• smplx
    Ok, en is valahogy igy kepzeltem el amugy, de azert lenne par kerdesem, ugyanis meg par dolgot nem latok at a jatekban.

Ternionnak a modositojat ami projectile attackspeedet ad megeri rakosgatni? Vagy hagjam a picsaba.. (leirasa alapjan talan mintha range-t is adna de ebben nem vagyok biztos.)

Storm nimbus: Ha mondjuk a staffom pl csak cold damage-t lo akkor is maxoljam ki a lightningos modositojat? Mert akkor az vegulis a base cold damage-re nem ad bonust. Illetve magat a skillt kimaxoljam vagy csak 1et nyomjak ra? igy 1-es szinten nem valami meggyozo az a bonus damage amit ad.

Dark covenant: lehet csak en vagyok paranoias de nem sok az a life cost? igy ranezesre (meg nem probaltam) pikk pakk lefolyik a hp-m (az a sok ami van :D ) Modositoja gondolom kell neki. :)

Death ward: ez hasznosnak tunik, erre rakjak majd?

Statok: egyelore ugy gondolom hogy pure int-el megyek, aztan majd kesobb kiderul kell-e masra tenni. 1 valamiben viszont nem vagyok biztos. A dex ugye ad elvileg talalati eselyt meg kritikal eselyt, de ez csak fizikal sebzesnel ervenyes, vagy ha bottal lovoldozok akkor is? lehetseges olyan hogy bottal kritikalt lojek? Jah es eleg lesz annyi hp amit a mastery-k adnak (meg a cuccok)?

Hat igy egyelore ezek jutottak elore, kicsit lehet sok lett egyszerre. :)