• Firebat
    Hellósztok! :)
    kérdés halmaz következik =D :
    Oracle:
    én az ice shard build-et választottam,tehát azaz ág nekem szinte full, meg squall amit fejlesztek mert az még jó :) , szerintetek a lightening bolt-ot megéri fejleszteni? és a felette lévő chain lightening, az a bolthoz plusz sebzést ad? mert mást nem nagyon ír , így gondolom,de azért megkérdezem =) . am mást itt a stormon nem is nagyon gondoltam hogy fejlesztek...de ha van valakinek még vmi az mondja nyugottan :)
    am még a spirit-et nem választottam, de ott viszont nem nagyon tudom hogy melyiket érdemes, ami nagyon ütős, vagyis DE a liche king :) ,de azon kívül,esetleg a deathchill aura??? nem tudoom...

a másik:
    defense-el is van 1 karim, és avval azon gondolkozok, a skill pontok elosztása mellett,hogy milyen 2nd masterít- válasszak,így skillek elsoztásában is kérek segítséget :) ,gondolkodtam , a spiriten, a life drain miatt...az nagyon jó dolog :) de nem tudom megéri-e , meg ami leginkább foglalkoztat a Dream :) a jó sok aura, bár nemtudom hogy jó kombó lenne-e :) tanácsotokat kérem hogy melyik :) és abban is melyik skill-t lenne érdemes D: . előre is kösz:)