23078
-
zoli47 #19276 Dehogynem, jó a pajzs ha 100% blockod van. Defense skillekkel pajzzsal is tudsz támadni, majdnem olyan mint a dual wield, de nem halsz be olyan könnyen.
A formulák lényege hogy ösztönözzön a teljes játékra, ne csak pár helyen runolj. Így aztán nincs is kiemelt terület, mindenhol esik valami fontosa alapanyag. Ha csak levelek kellenek, akkor a világítótornyos küldetésben mindig kaphatzs egyet 100% biztonsággal. Mielőtt megcsinálnád, mentsd el a karid valahova, csináld meg a küldetést, rakd karavánba a kapott levelet, majd másold vissza a quest nélküli karid. Így lehet végtelen számú papírt begyűjteni. -
#19275 A formulákra szedjél le egy custom mapot, mert megőszülsz míg összehozod.
Ha zászlózol könnyebben szívsz életet, a phantom gyakran bugosan üt asszem, eleve nem fogsz soha annyira crittelni mint egy hunter, rugó, de az neked nem is kell.
A pajzsos conc jó build el, közepes cuccal simán elvan legenden is életszívás nélkül. -
ricsa008 #19274 a következő GameStar teljesjáték -
#19273 Én nem dombornyomottal fizetted,mégis megfelelt neki...sima visa electronnal... -
kgabus #19272 Hello emberek! Régen jártam már erre, meg úgy egyáltalán a TQ mappám környékén, de most megint elővettem a játékot és felvetődött pár kérdés.
Van egy régi templarom, felszereltem weapon switches (pelaron pajzs, lykaion kalapács) 100 recesre, bal klikkre ment a batter, jobbra phantom. Alapból asszem 76% van rajta és az a fura az egésszel, hogy nem ütök criticalokat. A batterre gondolom nem ad, de kb. 3-4 mp cdje van így is és a pajzsos passivokra sem nagyon dobálja, pedig az off ability 1000 körül van. Valakinek vmi ötlete van, miért lehet ez?
A másik dolog: elkezdtem egy conquerort is, azt is pajzsosra tervezem, viszont legenden convert nélkül gondolom nem nagyon van meg, és ha csak a fegyó convertes, akkor az nem jelent vmi sok életszívást... viszont ha soul shiver artit teszek neki, akkor a convertet a pajzsos passivokra is beadja? Úgy lenne logikus... vagy meg lehet ezt oldani vhogy jobban is?
Még vmi: arcane formulákra van vmi speckó hely, ahol farmolni érdemes? Egy thunderfist kellene a tyranthoz, vmi olyasmi rémlik, hogy normal secret passageon elég sok recept esik...
Egyelőre ennyi. :) Köszi a segítséget előre is! -
#19271 na végre megoldottam a játékot fut rendesen :D
egy kérdésem lenne: van a bannerban lévő linken egy karakter build, a ranger. na most ott a skill pontokat oké hogy hogy osztom el, de a többi pontot (strength intelligence dexterity) azokat hogy osszam el? -
zoli47 #19270 Hát crackelt .exe-t nem is szokás patchelni sehol, azt még előtte kell. -
#19269 na igen, csak törttel nem enged patchelni :S -
zoli47 #19268 1.08 előtt voltak fagyások rendesen, patchelni kell alapból. Afelett bármelyik jó. -
#19267 de viszont nem tudok rendesen fizetni most nézem, dombornyomott kártya kell :S sebaj, csak megoldom :D -
Gear #19266 Igen . Ezt ajánlottam én is :)de szerintem a véösszeg nem 3500,- hanem 4200,- .Valami adóféle még rámegy . -
#19265 Itt. A 6-os számmal jelzett helyen.
-
#19264 de azért megkérdezem, ugye ez az? -
#19263 ó, akkor inkább ott veszem, még jó hogy van steames accom :D -
kedvesandi #19262 Broatka megadhatnád az msn címedet,vagy skype-t, hogy az ilyeneket ott kérdezgessem :-)) -
kedvesandi #19261 Elakadtam megint... :-S Nem találom a Káosz Szemét :-( -
#19260 meg ne vedd,hidd már el hogy rohadt olcsó ha letöltöd a steamen keresztük kieggel együtt!4000ft az telleg nem sok...!!!és csak a kártyaszámodat kell beírni,nem húznak le róla több pénzt,én egy fél éve vettem kb. -
#19259 Steam-en kiegészítővel együtt 3500 forint!ha annyit nem ér meg,semennyit sem.Még én is megvettem,pedig én elég csóró vagyok:D! -
#19258 Bármelyik párosítással lehet,ha vannak megfelelő cuccaid...csak annyi,hogy vannak olyan párosítások,ami kezdő cuccal is tudnak brutálisak lenni! -
#19257 igen, ez volt a másik amit néztem. akkor egyelőre megveszem itt a simát, aztán később a kieget ha nagyon tetszik :D -
#19256 Tipp.
