23078
  • ntex
    Szeretnék csinálni valami varázslópalántát.
    Mondjuk milen lenne egy Earth + Dream ?

Ha van valami jobb ötletetek varázslóhoz akkor írjátok meg pls
    Előre is köszi
  • dudovec
    Valoban van jobb hunter ennel , de resist szokott a legkevesbe erdekelni 1 tavolsagi karinal , foleg 1 hunternel aminel nemernek fel kepernyonel kozelebb. A bossnak meg nemkell beleallni a spelljeibe , ez nem az a kari.
  • envoka
    Az igaz... viszont ez a karakter nem játékra való (a resistek miatt).

• dudovec
    Slayer ijaszbol is eleg szep sebzest lehet kihozni , bar ez mar igencsak fullbuff , egy scroll is bejatszott , meg minden egyeb finomsag:)
  • dudovec
    Corsarol Romotot kell kerdezni , neki volt nagyondurva belole , bar joideje nemlattam a forumon. Mindenesetre ha nincsenek durva cuccaid akkor inkabb Wardent erdemes , de ha minden finomsag a rendelkezesedre all , akkor lehet Corsazni - mivel a corsanak nincsen resist levetele , ezert kimagasloan nagy sebzesre van szuksege , ami csak tap cuccokkal erheto el.
  • vidu01
    Jó volt így hogy Dudonak címezted mert nekem lövésem sincs a Corsairhez.:D
  • Prince23
    filmkatalogus? :D
  • Ricardo23
    Bocsi, csak hozzászoktam, hogy 1 másik fórumon alul van a válasz gomb.
    Természetesen vidu01-nek ment a válasz.
    Viszont ha neked van ötleted a Corsair-rel kapcsolatban, azt szívesen meghallgatom! :)
  • dudovec
    Ja es a +4 skill mindenhol alap kene legyen
  • dudovec
    Ricardo? biztos hogy ezt nekem akartad cimezni?
  • dudovec
    Envoka: sztem szamos fontos dolgot nem veszel szamitasba.

A ranger a kezdők karaktere, nyilvan ha profi cuccod van akkor meg 2 ik mastery sem kell. Oak fontos lehet , ha valaki nemkezeli meg eleg jol a karit , nemmindegy hogy 2000 vagy 4000 lifeja van egy kezdőnek.

Study pray az ALAP minden piercing damaggel operalo karinal , felteve ha nincs Squallja - de nyilvan ha huntingozol akkor nemfogsz melle Stormot kerni a squall miatt , ha van Studyd a masteryből. Legenden kb duplazza a scatter sebzeset ami a hunter legfőbb fegyvere.

Call of the hunt a maga 40% attack speedjevel meg a 180% piercing damaggel igencsak durva skill. Nyilvan ha max az attack speeded , akkor "csak" a sebzes ami fontos szamodra. (nyilvan ez a 180% piercing dmg nem dob annyit a karin , ha 2 db 120% os apollod van ,meg 110% os hoodod meg ienek , mert akkor 400% ill 600% pierce dmg viszonyitasz - de egy kezdőnek rohadtul nemlesznek pierce dmg % jai, es annak kb triplazni fogja a scatter dmg jet a skill (mivel az art of the hunt alapskilljet csak a vegen erdemes fejleszteni es az amugyis csak 90% koruli pierce dmg t ad..). Raadasul lehet , hogy sok az attackspeeded , de ahogy a leirasban is emlitettem - erdemes a skillekkel elerni a max attackspeedet , mert akkor rakhatsz fel + sebzest ado cuccot az attackspeed tulajdonsag helyett. )
    Es igen , recharge cuccok nelkul lehet a Rangernek allando callja 12 skill pont aldozasert , ami igencsak megeri (foleg h a kezdonek nemlesz 200 feletti speedje a ratyi cuccokkal) - Shorlexnek is eleg sokat mondogattam ezt a Refresh dolgot, mig a vegen ugytunik h rabolintott a dologra.. nyilvan ezert rakta bele a leirasaba:P

A farkasra nincs feltetlen szukseg , de sztem 2 db (7/1/1/12) es mar eleg surun tolja neked a 15% total speed +90% dmg s aurat , ami lassuk be nemrossz.

A plague valoban nem 1 nagy szam , study mellett felesleges , legenden ha 6x felett nemtudsz mire rakni , akkor kilehet fejleszteni es rarakni a bossokra , de valoban nem letszukseg.

