• dudovec
    Ohh hat igen , virsli talalta ki a spellbreakert, mikor aztsem tudtad miaz, hogy 100% recharge.., sőt ugy istenigazából altalaban ugy nezett ki a dolog, hogy vitatkoztal velem 1 hetet valamin, majd amikor meguntam a szanalmas vergődésed és rádhagytam - kb 2 honap mulva egy kezdőnek azokat a dolgokat irtad le, amit én neked.. de örülök h ismet TE VAGY A KIRALY:D (high priest ringed sem az energy cost miatt van fenn sztem, hanem azer mer classicba tulvan huzva a ring es ad rechargeot is, amid meg ugy sem lenne meg, hogy amugy +1 skillel mesz.. Classicban kb legend titan farmbol 2 ora alatt megvan a +3-4 skilles 100% recharge gear, ugy hogy megfelelő inted is van melle. Ami neked persze eleg karcsu lehet, intes ringek/amu nelkül [ amit mellesleg a kereskedő árul, de szerinted editor.. jolvan:D ]
    Szal intes ringek/amu nelkul +1 skillel CL ezel, mindezt azer , hogy approx 40% al kevesebb energy costod legyen.. es mindenezek mellett, te 1 CL el ölöd olympus mobjait ahogy vetitetted korábban.. ;Ð

Ember ugylatom neked telleg ez az egyetlen örömöd az eletben, hogy itt az SGn verjed a nyálad, még akkoris ha 3-4x bannolnak az adminok. De te visszajössz és azértis osztod az észt, mert rajtad kivul mindenki mas fasz:D
    Csak sajnos hiaba csesztel el xxx orat a superhero 65 ös szarodra, ha alapvető dolgokkal nemvagy tisztaban a jatekkal kapcs és az a baj, hogy ezt mindenki látja, aki épp nem 10 perce telepitette fel a jatekot :\