, hogy még a jatek skilljeit se ismered, sőt még angolul sem tudsz. Aki meg nem, annak ugyis azt vetitesz amit akarsz, igazabol teljesen mind1.
Egy dolgon gondolkozz el, hogy hanyszor tamogatott itt téged barki is, meg a forumrongáló viselkedésedet? Sajnos nem igazan emlexem 1 esetre sem (illetve ha őszinte leszek, akkor egyetlen 1re igen, amikor egy tag megvédett, hogy neki sem esett ilyen meg olyan cucc..-bár ez megmegmindig nem jelent semmit). Arra viszont igen, hogy kb a 4 ik accod fogyasztod már itt a forumon az évek során, de biztos az adminok hibaztak 3x zsinorban, biztosan őkis faszok, mint mindenki más rajtad kivül. És törölhetnek 30x is, akkoris ujra fogsz regelni, mert szükséged van egy kis feszültségre, két vénás seduxen között.