De a bleedingre meg a poisionra , amibol lehet akar 5000 dmg/seced akkoris szarlesz ratolod a pontokat , pedig hidd el semmire nemjo normal act1 athen utan. Pazarlas.

Energyt nemigen adnak a tenyleg tap ijasz cuccok ugytudom , es azert joljön az a nature agbol jövő mana az oak meg ijasz buff reserved energyjere , a study + call + refresh hasznalatrol nemis beszelve.
  • Ricardo23
    Lehetséges, hogy lándzsás karinak a Warden a legjobb, de jelen pillanatban nem akartam a "legjobbal" menni, kivéncsi lettem volna 1 ilyen párosításra. Ha ehhez tudsz valamit mondani, azt megköszönöm, de azzal, hogy leírtad, melyik a legjobb kari, nem segítettél.
    A Potion-ös kérdésben egyébiránt köszönöm válaszod.
  • Shorlex
    Brigand

Mondtam már hogy imádom reklámozni magam? Ja igen, de utoljára a championnál... :DDD
    Na kezdő bajtársak, ilyen egy utlrabrutál brigand, de kezdőként jó cuccok nélkül ilyenben ne gondolkodjatok. Nem azért mert bénák vagytok, stb. csak nincs cucc hozzá.
    De lvl 60-62 körül is lehet állat jó brigand íjászt csinálni.
    Csak a haruspex meg a ranger akkor már jobb
  • envoka
    Ki így, ki úgy. Nekem így nagyon bevált.
    Study, Call of the hunt (206% Attack Speed-em van) úgy is csak bosnál kellene. Inkább tartson 1-2mp.-el tovább. Nem kell.
    Gougera majd a következő szintlépésnél lesz pont téve.

Visszatérve az íjász témára. Számomra még mindíg érthetetlen, hogy egy Hunternek mi szüksége van a Nature ágra. Plusz élet ? Megütni úgysem nagyon fogják, ha mégis sebződik, van converted to health. Azért a +10% total speedért ? Farkasok (ráadásul nem is maxos) ? Egy íjász olyan gyorsan írt, hogy nincs szüksége segítségre akik feltartják az ellenfeleket. Plauge ? Mi értelme ? A Nature int.-et ad, ami megint nem kell. Energy-t meg ad a felszerelés. Recharge ? Volt(van) pár karakterem, de egyiknél sem éreztem a hiányát.

• vidu01
    Ehhez szintén a TQdefiler kell, Mods by fülnél van olyan hogy infinite potion stacking. Lándzsás pajzsos karinak pedig a warden a legjobb.
  • dudovec
    Nemgaz , csak szoltam h angollal valaszolok.:P
  • Ricardo23
    Bocsánat a magyar kifejezésekért, de nekem az egszerűség kedvéért, meg hogy értsem, mit beszélnek az NJK-k, van feltéve a magyarítás.
    Igyekszem a továbbiakban angolul fogalmazni.
    life és mana potion-nel hogy lehet azt megcsinálni, hogy csak 1-1 karaktert foglaljanak az inventoryban? Láttam már több képen is, gondolom akkor megvalósítható.
    Corsair-nél (defender+rogue) mit javasoltok, miket fejlesszek? Kicsit olyan 300-as (film) feeling-ben gondolkodtam (lándzsás, pajzsos szétcsapom a népet).
    Előre is kösz a válaszokat.
  • dudovec
    Ja. DoTra gyurni felesleges , ez nem wow:) Study + call maxra szigoruan.
  • vidu01
    A study preyt szerintem brigandnál is érdemes lenne megcsinálni, csak az alap kell az meg simán megér 8 pontot. Open woundról és anatomyrol átpakolnék call of huntra, az a 200 bleeding tuti nem ér meg 20 skill pontot szvsz. De ha marad a bleeding a gougera tegyél már 1-2 pontot.
  • envoka
    Egyet még megpróbálhatsz Defiler ügyben.
    Töltsd le ezt
    és így ahogy van, csomagold ki a "Program Files" könyvtárba. Aztán vagy működik, vagy nem.

