-
dudovec #19437 Draker: Amikor elinditod az x3 at, akkor vissza fog dobni.. Akkor nincsmas dolgod minthogy elinditod es mar x3 ban is leszel. A "visszadobas" altal toltodik ra a mod a kovetkezo krealt jatekodra.
Csubafejes: a prophet pont nem dps kiraly. Level 45 on meg boven van mit fejlesztened a storm agon. Ha van 100% reced (gondolom nincs) akkor lightning + spellbreaker + squall. Hameg nincs rechargeod , akkor shardozni kell 300% casttal (castpeedes cuccot egyszerubb szerezni sztem, mint recharget). Dream agbol ha caster vagy, akkor csak valamien trancet raknek ki.. Mondjuk absorpot, mivel a legfelso resist levevo trance a legjobb, de ugytudom hogy nem adodnak ossze a reduced resistanceok, es mivel ilyen tekintetben jobb a squall, amit ugyis ki fogsz rakni, igy a reduced res trancenek + squallnak nemlesz ertelme.
Shard + squall + whisp passive skillje + storm nimbusbol a cold dmg-t ado cucc + nightmare petnek az altatása jó... Ezekkel probalj operalni a kesobbiekben is, ez boven eleg skill amire eltudnad verni a pontjaid, sőt:D
Futto: Ha jol emlexem a chagan feletti palota nem tartozik a main questhez.. Chagannak több kijarata van.. Ahol a felkialto jeles csavo nem nyitja ki a kaput az az a kijarat amin csak kesobb kell majd kimenned. Chaganba erve az emperor legyőzese utan (ami talan attributet ad "csak"? ) déli irányba kell kimenned , elmenni a jade palace wp-ig. Utana onnan delnyugat, elmesz szetvered a bikát, bemesz a palotaba beszelsz a csavoval, es mar TP-zhecc is vissza chaganba, ahol a res fountain mellett ha dumalsz a csavoval, akkor kitudsz majd menni utana a keleti oldalon is. Persze ha akarod a bika legyőzése utan meg megcsinalhatod a three sisters questet, de nemsok ertelme van az expet leszamitva.
Harkat: farmolni siman lehet lilat meg kéket dropmod nelkül is.. De ahhoz legalabb epic szinten kell tolni titant, hadest, vagy a bonusmapot. Epicen ill. legenden mas lilákat fog dobni, de pl epicen csak akkor dobott nekem anno titan lilát, ha már elértem egy bizonyos szintet.. Mert asszem charlevel + bosslevel /2 = itemlevel.. , bar ez most lehet nincs igy lekodolva sehol, mindenesetre a tapasztalat valami iet mutatott anno. Setekben amugy sem erdemes gondolkodni, a pro gearben altalaban sosincs 2 azonos set, a huntert leszamitva , bár ha godlike zöld cuccaid vannak , akkor a hunterre sem fog felkerülni 2 tracker cucc..
Laci: a titan killt leirtak neked teljesen faszan. Amit a helyedben csinalnek az az , hogy olympus elejen a demonokat farmold le josoxor.. Kozben mondjuk lepsz majd 1-2 szintet ,meg kiesik jopar deamons blood. Azokat összerakva , mar normalosbol is osszetudsz talan kaparni 50 vit damage resistet, ami azert elegjot tesz titan eletszivasa ellen. Tovabba a technika az az , hogy befutsz es rogton futsz el mellette , teljesen nyugodtan.. Felveszed a battle markert es mesz neki azonnal.. Ahogy odaersz, epp akkor fog lejarni a tüskéje.. Jol megsorozod mindennel ami van. Persze a jatek kurvara cuccfüggő. 300 dps el meg 2.5k lifeal nyilvan eleg nagy kihivas lesz a titan, de probald meg a stormbol levenni a felesleges szarokat. Kirakni zaszlot, onslaughtot es agyonverni az arcat.
Legend titan vs slayer, conq
Itt pedig egy korabban linkelt cucc arrol, h titan tüske ide vagy oda, egy brutal cuccos conqueror agyonveri meg tüskék mellett is life poti nelkül.. A slayer meghat szejjelzuzza par mp alatt:D
Persze anno briganddal lenyomtam 1 lethal strikera titanbacsit, sőt egy 4 ütésből álló calculated comboval is.. 200k-s lethalt ütöttem bele dmg to titans nelkul:) Kb 100k lifeja van titannak legenden.. Hydra volt az egyetlen boss akit nemsikerült egy hitre levagni a briganddal, 140k volt rajta a legnagyobb krittem es maradt kb fel centi lifeja. Bár lehet ha bejött volna minden 5% to lofasz szórzó, akkor őis meglett volna:D
ja ha valamit elírtam , meg nem emlexem a skillek nevere az azer van mer nemjaccom mar v 1 eve:) üdv