• vasziszdasz
    Nem kell magyarázkodni amiért végig editoroztátok az egész játékot. Én is beírhatnék egy akármekkora értéket az editorba, de nem teszem, inkább runolok még pár 1000-et, hátha kiesik vmi ami még nincs meg. Nekem az nem teljesítmény hogy fél perc alatt csinálok egy lvl75 karit chrisrelices cuccokkal. Utoljára akkor csíteltem, amikor a CoV-ba küldözgettem saját kódokat, azóta nem vonz a téma.

"Nehezítés", persze... végülis az örökélet se csít, csak "egyszerűsítés", hiszen előbb-utóbb biztos megcsináltad volna... Ami nincs benne a játékba az mind csít. Mint a dio2-nél a maphack.

30% str +10% dex +10% dmg resistance meg +20% körüli pierce dmg
    Belépsz egy netes játékba, 1000-ével esnek az ilyesmik, pár perc alatt 500 karira való készletet bezsákolhatsz. De mi értelme? Nem dolgoztál meg érte, csak sima csalás, akárhogy nevezed.

+50% os amut a jatek eleje óta arul a kereskedő, csodalkozom h meg nem tudtal venni egyet sem ennyi jatek utan
    Én meg azon hogy te igen, sztem ez is vmi modos cucc lehet. Van perseus relic is a játékban, csak le van tiltva mint dio2-ben a constriction ring.