• dudovec
    Envoka: sztem szamos fontos dolgot nem veszel szamitasba.

A ranger a kezdők karaktere, nyilvan ha profi cuccod van akkor meg 2 ik mastery sem kell. Oak fontos lehet , ha valaki nemkezeli meg eleg jol a karit , nemmindegy hogy 2000 vagy 4000 lifeja van egy kezdőnek.

Study pray az ALAP minden piercing damaggel operalo karinal , felteve ha nincs Squallja - de nyilvan ha huntingozol akkor nemfogsz melle Stormot kerni a squall miatt , ha van Studyd a masteryből. Legenden kb duplazza a scatter sebzeset ami a hunter legfőbb fegyvere.

Call of the hunt a maga 40% attack speedjevel meg a 180% piercing damaggel igencsak durva skill. Nyilvan ha max az attack speeded , akkor "csak" a sebzes ami fontos szamodra. (nyilvan ez a 180% piercing dmg nem dob annyit a karin , ha 2 db 120% os apollod van ,meg 110% os hoodod meg ienek , mert akkor 400% ill 600% pierce dmg viszonyitasz - de egy kezdőnek rohadtul nemlesznek pierce dmg % jai, es annak kb triplazni fogja a scatter dmg jet a skill (mivel az art of the hunt alapskilljet csak a vegen erdemes fejleszteni es az amugyis csak 90% koruli pierce dmg t ad..). Raadasul lehet , hogy sok az attackspeeded , de ahogy a leirasban is emlitettem - erdemes a skillekkel elerni a max attackspeedet , mert akkor rakhatsz fel + sebzest ado cuccot az attackspeed tulajdonsag helyett. )
    Es igen , recharge cuccok nelkul lehet a Rangernek allando callja 12 skill pont aldozasert , ami igencsak megeri (foleg h a kezdonek nemlesz 200 feletti speedje a ratyi cuccokkal) - Shorlexnek is eleg sokat mondogattam ezt a Refresh dolgot, mig a vegen ugytunik h rabolintott a dologra.. nyilvan ezert rakta bele a leirasaba:P

A farkasra nincs feltetlen szukseg , de sztem 2 db (7/1/1/12) es mar eleg surun tolja neked a 15% total speed +90% dmg s aurat , ami lassuk be nemrossz.

A plague valoban nem 1 nagy szam , study mellett felesleges , legenden ha 6x felett nemtudsz mire rakni , akkor kilehet fejleszteni es rarakni a bossokra , de valoban nem letszukseg.

De a bleedingre meg a poisionra , amibol lehet akar 5000 dmg/seced akkoris szarlesz ratolod a pontokat , pedig hidd el semmire nemjo normal act1 athen utan. Pazarlas.

Energyt nemigen adnak a tenyleg tap ijasz cuccok ugytudom , es azert joljön az a nature agbol jövő mana az oak meg ijasz buff reserved energyjere , a study + call + refresh hasznalatrol nemis beszelve.