23078
  • zoli47
    Dehogynem, jó a pajzs ha 100% blockod van. Defense skillekkel pajzzsal is tudsz támadni, majdnem olyan mint a dual wield, de nem halsz be olyan könnyen.

A formulák lényege hogy ösztönözzön a teljes játékra, ne csak pár helyen runolj. Így aztán nincs is kiemelt terület, mindenhol esik valami fontosa alapanyag. Ha csak levelek kellenek, akkor a világítótornyos küldetésben mindig kaphatzs egyet 100% biztonsággal. Mielőtt megcsinálnád, mentsd el a karid valahova, csináld meg a küldetést, rakd karavánba a kapott levelet, majd másold vissza a quest nélküli karid. Így lehet végtelen számú papírt begyűjteni.
  • ROMOTO
    A formulákra szedjél le egy custom mapot, mert megőszülsz míg összehozod.
    Ha zászlózol könnyebben szívsz életet, a phantom gyakran bugosan üt asszem, eleve nem fogsz soha annyira crittelni mint egy hunter, rugó, de az neked nem is kell.
    A pajzsos conc jó build el, közepes cuccal simán elvan legenden is életszívás nélkül.
  • ricsa008
    a következő GameStar teljesjáték
  • Zan
    Én nem dombornyomottal fizetted,mégis megfelelt neki...sima visa electronnal...
  • kgabus
    Hello emberek! Régen jártam már erre, meg úgy egyáltalán a TQ mappám környékén, de most megint elővettem a játékot és felvetődött pár kérdés.

Van egy régi templarom, felszereltem weapon switches (pelaron pajzs, lykaion kalapács) 100 recesre, bal klikkre ment a batter, jobbra phantom. Alapból asszem 76% van rajta és az a fura az egésszel, hogy nem ütök criticalokat. A batterre gondolom nem ad, de kb. 3-4 mp cdje van így is és a pajzsos passivokra sem nagyon dobálja, pedig az off ability 1000 körül van. Valakinek vmi ötlete van, miért lehet ez?

A másik dolog: elkezdtem egy conquerort is, azt is pajzsosra tervezem, viszont legenden convert nélkül gondolom nem nagyon van meg, és ha csak a fegyó convertes, akkor az nem jelent vmi sok életszívást... viszont ha soul shiver artit teszek neki, akkor a convertet a pajzsos passivokra is beadja? Úgy lenne logikus... vagy meg lehet ezt oldani vhogy jobban is?

Még vmi: arcane formulákra van vmi speckó hely, ahol farmolni érdemes? Egy thunderfist kellene a tyranthoz, vmi olyasmi rémlik, hogy normal secret passageon elég sok recept esik...

Egyelőre ennyi. :) Köszi a segítséget előre is!
  • Kicsikiraly
    na végre megoldottam a játékot fut rendesen :D

egy kérdésem lenne: van a bannerban lévő linken egy karakter build, a ranger. na most ott a skill pontokat oké hogy hogy osztom el, de a többi pontot (strength intelligence dexterity) azokat hogy osszam el?
  • zoli47
    Hát crackelt .exe-t nem is szokás patchelni sehol, azt még előtte kell.
  • Kicsikiraly
    na igen, csak törttel nem enged patchelni :S
  • zoli47
    1.08 előtt voltak fagyások rendesen, patchelni kell alapból. Afelett bármelyik jó.
  • Kicsikiraly
    de viszont nem tudok rendesen fizetni most nézem, dombornyomott kártya kell :S sebaj, csak megoldom :D
  • Gear
    Igen . Ezt ajánlottam én is :)de szerintem a véösszeg nem 3500,- hanem 4200,- .Valami adóféle még rámegy .
  • envoka
    Itt. A 6-os számmal jelzett helyen.
  • Kicsikiraly
    de azért megkérdezem, ugye ez az?
  • Kicsikiraly
    ó, akkor inkább ott veszem, még jó hogy van steames accom :D
  • kedvesandi
    Broatka megadhatnád az msn címedet,vagy skype-t, hogy az ilyeneket ott kérdezgessem :-))
  • kedvesandi
    Elakadtam megint... :-S Nem találom a Káosz Szemét :-(
  • Zan
    meg ne vedd,hidd már el hogy rohadt olcsó ha letöltöd a steamen keresztük kieggel együtt!4000ft az telleg nem sok...!!!és csak a kártyaszámodat kell beírni,nem húznak le róla több pénzt,én egy fél éve vettem kb.
  • Zan
    Steam-en kiegészítővel együtt 3500 forint!ha annyit nem ér meg,semennyit sem.Még én is megvettem,pedig én elég csóró vagyok:D!
  • Zan
    Bármelyik párosítással lehet,ha vannak megfelelő cuccaid...csak annyi,hogy vannak olyan párosítások,ami kezdő cuccal is tudnak brutálisak lenni!
  • Kicsikiraly
    igen, ez volt a másik amit néztem. akkor egyelőre megveszem itt a simát, aztán később a kieget ha nagyon tetszik :D
  • envoka
    Tipp.

