Nézzétek,érzékelitek,hogy én semelyik oldalon sem állok:),tőlem szidhatod dudot vasz,de szerintem felesleges írogatás.Ettől ő még nem fog másképpen viselkedni.Mindenki szokott anyázni,mindenkinek elpattanhat a szál az agyában,én nekem is voltan már durva kifutásaim,de megpróbálok mindig normálisan reagálni mindenre.
Ahogyan a nagy közhely is mondja:
"Idegeskedni nem más,mint mások hibái miatt saját magadat okolni."
Szóval Vasz,ha úgy érzed,hogy dudo csíter,érezd úgy,de ne pörögj ki ennyire:)!
Szerintem térjünk vissza a játékhoz:)!
Annyira szar,hogy pesten nincs gépem...Bár lehet,hogy ennek így kell lennie,mert különben nem sokat látnának bent az egyetemen:),bár már azért sokkal jobb a helyzet mint régen...fiatalság-kockaség/bolondság/részegség:)!Van gép,amit tudnék játszani tq-t esténként,csak az a baja,hogy egyszerűen nem tudom elindítani rajta,miután felinstallálom a steamben.64 bites a rendszer,de szerintem nem ez a baja,hanem az,hogy lehet,mivel az othoni gépre is fel van tévve,nem engedi,hogy két gépen is lehessen játszani egy azon temékkulcsú programmal..!Vagy nem tudom.De amúgy ezt írja ki:
This game is curretly not avaible.Prelase trying later.
Én már egy jó 3 hete próbálkozom,de kezdem megunni,ugyhogy lehet,megkövezhettek,de felcseszek egy tört verzsönt majd.Csak most meg beszart ráadásul a gép(haveromé az albiban)vagy nem tudom mi a baja,de 10-15 perc a bootolási idő,amikor bekapcsolom...:)!
na asszem ennyi off elég egy napra:)!
Inkább azt mondjátok meg,hogy a harbingerrel el lehet e mókázni legendig pro cucc és -100%rec nélkül?:)