-
Emberek!
Ez óriási amit itt leműveltek:)!Komolyan!Tegnap nem tudtam netezni,most meg olvasom itt mi történik!Szereztetek egy két vidám percet,rohadt jó!Dudo,én elhiszem,hogy nem szoktál editorozni.Vasziszdasz,elhiszem,hogy te ezt nem hiszed el,azt is elhiszem.Viszont felesleges a piszkálódás megint szerintem.Mind a kettőtök elég pro gondolom,régóta toljátok,van már rutinotok!Az,hogy dudo hogyan szeret játszani,hogy ő az X+-at nem tartja cheatnek(amugy én sem),miért zavar téged?Te annak tartod,de attól még mindenki paraszt mádon szerzi a cuccait,aki X3-azik?Én egy dolog miatt X3-azom,az xp miatt,semmi más miatt!Még a játszásnak abban a fázisában vagyok,amikor többet fejlesztem a karaktereimet,mit farmolok,mert én még nem untam szarrá a karakterfejlesztést(a dio2-ben már igen,itt már csak soso mf van[szerintem a maphack sem cheat,hanem olyanoknak készült,akik nem arra akarják elbaszni a drága idejüket,hogy azt a rohadt lejáratot keressék,meg érdekli őket a másik gearje[).Szóval,most engem is elkezdhetsz szidni,hogy én is csaló vagyok,nem baj.Viszont én csak arra akarlak rávilágítani,hogy tényleg felesleges ez a civakodás.Ez nem olyan egetrengető nagy dolog,ami zavar téged,nem származik belőle semmi károd.Gondolom neked is van überpro karid,jól tudsz vele irtani.Másnak is van;ki így ki úgy rakja össze.Most ezt ne értsd félre,ezt nem úgy értem,hogy én ugyan úgy csodálok egy olyan karit,ami editorban készült,mit egy olyat,ami fél év munkája volt.Sőt,én is utálom az editort;dudót én nem ismerem,viszonylag új ember vagyok itt,de már sokat olvasgattam a régebbi hozzászólásokat.Ebből nekem az jött le,hogy dudnak és shorlexnek ez volt a kedven játéka egy jó ideig;innentöl kezdve,magamból kiindulva,nem fogják elbaszni a játékélményt azzal,hogy editorozzanak...Legalább is én rühellem az ilyen progikat.Na mindegy.
Ez az én véleményem!
Vidu:
Elég jó kis cuccok,ha jól számoltam +5 all skill...:),komoly.Dolgozom az ügyön majd,hogy utólérjelek.:)
Dudo:
Nekem van sharderem,de szerintem teljesen el van statolva...nincs elég manám,szóval ott basztam el,hogy az volt az első karim és mindenre nyomtam egy kevés pontot.Ahelyet,hogy csak az INT-et tápoltam volna.Elég noob kari lett,de hát istenem,valahol el kell kezdeni.:)