• dudovec
    Valaszthatsz, hogy pajzs, vagy dual wield... Ugyanannyi skillbol gyurod ki kb barmelyiket. Pajzzsal nyilvan joval eletkepesebb leszel, dual wielddel meg szerintem jobban dps-elsz. Regen 1.08? ban, amikor sikerült eletem első életképes dualwielderet megcsinalni (brutal ijaszok miatt), akkor egy 100% rechargeos conqot csinaltam ami healelte magat es vegig colossusban apritott. Raadasul meg ki is hasznaltam egy bugot amit talaltam: ott ha nem raktal fel shieldet colossus formban, akkor minden nyilvesszőt avoidoltal, igy a DW brutal volt:). Aztan az ujabb patchek révén a többi dualos is (champ, slayer) eletképessé vált, igy mar nemvolt szükség ilyen 100% rechargeos atom absorpos dual wielderre, mint a conq. Csak egy pelda kedveer tettem be a videoba, hogy tulajdonkeppen ez öli a leggyorsabban titant.. Mert ugyan leverhető titan 1 utessel is, ennek a conqnak meg kell v 15.. de mire lejár a tüske a titanrol addigra lepofozom, míg 1 masik kari még csak akkor kezdheti el ütni, különben behal a francba:D