A Deluxe csak az alapjáték (a 6300 Ft. sok érte), a kiegészítőt külön kell megvenni.
Egyébként ez a baj a másolt játékkal, nem (vagy csak igen nehezen) lehet patchelni, patch nélkül pedig fagy.
-
#19255 ha a deluxe edition a kieges változat, akkor az van 6300-ért, de megnézem más üzletekben is. -
Gear #19254 Boltokban majd 10k ért láttam kieggel. Steamen 4200 az alap meg a kieg együtt. Az eredeti már nem fagy, hacsak nem a gépeddel van gond:). -
#19253 nekem is ez volt... a másolttal, vedd meg eredetibe és egyszer se fagy ki :)
mostanra már biztos kiegészítővel adják (ha adják) és nem hiszem hogy oylan drága lenne) -
#19252 hiaktok. most kezdtem el a játékot, épp a második vagy harmadik questet csináltam meg (amikor Tellist kell kiszabadítani a barlangból), és egyfolytában kifagy a játék. Találok vmi FAQ-t ahol le van írva a probléma megoldása? vagy tudnátok esetleg segíteni? (sajnos nem eredeti a játék) -
#19251 Készítettem egy video összeállítást is az Assassi karakterről.
Legend : Hidra - Talos - Manticore - Dragon Lich - Olympus.
Mivel ez az első videom, semmi gyakorlatom nincs az ilyen videos dolgokban, a youtube-re is csak tegnap regisztráltam, ezért a hibákat kéretik elnézni.
Annyit hozzátennék, scrollt vagy egyéb tuningot nem használtam.
Legend - lvl63. Assassi
-
#19250 Megcsináltam ismét az assassin karakterem. Most egy kicsivel jobbra sikeredett mint tavaly : D
Normál ütések :
Lethal Strike :
(Mondjuk ezt szerkezet ellen ütöttem, de normál monsta ellen is bevisz átlagban olyan 50k - 200k között)
-
#19248 Úgy van, xarul emléxem 1,5 év távlatából :) -
#19247 hmm, majd kipróbáljuk ezt is :) -
zoli47 #19246 Ha a legkomolyabb dmg-re akarsz menni, akkor earth. Eruption + squall + wisp gyorsan szétüti a legkomolyabb bosst is.
Általános questelésre spirit jobb. Chain light instant hatású, nem lehet elfutni előle, mobokra jobb mint az eruption. Bossra már nem. -
zoli47 #19245 Az a revenant. A stonebinder a medúzák cuccosa, act1-es. -
#19244 igen, köszi, megnéztem azóta pár ilyen youtube-os oracle videót, ott is azt használjak.
köszi a helpet -
vidu01 #19243 str-int-dex: 50-2000-160 ternion ütősebb lesz mint az ice shard, dark covenanttal tudod fedezni a manaszükségletét + squall resistlevételre. A botba dmg converted to healthes relicet kell majd rakni csak így működik. -
#19242 Nem custom maposak, a királyok völgyében kell farmolni. -
#19241 Hali ! Újra elővettem a játékot. Tavaly már játszottam vele elég sokat. A fórumot is gyakran látogattam. Ezek a "Stonebinder's Cuffs" kesztyűk, amik +3 all skillt adnak, és custom mapon lehet összeszedni, legálisak ? Szóval lehet ilyent találni a rendes játék során is ?
-
#19240 oké, köszi -
zsotesz #19239 3-mas lövésnél a termion attack-ra gondolsz. Ha igen inkább rakd át az ice shard-ra. Nagyon brutál,ezt max-old minél előbb. Főleg menj rá a 2. passzívjára mert attól lesz majd több lövedék. -
#19238 most ott tartok vele hogy spirit + storm és bottal lövöldözök, elég manával meg attack speeddel, meg azzal a 3-mas lövőssel egész jól lehet majd írtani vele... legalábbis remélem -
zsotesz #19237 Jó varázslós cuccokhoz csak inteligencia kell, meg némi dexterity. De a dexterityt kiadják a masteryk (oldalt az oszlop). Pl. nature +48 dexterity-t ad. -
#19236 hát nem tudom, most úgy ki akarom próbálni a stormot, inkább varázslónak akarom csinálni.
Nekem igazából az egyik bajom az ilyen attributes kiosztásokkal van, egy csomó oylan varázsló cucc van aminek a feléhez dexteryti kell a másik fleéhez meg strenght, jah és + még ugye az intelligence-t is növelni kell...