Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!
Hol talalhato az a map?és hogyan muxik?😊

Lord: ezeket a cuccokat en talaltam nem mas. Az h mi a csit es mi nem abba ne menjunk bele , nyilvan nemfogok olyan kepet berakni amit nemtudnal teis leshotolni egy rendesen vegigtolt karival , ezekkel a cuccokkal. De ezis kilett mar targyalva parszor asszem.

Virs lee: nemtom megfigyelted e , de toxeus kb 1.5 secre a spawnja utan rakja fel az "IM" kepesseget. Namost elojon , ranyomsz egyet , meghal , temeg mesz tovabb. Kb ennyi xD

nem. lent áll. Mondom elõ-elõ szokott fordulni, az esetek többségében akkor, mikor megtalálom valamelyik tárgyat. Aztán kilépek. Azt hittem egyszerre kell megtalálni a két tárgyat. De tegnap egy játékon belül találtam meg, nem volt pihi, mégsem fogadta el!
envoka
Ha jól emlékszem, amikor megvan a két tárgy, Imhotep már az északnyugati kapunál, az oltár mellett áll. Ott áll ? Mert ha nem, lehet hogy bekaptál valami bugot.

http://sacred2.hu/

Köszi envoka, de tudom mit kell csinálni. Többször elõfordult, hogy mindkét tárgy nálam volt és nem fogadta el. Az a kérdés, hogy miért? Most is megvan mindkettõ, de a púpos buzi szerint "keressem meg a másikat..."
envoka
Ha meg oda mentél elõsször, akkor ide menj.

envoka
Elöbb menj még el ide.
A 6-os számmal jelzett helyre. Itt tudod befejezni ezt a küldetést.

envoka
Dobd el õket. Nem jók semmire.

Mire valók a kék teknõcös tekercsek, amiken versek , levelek és receptek vannak??? Csak színesítõ lenne?

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

kérem kapcsojja ki ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ezzel rábaszol a toxiousra és kifexel az IM-tõl. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nehéz lenne, mert nem szoktam inni😊) na komolyan, miért nem fogadja el az "EGYENSÚLY KEZÉT" és a "KÁOSZ SZEMÉT"? Kuncog, hogy oké, de most vigyem oda a másikereklyét....
Hamachihoz nem értek 😄

1. nem
2. igen
3. nem

Te be vagy b@szva, menj aludni.

Blacksheep333
Hali.
Tegnap este toltuk haverral hamachin keresztül és egyszercsak kapott egy kékhalált. Amikor ujra akar csatlakozni a server azt irja ki hogy Unable to connect. Amikor meg õ csinálja a servert és csatizok, akkor meg hosszason tölt végül kidob egy Lost in connect üzivel.
A segitséget elõre is köszönöm!

Az operációs rendszeren is túl...

Helló!
Ha már kiválaszottam a két képességet, nem cserélhetem le õket, csak a képességeken belüli perkeket lehet nullázni a misztikusnál vagy kinél? Esetleg a kiegészítõvel nem lehet 3. szakosodást választani?
Thx.
Örülnék..ha én találom, nem felcsítelem és én vagyok a faszacsávó! Eredeti játék IT 1.1-es patch...és a faszkalap nem fogadja el a káosz szemét és az egyensúly kezét...azt mondja a púpos faszkalap, hogy hozzam a másik ereklyét is...de MÁR NÁLAm VAN!!! Megoldás? Valami csítmentes😄
Akkor toled mindenki hadd irjon pls amit akar. Ez nem dicsekves , sokkal inkabb a jatek hatarainak feszegetese , de latom nagyon zavar😄
Es valszeg orulnel 1-2 ilyen "szarnak" a Labirynth seted helyett<#vigyor2>

Tõlem mindenki úgy játszik ahogy akar...de minek ilyen szarokkal dicsekedni?
Na valami ilyesmi cuccokat kell felrakni ha rendesen akarunk crittleni😊
Brigandban az a fun , h nemkell neki rec , meg semmi.. Csak 1 gyors eldricht bow , swapra meg egy brutko landzsa , meg 1 calculated strike.
Calculated gyengenek tunhet , dehat a lethallal ellentetben arra hat a Volley. Szal jelen esetben 20% chance a volleyre , 10% chance 250% dmg re , 15% chance 450 fizikal dmg re eshat tovabbi 5% chance 100% dmg plusra.
Lethal is jo , sõt.. ezzel a szerkoval nyomtam 200k t is titanra fullbuffban , vicces volt😊 Mindenesetre erdekes , hogy 100k ig crittel a sima calculated strike egy jo brigandnal;>>

<#alien> Komolytalan.
Van egy csomó lilám, cseréljünk!
Ugyan már emberek...

találj😄
Megnéztem a banshee-t. Ja, jó lenne egy Jade emperor artifact és egy Heka staff<#finom> ADJATOK!!!!!!!!!!!!!<#vigyor1>

Shorlex: Archmage clasp/Polaris/Golden veil ...ennyim van, meg volt 2db high priest gyûrû TQ ban. Mikre gondolsz? De mindegy is, hiszen még meg kell találnom😄

Honnan szeditek ezeket a brutális zöldeket??? Nekem is dobja, de 2-3 átlagos képességgel, nem 5-6 szuperrel... a rúnákról nem is beszélve! Valami mod? Mi az a custom map? Neten küldhetõ, singleben tolható szerkesztett pálya?
Persze nem volt idõm csak epicben végigtolni az act 5-öt és semmi reces cucc nem pottyant...ellenben egy csomó kék cucc aminek tökre örültem...amíg meg nem láttam, hogy mi az: teknõcös tekercsek különféle szövegekkel. Ezekkel mi a teendõ??? Az Overlord palotájában találtam kalóz kollekciót/detektívet és mikut<#eljen>, esküszöm nem rosszak egy 35. szintû karinak😊 Van még ilyen egyedi cucc?