Nekem is van egy Brigand íjászom, de speart nem használok, nincs értelme (persze ez cucc függő is). Egész csoportokat el lehet intézni 1-2 lövéssel. Amelyik meg nem deglik meg egy lövéstől, az vagy megtorpan, és nekiáll a levegőt csapkodni, vagy legszívesebben világgá futna, köszönhetően a "Mandrake" skillnek. A "Nightshade" skill meg frankón belassítja őket. Bos ellen meg egy Lethal Strike, majd simán Marksmanship.

Brigand Íjász

Egy jól felszerelt karakternek epic és legend könyebb mint normál.
  • AdyBaby
    Az IT és az ucsó act tényleg nehezebb lett? Egyszer egy Slayerrel normalon eljutottam odáig, de marha nehéz volt, meg rájöttem, hogy nem nekem való a karakter, mert a dárdás, íjas karikat szeretem...XD

Akkor hagytam abba egy jó időre sajnos.
  • AdyBaby
    Köszi!

Nagyjából hasonló fát képzeltem el én is magamnak. Kivétel az AoH feletti rész. Az szvsz felesleges... :)
  • dudovec
    Majd ha 2-3 karival kivegezted legenden akkor rakj csak defilert szerintem. Elvezd a 100% ig tiszta jatekot amig ad elmenyt , utana erdemes modolni. Fenn a bannerre klikkelve talalsz 1 hunter leirast shorlextol. Azt kövesd kb , független attol hogy roguet raktal a hunting melle. Hunting fa ugyanaz ottis , es ugyanugy kell fejleszteni kb ahogy ott le van irva.
  • AdyBaby
    Jól hangzik. Van mit próbálgatni. Egyelőre az íjra megyek rá most nagyon. :)

Ez a francos Deflier viszont továbbra sem hajlandó elindulni...:(
  • dudovec
    Hat ugy celszeru hogy bal klikk marksmanship , jobb klikk study pray.
    Aztan "w" azaz weaponswapra berakod a dardat , bal klik takedown , jobb klikk meg lethal. De igazabol magasabb fokozatokon nemfogod hasznalni a takedownt , inkabb csak messzirol szetlosz majd mindenkit. Egy mert kockazatos lesz takelni a tömegbe csakhogy üss egyet , kettő mert nemfog lemenni 1 sima takedowntol a legtobb szörny , raadasul losz majd kettőt ijjal es az egesz csorda halott lesz.
  • AdyBaby
    Az nem baj. :) Szeretem a combos karaktereket. Valahogy ez a Hit and Run taktika nagyon tetszik. Ami zavar vele kapcsolatban, hogy a Lethal Strike feleslegessé teszi a Take Down-t. Legalábbis hatékonyan nem sikerült még a kettőt egymás mellett használni...Gombot nyomkodni, stb. pfuj.

Pedig a Take down nagyon hasznos, mikor elindul a tömeg, aszt' a háttérből lődöző mocskos mágusra klikkelve szépen átszáguldasz köztük, gyorsan lecsapod, majd jöhet a tömegoszlatás. :D Francnak van kedve csaták előtt váltogatni állandóan. Bár bossoknál lehet így kéne...Na mind1. Szerintetek van a kettőnek egymás mellett értelme?
  • dudovec
    igen , csak mivel magyarul kerdezte magyarul valaszoltam , de asszem ez volt az utolso , mert kb nehezemre esett "szurast" irni "piercing" helyett, szal ezentul piercingkent hivatkozok ra.

btw ijjal is megy a lethal , mas kerdes , hogy ijjal nem lehet kritikalt lőni , ami egy lethalnal eleg sokat szamit xD
    Brigand amugy majdnem olyan jo első karinak mint 1 ranger. De kesőbb , amikor mar tenyleg durva cuccaid vannak es megfelelo sebzesed , akkor mar nemleszel raszorulva a "mandrake" aldasos hatasara , sőt a lethal is ertelmet veszti majd..
  • AdyBaby
    Hali!

Gondolom a magyarított verzióról van szó...Pierce damage az a szúrás, ugye? :D

Amúgy köszi az msi fájlos segítséget! Megtettem, és nem sikerült...:)

A nagy küklopsz ellen az elején én is sok vért izzadtam. Valóban...Ha nincs megfelelő karaktered, akkor futkosni kell ezerrel. Tán még ellenkező esetben is. :) De csak egyszer kell legyőzni ezt is, és sima dolog a következő. Én a Hunter ágat szeretem nagyon. Most Briganddal nyomulok. Egyelőre lv8-vagyok. Most kezdtem újra, mert nem a huntert választottam elsőnek.

