Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most kari-s kérdéssel nem fárasztok senkit=)
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Ahogy észrevettem vannak olyan szörnyikék Pl gorgon vagy bandari akiknek a nevével jelzett cumó esik, ha jól akkor rare. Viszont a bumburnyákoknál esett (nem tudom a nevüket, majd holnapra) olyan cumó ami a rare rareje. 615 defenseük és durván adnak mindent. Na nem vetítek többet holnapra hozok képet me pontos nevet nem tudok mindani.
ja szóval a stonbinder is ua lehet csak baxik esni. kösz a szót
Most nem nagyképû akarok lenni<#worship>#worship>, de ha pölö használom a dropmodot, sokkal jobb modos cucc esik néha...valszeg direkt a legjobb modokkal hullanak a green-ek!Sõt néha télleg rettentõ furi a statja a cuccoknak!<#nevetes1>#nevetes1>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Én baxtam el...rosz helyre tettem...de már megy!!Csak azt sajnálom, hogy pár igen faja cuccom elveszett a karavánból!<#worship>#worship><#taps>#taps><#rinya>#rinya>
Siman +4 es sapkat nemlattam meg, +2 est dob amibe tudsz meg ugyebar +2 t relicelni.. A kesztyû meg röhej😊 Ilyen statokat nem general ilyen kombinacioban a gep normal körülmenyek közt. Ez keptelenseg😄
Nemtom mennyire buherák ezek, de a testpáncél tuti nem customos, mert a szemem elõtt esett ki multiban, és a 4 all skilles sapi is single ben, azt farmoltam párat, simán esik a valley ben , és asszem ez a lábvért is esett asszem már nekem is, egyedül a karvért tök ismeretlen (nem shield az)
A shield olyan sebzesekkel meg tulajdonsagokkal.. Fegyver kap ilyet.. az kb olyan mint a betrayer ring.
akkor lehet marad a con ,
adrenalin,meg colossus form, meg defiance, ???! mit szóltok ehez =D
de amúgy, van undead elleni skill is a spellbreakernél.
És csak akkor érdemes gyúrni rá, ha jó converted fegyód van (inkluzíve: betrayer).
Különben vitality damage fék, undeadek ellen deathchillel együtt nulla, más ellen persze jó, de a fenti feltétellel van értelme csak.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
van 1 ilyen progi amivel vissza lehet hozni a save-eket, ha jól vissza másoltad a my games-be
átküldöm ha kell =D
ahogy így nézegetem a fórumokat meg skilleket, egyre jobban megtetszik eza spellbreaker, ez a life leech, meg vitality damage állat lehet 😊))
Jó a gépem!!!!!
Ujra install...csakhogy a kimentett dolgaim nem ismeri fel a játék...MÉÉÉÉ?<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hová kell raknom a karikat??Lehet rossz helyre tettem!!
HELP MÍÍÍÍÍÍÍ PLÍÍZ!<#help>#help><#wilting>#wilting>
Félre ne érts, mondom hogy fontos az onslaught, de csak dual után-közben egy egy pont, de nem azzal kell kezdeni intenzíven. Szerintem, teszem hozzá, te úgy csinálod, ahogy érzed. Lvl 20-25 után amúgy is olyan mindegy 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
De ha sûrûn jön be a hew, vagy a 3 nmy-t egyszerre ütõ passzív az mán igen.
Notin csak cuccgamét szoktam hostolni (IT-ben nem fontos, bár a cuccer karik inventory bõvítéséhez jól jön), x300-on full lowon mozgott, cuccolni pont elég. ^^
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
http://sacred2.hu/
?!?!
hmm
vagy most, összezavarodtam 😊
szal a recharge azt nem lehet a con-nál növelni?! vagy valami ?😊
a nature nál van , refresh ami recharg-ra hat 😊 de akkor már nem conq.
báááááh😊
- egyszer elõfordult, hogy áramszünetem volt és a karakteremen végzett 3 órás munkám odalett - szerencse, hogy volt másolatom belõle
hogyan archiváljátok a több karaktert?
a full TQ, TQ IT My Games-es könyvtárat mentitek le?
az ott lévõ karakterekre vonatkozó könyvtárat elé lenne esetleg copyzni?
- játszik valaki laptoppal TQ-t? milyen gépen? felbontásban stb.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Este dumálunk?
