• dudovec
    Lol Virsli, te megmindig itt tartasz? neoltsál már telleg:D Mar az első "conqueror" istenitő hsz-nel, vagtam h ujra itt garazdalkodsz, anmivel semmibaj nincs, de ne istenitsük mar ennyire ezt a CL-t. Annyira birom benned, hogy mindent csitnek nevezel ami 1picit is beleszol a jatekba. Az X3 mod nem csit, hanem NEHEZÍTÉS (lassukbe szükség van ra, mert meg egy atom elbaszott build mellett is vegigtolod legendet x rutin utan), ahogyan a 30000x es dropchance is a moboknak, mivel egy kurva cuccot nemfogsz felvenni azok közül amit dobnak, mivel kivan farmolva rég az elite gear. De 3x annyi mob fog rád rusholni, full lila meg brutal zöld cuccokban, amit hasznalnak es masodpercek töredéke alatt szetbasznak szinte minden 100% reces karit is, ha nemfekszel 2 kezzel a stunlock gombon.

Amugy kivancsi lennék milyen gearje van az ijaszodnak, ha olyan szarnak nevezed. Ha aszondod h nemmodoltal soha, meg te nem "csalsz" akkor kivancsi vagyok sikerült e kifarmolni olyan cipőt pl, ami +30% str +10% dex +10% dmg resistance meg +20% körüli pierce dmg is. Mer nem a tracker set es az ehhez hasonlo tipikus cucc, amit "jónak" nevezünk. Igenis high end cuccokban, az ijaszom 1 lövéssel lőtte a mobokat olympuson, meg ha 1 db mob jött akkoris. (bar lehet kellett hozza studyzni, nem emlexem, de nekedis kell a squall a cl hez..)

Meghat ha aszondod h te meg igenis megmindig jatszol, lehet tulkene mar lepni ezen a CL stunlockolok mindenkit ennyi év utan (bar ha 1cl leviszi oket ahogy mondod, akkor kivancsi vagyok h mit is stunolsz vele:D:D), a spiritpet meg lesolozza neked a bosst.

A conqqal amugy egyet ertek, valoban melee karinak az a legkézenfekvőbb egy kezdőnek, de ő nem azt kezdett es nem azzal akar jatszani, szal ha nemtudsz neki abban segiteni, akkor ne mondd el 30 adjara pls h a conq az isten. Lehet kezdeni shardmaget is, lehetőleg druidot v oraclet, igaz az elejen lefekszik majd vele parszor, de belejön es nagyonfaszan tud majd vele famrolni.

+50% os amut a jatek eleje óta arul a kereskedő, csodalkozom h meg nem tudtal venni egyet sem ennyi jatek utan:) Cuccod valoban nem lehet valami erős, nekem 100% rec +300% cast 1600 int +4 skillel, ugy hogy shieldem van mellette és paladin vagyok, nem oracle. Spiritpetre pedig nemigazan van szükség 100% rec storm mellett, mer spellbreakerrel ugyanugy megtudod csinalni a hp reductiont. Itt 1 példa erre, ez x3 + dropmod.
    Paladin

Hameg kihivast akarsz akkor tessek elfelejteni a 100% recet, elővenni a jóöreg shardert, x3 + dropmod aztan ügyeskedni vele h ne verjenek agyon.

sharder