A Deluxe csak az alapjáték (a 6300 Ft. sok érte), a kiegészítőt külön kell megvenni.
    Egyébként ez a baj a másolt játékkal, nem (vagy csak igen nehezen) lehet patchelni, patch nélkül pedig fagy.
  • Kicsikiraly
    ha a deluxe edition a kieges változat, akkor az van 6300-ért, de megnézem más üzletekben is.
  • Gear
    Boltokban majd 10k ért láttam kieggel. Steamen 4200 az alap meg a kieg együtt. Az eredeti már nem fagy, hacsak nem a gépeddel van gond:).
  • Broafka
    nekem is ez volt... a másolttal, vedd meg eredetibe és egyszer se fagy ki :)

mostanra már biztos kiegészítővel adják (ha adják) és nem hiszem hogy oylan drága lenne)
  • Kicsikiraly
    hiaktok. most kezdtem el a játékot, épp a második vagy harmadik questet csináltam meg (amikor Tellist kell kiszabadítani a barlangból), és egyfolytában kifagy a játék. Találok vmi FAQ-t ahol le van írva a probléma megoldása? vagy tudnátok esetleg segíteni? (sajnos nem eredeti a játék)
  • envoka
    Készítettem egy video összeállítást is az Assassi karakterről.
    Legend : Hidra - Talos - Manticore - Dragon Lich - Olympus.
    Mivel ez az első videom, semmi gyakorlatom nincs az ilyen videos dolgokban, a youtube-re is csak tegnap regisztráltam, ezért a hibákat kéretik elnézni.
    Annyit hozzátennék, scrollt vagy egyéb tuningot nem használtam.

Legend - lvl63. Assassi

• envoka
    Megcsináltam ismét az assassin karakterem. Most egy kicsivel jobbra sikeredett mint tavaly : D
    Normál ütések :

Lethal Strike :
    (Mondjuk ezt szerkezet ellen ütöttem, de normál monsta ellen is bevisz átlagban olyan 50k - 200k között)

• ROMOTO
    Úgy van, xarul emléxem 1,5 év távlatából :)
  • Broafka
    hmm, majd kipróbáljuk ezt is :)
  • zoli47
    Ha a legkomolyabb dmg-re akarsz menni, akkor earth. Eruption + squall + wisp gyorsan szétüti a legkomolyabb bosst is.

Általános questelésre spirit jobb. Chain light instant hatású, nem lehet elfutni előle, mobokra jobb mint az eruption. Bossra már nem.
  • zoli47
    Az a revenant. A stonebinder a medúzák cuccosa, act1-es.
  • Broafka
    igen, köszi, megnéztem azóta pár ilyen youtube-os oracle videót, ott is azt használjak.
    köszi a helpet
  • vidu01
    str-int-dex: 50-2000-160 ternion ütősebb lesz mint az ice shard, dark covenanttal tudod fedezni a manaszükségletét + squall resistlevételre. A botba dmg converted to healthes relicet kell majd rakni csak így működik.
  • ROMOTO
    Nem custom maposak, a királyok völgyében kell farmolni.
  • envoka
    Hali ! Újra elővettem a játékot. Tavaly már játszottam vele elég sokat. A fórumot is gyakran látogattam. Ezek a "Stonebinder's Cuffs" kesztyűk, amik +3 all skillt adnak, és custom mapon lehet összeszedni, legálisak ? Szóval lehet ilyent találni a rendes játék során is ?

• Broafka
    oké, köszi
  • zsotesz
    3-mas lövésnél a termion attack-ra gondolsz. Ha igen inkább rakd át az ice shard-ra. Nagyon brutál,ezt max-old minél előbb. Főleg menj rá a 2. passzívjára mert attól lesz majd több lövedék.
  • Broafka
    most ott tartok vele hogy spirit + storm és bottal lövöldözök, elég manával meg attack speeddel, meg azzal a 3-mas lövőssel egész jól lehet majd írtani vele... legalábbis remélem
  • zsotesz
    Jó varázslós cuccokhoz csak inteligencia kell, meg némi dexterity. De a dexterityt kiadják a masteryk (oldalt az oszlop). Pl. nature +48 dexterity-t ad.
  • Broafka
    hát nem tudom, most úgy ki akarom próbálni a stormot, inkább varázslónak akarom csinálni.

Nekem igazából az egyik bajom az ilyen attributes kiosztásokkal van, egy csomó oylan varázsló cucc van aminek a feléhez dexteryti kell a másik fleéhez meg strenght, jah és + még ugye az intelligence-t is növelni kell...