Szvsz az íj a legjobb tömegoszlató fegyver. Mást eddig ugyan nem próbáltam, de nagyon bejön. Megfejelve spear-es lethal attack-val nagyon nincs boss, aki ellenálljon. :D

Szerintetek is jó fenekük van a csaj karaktereknek? XD

Ja és ha valaki tapasztalt Brigand harcos, az megdobhat nyugodtan jobbnál jobb tanácsokkal. Esetleg egy elmentett titancalc-os képpel. :) Összehasonlítás végett az én elképzelésemmel.

Marha jó a játék! Előre TitánÖlők! XD
  • dudovec
    Szuro sebzest rendkivul magasra fellehet tornaszni , es azert jo mert nem von le belole az ellenfel pancelzata , ellenben a tiszta fizikalis sebzessel , amibol levon. De teny , hogy magasabb fokozatokon eleg magas az ellenfelek szuras ellenallasa. Mondjuk ez orvosolhato "study prey" , squall , illetve a dream mastery legfelso trancevel - mind lehuzzak a piercing resistet.
  • dudovec
    Ha van egy 100 at sebző lándzsád ami 30% szúrás. Akkor abban 70 fizikális es 30 szúró sebzés van. Tehat ha felraksz egy +100% szúrás sebzést adó cuccot , akkor a 100 helyett vegulis 130 at fog sebezni a bökőd. Nyilvan a % os ertek minden NEM % os erteket fog növelni , de ez eleg evidens:)
  • Ricardo23
    Hali
    A szúrás, mint sebzés típus érdekelne egy kicsit bővebben.
    Gondolom a fegyvereknél a sebzésük x%-a van feltüntetve szúrásként. Viszont a %-os növelések mit növelnek? A fegyver alap szúrás értékét, vagy egyebet?
    Miért jó a szúrás? Gondolom, nem véletlen a külön ellenállás ez ellen.
    Előre is kösz a válaszokat.
  • Prince23
    Értem, lehet megfogadom tanácsodat
  • envoka
    Még nincs későn. Kezdj új karaktert, mert ezzel a nature-farkasokkal nem fogsz messzire jutni. Még akkor sem, ha felveszed 8. szinten a huntert. Ahhoz hunterrel kellett volna kezdeni.
  • Prince23
    Húh kössz a tippet. Majd megpróbálom, de ma nem igen lesz kedvem ehhez, csak bele kell gondolni, rohadt mansztra.
    Úgy látom ennél csak komolyabb ellenfelek lesznek. Kihívás ez a játék.
  • vidu01
    Hát igen, a küklopsz az első gázos szörnyi, annakidején én is itt jöttem rá hogy hiba volt első karinak nature ágat választani. Asszem ugy nyomtam le hogy futkoztam körbe körbe, a farkasok meg rágták a bokáját, de vért izzadtak mire megfeküdt. :) Rossz masteryt választottál te is, de Rangert még faraghatsz belőle (katt a bannerra).
  • dudovec
    Amikor üvölt lepj felre. Es az üvöltés utan nyomni fog egy barna energia hullamot amit szinten erdemes elkerülni. Ezeket kb 20-25 masodpercenkent nyomja , idővel kiismerhető. Ha ezeket elkerülöd konnyen legyőzhető , csak tarazz be rendesen elet töltőből.
  • Prince23
    Üdv, ifjú Titánok!

Az eleje fele tartok még, 9. szinten
    Az lenne a gondom, h a hídnál lévő megamonstrumot, h is kéne legyőzzem? Csak 4-es szintű farkasom van, aki tudna segíteni ott:( Már néztem minden varázslást, de nem jött be... talán lehet rosszul fejlesztettem vmit

• envoka
    Vagy ha megvan, rendeld hozzá Total Commanderrel.
  • envoka
    Akkor neked hiányzik ez (XP-d van egyáltalán ?) :

C:\WINDOWS\System32\msiexec.exe

Töltsd le innen, és másold a fent megadott helyre.
    Link
  • vidu01
    Total Commanderrel csomagold ki, kibontás után kapsz 2 db filet, TQdefiler.msi + readme. A TQdefiler.msi vel indul, nem olyan bonyolult banyeg. :D