Conq dual wielder 100 reccel jó (azaz minden skill instant recharge idõ nélkül használható - magyarul: nem kell várni egy ezredmásodpercet sem hogy újra használhasd)
rec nélkül sima conq, az egy nagyon isten kari. Egyszer majd csinálok egy non-reces conq-ot, darál mint a p..csa ha jó cuccod van. Ha nincs akkor nem olyan jó! Akkor hunter!!! 😄
de ezt conqueror-t sholrextõl vettem ,😛 , tetszett hogy úgy mindentõl véddve van vagymi =D ,
Firebat: Ha dualos karit akarsz akkor a conq nem valami speci sajna.. Recharge mellett van ertelme csak , ha a defense skilljeit nezed. Ellenben a shieldes conq az egyik legjobb pajzsos kari. Ha jo dual wieldert akarsz akkor : Champion , Spellbreaker illetve Harbringert kezdj.
Valaki kerdezte hogy Pyro melle mit erdemes.. Nature , Spirit , Storm , Dream.. Kb ebben a sorrendben.. A pyrombol vegul evoker lett es nagyonfaszan lehet haladni azzal is , csak a manat megkell oldani valahogy^^
Ijasznak brigandot akkor erdemes valasztani , ha bena cuccaid vannak.. Egyebkent teljesen hasztalan legenden a mandrake , mikor mindenki pillanatok alatt meghal , nincs ideje odaerni , meg ha odaer se nagyon kerulsz bajba.. Akkor mar inkabb kerek jobb aurakat valameik masik kaszttol az ijasz melle , hogy milyet.. ami szimpi , van lehetoseg boven. Ugyis csak par aurara/passivra fog jutni a kimaxolt hunter melle.
2) ha dualozol, akkor a dual minden passzívját maxra, ahogy tudod.
1 karis kérdésem is lenne: mégpedig az hogy most 1 Conquerer-t akarok csinálni( vagyis folyamatban)
és az elején, érdemese kimaxolni az onslaught-t , mert mondjuk én majd dual wield-ezni akarok, mondjuk a weapon traninget biztos kimaxolom,... nah mind1 - érdemese vagy nem =D , mondjuk ardor-hoz úgy is kell
jah , és ha dual wieldezek, akkor érdemese a tumult-ot is kimaxolni majd,
nah csak ennyire lennék kíváncsi köszönöm elõre is <#worship>#worship>
Én azt mondom, hogy azok a legerõsebb karik, ahol mindkét kasztban van a megfelelõ resistlevétel. Lásd pl. a champion videot, ahol 1 zászló 1 plague, minden boss halott. Ugyanez slayernél, rangernél, és hát haruspexnél is: study+aura.
és hát hol hat az aura ha nem egy kicsit "közelebb".
Viszont rugo az egyik mastery amelyiknek nincs resistlevétele, és igaz, hogy nem érnek közel, de harussal szemben pont ez a hátránya. Mert ha közelérnek sem ér hozzám, viszont ahogy belemászik az aurába, az minusz 40 total resist...!
Szal dupla (és releváns) resistlevevõs karik rulez! 😄
Másik ilyen a harus. Ott is csak néhány dolgot használsz: felsõ trance, passzívok, némi nightmare meg egy pont a lassítós skillre, slussz.
Továbbra is azt mondom, hogy a ranger az egyetlen ami felveszi vele a versenyt, de összehasonlítva: rangernek több a sebzése a farkasaura miatt, és igaz, hogy az szinte mindig rajtad van, de azért csak az a tuti, ami passzívban a zsebben van mindig, és az sem kevés.
Rangernek több az élete, kétségtelen, de hunternek nem kell olyan hû de sok, szal nem olyan nagy hátrány.
Total speed itt is ott is ugyanannyi.
Viszont ami a lényeg: +4 skillel megvan a harusnál a 60 avoid, ami egy divine arrow dancer scrollal hirtelen lesz 100- Ergo egy kanyi cuccod nem megy rá, hogy elérd. És a 100 avoid bossoknál az biza nagy móka 😄 Nem mintha hunternek nagyon kéne, de azért csak jól jön az, meg lehet vele funolni. És a sok-sok def ability miatt ha kicsi dodge van cuccból is akkor könnyen összejön a 100, vagy akörül, ami miatt a harus majdhogynem halhatatlan.
És én jobban szeretem a felsõ trance-et, mert az total resistet kap le, ráadásul (ami nálam fontos, mert unok ínhüvelygyulladásig klikkelni) nem kell castolni semmit hozzá, csak egyszerûen odaállsz és kész.
Szal a harus nekem: nagy ütés, sok def ability - ezzel sok dodge, 100 avoid, lassítani is tud, van egy viszonylag jó petje (kezdõknél különösen fontos), total speedje. Nekem jobban tetszik picit, mint a ranger, de persze 51-49%-ban a ranger a jobb.