Köszi, igy már világos.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

mert a hunter ágban a def abilityt a wood lore-ból kapod, ami meg csak akkor mûködik ha bow vagy spear van a kezedben.

Tegnap leszedtem a frapsot, próbaképpen összedobtam egy soothsayeres vidit, vágni még nem tudok ugyhogy csak ugy folyamatában, ahol éppen tartottam. 😄
http://www.youtube.com/watch?v=HY-Q-KXMivQ

Warden sztem elég hatásosnak tünik. 😄

Blacksheep333
Szerintetek melyik a leghatásosabb közelharci kaszt?😊

És az Immortal Throne-t honnan tudom leszedni?
Meg a patchelés nem megy... Nem akarja feltenni.
És akitõl meg van a játék annak meg rendesen mûködik nem csinál ilyenket
Én csak a Wardennek raktam fel annak ugyis kell a 414 dex, viszont a +5 all skill miatt egy csomó pontot lehet megtakarítani. Majd lehet csinálok egy meeles-bowos brigandot annak is jó lesz.
Az mér van hogy amikor leveszem a khtoniont a kezébõl akkor visszaesik a def aby 1600rol 1000re mikor olyat nem is ad a dárda?

Szep az a gloves , de inkabb hordok ilyen statos Revenantot.. Igaz csak +2 skillt ad , es nincs rajta az elemental res , de nemkell hozza dex , ami nemigen szokott tobb lenni 200 nal a harcosaimnak xD Off ability megvan masbol , csak joval nagyobb dmg;>

Ha felteszed tutira nem fog befagyni.

Jó ez a cuffos custommap, a játékba soha az életbe nem találtam volna ilyet. Összesen talán csak kettõvel találkoztam, pedig 1-2 karival már végigszaladtam. 😊

Blacksheep333
A játék kiegészítõje. Immortal Throne

Lehet hogy hülyeséget kérdezek most de mi az az IT?
Most lett meg a játék még nem nagyon igazodtam ki rajta fõleg hogy 3.szinten befagy😄
100 rec = 3 item
100 rec nélküli summoner legenden = halál (vagy vontatott játék)

bélanéni
hutkai: írtam mailt!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Blacksheep333
Nekem úgy kiserült elinditani hogy, feltettem a TQ -t, semmi patch csak crackeltem, utána egyböl rá az IT, mikor elinditottam mondta, hogy updatelni kell, én le ok oztam, feltette és ment is.😊

Hello!
Még mindig nem jó TQ. Feltettem újra a játékot, nem crackeltem és amikor megpróbálom patchalni Ezeket a patcheket próbáltam
- v1.01--v1.08
- v1.01--v1.11
- v1.01--v1.20
- v1.01--v1.30 r2
bemásoltam a fõkönyvtárba és úgy sem sikerült.
Ezt a szöveget írja ki:The Titan Quest updater has encountered an error
Nah végigtoltam a summonerrel az iT-t normálon, elég könnyen ment, hiszen 62. szintû, holnap megcsinálom epicen és legenden is. Sok új kék tárgyat dobott és zöldet is, be a vaultba rögvest. Asszem 2 küldivel nem boldogultam, de biztos csak figyelmetlen voltam és kihagytam két kis pályarészt. A monszták közül a békaemberek iszony gagyik, sõt úgy tûnt a démonok kivételével nagyon felületes mindegyik kidolgozása. Az elíziumi kalandozások megagigajók voltak!!! Receptet találtam, kb 5-öt, de még össze nem sikerült rakni egyiket sem. Mivel a gyûrûkbõl kivették a recharge-t, kb 60% körül vok és az KEVÉS!!! Nincs mese, vissza kell váltanom a recharge elõtti kollekciómra és bal gomb sima támadás/jobb erupion-t alkalmazni... Na nem baj, holnap megtalálok minden reces cuccot<#kacsint>

Netes serverre nemtudtok felmenni ugyanazzal a cd kulcsal. Es ha minden igaz , akkor amikor lanoltok , akkoris kulonbozo cd kulcs kell legyen. Ha jol emlexem regen is igyvolt , de ez nem 100%. Keress hozza masik tört keyt neten ,es rakd fel neki azzal , nezdmeg ugy.

Blacksheep333
már nem kell.

Blacksheep333
Hali
Régebben feltelepítettem a gépemre a TQ t és átmásoltam a tesómnak már a feltelepitett kész játékot, hogy tudjunk multizni és ne kelljen felrakni. Megy is neki normálisan,, de lett uj windows és nincs meg a CD ezért átmásoltam a tesómtól a gamet. El is indul meg minden, de a fõmenüben mikor kattintanék a Single Playerre vagy az Optionsra vagy akármire akkor kiirja hogy: Invalid CD key. Erre csak OK ot tudok nyomni és kész. Valaki tudna segíteni. Nincs regedit file egyik gépen se. tört verzió és 1.08 as patch. Lehet ez a baj? Elõre is kösz a segítséget.

Hy all! azoknak akiknek még mindíg gondjuk van a patchelgetéssel, nekem megoldotta a gondot hogy a telepítõfájlt bemásoltam a játék fõkönyvtárába , onnan már feltelepült a javítás!
Ha felteszed a kieget semmi nem változik a vaultba minden marad ahogy volt, de azért csinálj egy biztonsági mentést a .vault fileokrol.

A lich alap attackja "spectral bolt" , elemental damage-t okoz, gondolom random: fire/cold/lightning. sztem...