• kgabus
    Hello emberek! Régen jártam már erre, meg úgy egyáltalán a TQ mappám környékén, de most megint elővettem a játékot és felvetődött pár kérdés.

Van egy régi templarom, felszereltem weapon switches (pelaron pajzs, lykaion kalapács) 100 recesre, bal klikkre ment a batter, jobbra phantom. Alapból asszem 76% van rajta és az a fura az egésszel, hogy nem ütök criticalokat. A batterre gondolom nem ad, de kb. 3-4 mp cdje van így is és a pajzsos passivokra sem nagyon dobálja, pedig az off ability 1000 körül van. Valakinek vmi ötlete van, miért lehet ez?

A másik dolog: elkezdtem egy conquerort is, azt is pajzsosra tervezem, viszont legenden convert nélkül gondolom nem nagyon van meg, és ha csak a fegyó convertes, akkor az nem jelent vmi sok életszívást... viszont ha soul shiver artit teszek neki, akkor a convertet a pajzsos passivokra is beadja? Úgy lenne logikus... vagy meg lehet ezt oldani vhogy jobban is?

Még vmi: arcane formulákra van vmi speckó hely, ahol farmolni érdemes? Egy thunderfist kellene a tyranthoz, vmi olyasmi rémlik, hogy normal secret passageon elég sok recept esik...

Egyelőre ennyi. :) Köszi a segítséget előre is!